Takhle mi to doma nevyroste.

Takhle mi to doma nevyroste.

No fakt jo....Hlavně to mulčování, to mě fakt drasa, mám pak trávu v celém baráku. Ale jakonon by to rád vyplety měl, ale nemá na to:D, jinak sedí všechno, ten základní popis...
Já jsem zahradník ze staré školy, co věří v pozitiva rytí :))
U nás to nikdy dost nepromrzne, takže aspoň udělám rozvrat všech zvířátkovych ukrytů a zbytků z rostlin. Jako bonus nemusím do posilovny a mám klidnou mysl.
Od vedle na zahradě zase věří na položení kartonovych krabic a jejich sousedi nedají dopustit na obarvenou kůru. Každý máme něco ![]()
Bude jiný, aneb co dala zahrada.
foto smazáno
Makara
Já jsem zahradník ze staré školy, co věří v pozitiva rytí :))
U nás to nikdy dost nepromrzne, takže aspoň udělám rozvrat všech zvířátkovych ukrytů a zbytků z rostlin. Jako bonus nemusím do posilovny a mám klidnou mysl.
Od vedle na zahradě zase věří na položení kartonovych krabic a jejich sousedi nedají dopustit na obarvenou kůru. Každý máme něco
jojo, dcera mě taky přesvědčuje na permakulturní zahradu, ale já si záhony bez rytí nějak nedovedu představit![]()
jojo, dcera mě taky přesvědčuje na permakulturní zahradu, ale já si záhony bez rytí nějak nedovedu představit
permakultura se s rytim nevylucuje
![]()
Jako ta písnička od Michala Horáka...celou dobu predstirej, že je to součást plánu (Plány jdou)
permakultura se s rytim nevylucuje
aha, to jsem spletla dvě věci dohromady, prostě bez rytí![]()
Dnes se pánové stavebníci rozloučili, konečně hotovo! Kromě bazénu nám ještě vybudovali parkoviště pro návštěvu, doteď tam byly dost nefunkční zatravňovací dlaždice a neustále se v nich zasekávala sekačka. Takže k té hoře betonu jsme přidali další tuny betonu.
. Vymysleli si tu dalších několik projektů, zahradní domek, skleník, přístřešek... Ale mají smůlu, jsme finančně na suchu. I když ten skleník...![]()

A ještě pořád se tu najdou nějaké květy. Chryzantémy ještě úplně v kondici a nejkrásnější jsou teď měsíčky.

Pinot Noir oooo tak hotovo? Skleník by som ti rada doporučila.
A navyše tie kvety super.
Znáte ořechovec vejčitý? A daj se ty ořechy konzumovat? ![]()
Obšlehnuto z Instagramu

Vlm Super! Taky jsem viděla.
Vlm si plietla? Vyzerá to parádne. Ja aom skúsila, ale nemam na to šikovné ruky, tak je tk len zmuchlane.
Janulik03 pletla, chtěla jsem to jenom zkusit, že si pak dojdu pro rukavice, šlo to kupodivu dobře,ruce mám pořezaný jak od žiletek
.Na fotce to vypadá řekla bych, líp než ve skutečnosti, určitě bys to zvládla,ale nedoporučuji pracovat bez rukavic ![]()
Vlm ja som to skúšala v tielku
uz sa to nechystám viac robiť.
Ale teda máš to pekne upletene
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.