ad růže, taková rychlovka pro kolegyni - a vždycky si u toho vzpomenu na Dadoo , ta sem s tím návodem kdysi přišla, já to do tý doby neznala...

ad růže, taková rychlovka pro kolegyni - a vždycky si u toho vzpomenu na Dadoo , ta sem s tím návodem kdysi přišla, já to do tý doby neznala...

RoSa no tedyyyy..ty jsou ale moc povedené, jsi dobrá!![]()
Vítej podzime...

Mile dámy, co se stane, když přesadím kosatce teď na konci října? Přežijí?
Mha Myslím, že ano. Pěkně je zahrň hlínou a zalej.
Děkuji za imprimatur![]()
Catherinne pěknej, a bordó - jsi důsledná!
ten starček je v tom věnci moc pěknej, ten na zahradě bohužel nemám, musím pořídit...
Mha Dost nepěkně laškuješ paní. ![]()
Vím, kde můžu, ne? ![]()
Mha jaké kosatce? Jestli bahenní, tak ty se mají nejlépe přesazovat v září, ale myslím, že to zvládnou i teď. Jestli jde o ty bahenní, tak s tím zahrnováním opatrně - polovina těch hlíz by právě měla být nad úrovní zeminy.
Bahenni se mi někam vytratily, mám jen ty robustní, germanske myslím.
Když už jsem byla v tom rytí, tak jsem to vzala i s dalšíma rostlinama a ke konci jsem zjistila, že jsem si zvětšila zahradu o další metry.![]()
Masochismus? Hamižnost? Čirá hloupost?
Mha pro ty taky platí, že ty hlízy mají částečně čumět nad zem.
Jinak myslím, že zvětšit ten záhon určitě potřeboval! ![]()
Ostríhala jsem na zahradě bylinky a umotala si z nich věneček na stůl. Šalvěj modrá, Smil italský, Svatolína cypřišková. Doufám, že mi to seschne do esteticky koukatelné podoby, měla bych na ten návrh zájemce. Zatím to voní úžasně. Motáno na kovovou obruč od macrame.
Kan To vypadá jako bezva nápad, napiš pak, jak to dopadlo. (Smilu jsem včera hromadu ostříhala a vyhodila, sakryš)
Kan to som mala vidieť minulý týždeň
Vyzerá to super, aj s dekoráciami.
Sweet Potato Janulik03 Díky, určitě to budu fotit, pak to sem šoupnu. Díky.
Kan Také jsem moc zvědavá ![]()
Kan Vypadá to hezky, a určitě to voní úžasně![]()
Jedna

"typicky říjnová" kytice. Ve džbánku po babičce.

Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.