Je zde nějaká pěstitelka voskovek?
Pořídila jsem si pár zajímavých kousků.

Je zde nějaká pěstitelka voskovek?
Pořídila jsem si pár zajímavých kousků.

A nějaké caudexy. Tohle je dioscorea.

Sweet Potato kde ty na to chodíš? ![]()
Janulik03 Ke kaktusářům a sukulentářům.
Sweet Potato zaujímavé kúsky
Je tady někdo, kdo ujíždí na adventních kalendářích?
Samantha to jsem videla, ale nechapu, jaky smysl ma v prosinci si rozbalovat seminka?
baltik Tak já třeba vysévám starček přímořský už v únoru, předpěstovávám ve velkém.
Janulik03 ty růžičky jsou úžasné ![]()
milacka krásně ti to kvete.
baltik od února už se začíná s předpěstováním, tak proč ne. Ty kosmetické taky nespotřebuješ ten den.
U nás toho pořád kvete hodně, tak něco z toho přidám pro potěchu oka. ![]()

A tady už to z některého úhlu vypadá, že už to je hotové.

Ale ve skutečnosti jsou práce asi tak v polovině. ![]()

Ale jsou pánové rychlí, musím říct. Vzhledem k tomu, jak se stavební práce obvykle vlečou a řemeslníci jsou někdy liknaví, tak jsem překvapená. Na to, že jsou to vlastně jen dva chlapi, tak
.
No doufejme, že to bude i kvalitní.
Pinot Noir teda máš to krásne pestré, nádherné záhony.
A budete mať na záhrade nádhernú oázu.
Metodou "žaves" jsem zasadila do trávníku asi 50 cibulí narcisů a 100 tulipánu. Jsem zvědavá, co z toho bude, vzhledem k tomu, že jsem je na jaře vyndávala ještě před zaschnutím...
JJak se to dělá?
Mne v jednom kvetináči zacali nejake listy rásť,nejake cibule to su, a ja si ani za svet neviem spomenúť čo som tam dala a kedy. ![]()

Pinot Noir ďakujem, si mojou inšpiráciou![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.