Sweet Potato teda, krasny je mas! Ja je nedokazu prezimovat, v zimni zahrade mi teplota hrozne skace, peklo je napriklad v lednu pri slunecnem dni zapomenout vytahnout markyzu ![]()
Kytičky aneb zelené prsty...
Tak ja jsem ji teď narychlo šoupla do předsíně.

Pinot NoirCococo, bazény se dělají takhle a pak se do toho vloží ten modrý obal nebo je to nějaký neobvyklý styl? Musíš ukázat fotku dalšího postupu. A ta zelená na fasádě je fakt příjemná, já si vybavila takovou tu fasadovou jedovatou zelenou a říkala si, no jak vás to mohlo napadnout v kterémkoliv roce výstavby:D.
My máme takto urobený bazén už 17 rokov, minulý rok sme museli vymeniť tú modrú foliu a je zase ako nový. Bolo to rýchle - ráno chlapi prišli, vybrali poškodenú fóliu, dali novú a na obed už boli hotoví.
chiatak to ráda slyším.
Ty plastové vany prý mají životnost maximálně 20 let a výměna je složitější a dražší. Nerez nebyl vůbec ve hře, tu cenu si ani nechci představovat. Plus nevím, jak je to s možností kombinace slané vody a nerezu. Tak děkuji za dobré zprávy.
Pinot Noir presne, svokrovci vymieňali ten laminátový a to bola hrozná robota. Museli to po kusoch rozrezávať a vysekávať z betónu. a potom nanovo zabetónovávať novú vaňu. Robota na týždeň.
Dnes som sa hrala.

MP Meri nechala jsem se tebou zinfluencerovat na jezírko, ale vyvstal mi teď dotaz, dokážu ty vodní kytky nějak přezimovat?
Janulik03 Podzimní krása.
Sklidila jsem cibuli. Tuhle.

Sweet Potato a to si stěžuješ nebocojako?
leda by byla od amaryllisu nebo tak...
My budeme sklízet brambory z květináče, kde měly být rajčata. Kde se tam vzaly, fakt nevíme, kompost jsem přesívala.
andulka01 Ne, se chlubim, jaká jsem zemědělka. ![]()
Už jenom nasadit ploutve. ![]()

Pinot Noir ty jo! Vypadá, jako by tam byl odjakživa.
Makara že? Ale ta strana, odkud fotím, to je velká tragédie. Jak je pořád mokro, tak vznikl slušný tankodrom mixnutý s takovou betonovou krustou, no hroznej humus. A zdaleka to nekončí, teď se bude stavět prostor pro technologie a plocha pro střechu, takže zahrada si ještě užije.
Pinot Noir jak tě na to pustí, tak na jaře nikdo nepozná, ze tam řádil bagr
Pinot Noir Ale tahle kostičková folie je teda moc hezká.
Janulik03 Haha, ten dýňový advenťák je vtipný! :-)
Tady už taky začíná Halloween a podzim, i když má být dnes ještě 28 stupňů.

Garfieoni to maju vždy také, japonské, elegantné.
No adventak nemôže ležať ľadom celý rok. Najprv som váhala, ako s tým naložiť, potom som to využila tak ako je, no.![]()
Garfie jak jako 28 stupnu???
moora Mno...ehm...ale už se to horší! ![]()
Hele, ale zase je takový vlhko, že jsem včera po celém dni venku sundávala prádlo pořád mokrý, děs. ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.
Esxence 2026: Poprvé. Doslova.
Guerlain Masterclass a my