Garfie to je boží. Tady za chvíli začnou třešně.
Kytičky aneb zelené prsty...
0zero7 No to teda! Ale kde je můj oblíbený červený obraz?
0zero7 No krásný, u mě by ty fotky byly dany přesně naopak. Ale kámoš má tuhletu monsteru úplně obří, zabírá mu jeden kout v obýváku, ale zároveň není úplně přerostla či suchá, jak si ji pamatuji jeste za časů mojí babičky;-)
0zero7 super ![]()
, tyhle srovnávací fotky mám ráda. Dělám si je i pro sebe, pomáhá mi to si tak utřídit, co stojí za to u nás doma pěstovat a co je jen zbytečně vložená energie
Včera jsem si taky dělala pár srovnání pro IG, tak to dám i sem. Ani si ty změny neuvědomuju, jak probíhají postupně, ale vykoukly na mě fotky z roku 2020 a úplně mě šokovalo, jak byla zahrada prázdná! Takže stejná místa v roce 2020 a 2024.

0zero7 Krásně, džunglovatí!
Pinot Noir tak to je moc krásný kus práce.
Pinot Noir porovnavacie fotky sú super. Ten progres je evidentný, to si človek ani neuvedomuje
Pinot Noir Nádhera krásný.
brrr Je tam, dam ti ho jak budu mit min prace :)
Karja Hele, nektery rostliny proste nezabijes i kdybys chtela.
Pinot Noir Ty jo! Krasne ti to roste!
0zero7 Hmm, ten pahýl z fikusu jsem už vyhodila. Já to zabiju, kámoš to taky nechápe, ale mně to prostě umře jen to je mně přijde.
brrr tady je
Karja nezalivas je moc? Já jsem taky zabijela všechno. Přestala jsem zalivat a najednou dobrý. Od té doby zálivam daleko míň.
0zero7bohužel, já jsem v péči taková nekonzistentní, takže něco uschne něco je přelitý.
0zero7 Uff, je tam! Kytky vypadají parádně
brrr no ten fikus u obrazu... maminka rikala at ho vyhodim, se mi nechce, shodil tri ctvrtiny listu pred par mesici, asi ho ofouklo ha ha
Pinot Noir úplne iná záhrada, krásna. Máš šikovné ruky.
Garfie tam by som sa chcela prechádzať, škoda, že sa neviem teleportovať.
Pokud bys ho už vyhazovala, můžeš ho zkusit říznout. Některé fikkusy už neobrazi, pokud nemají na větvi ani jeden list, ale než koš, tak za zkoušku by to stálo. On se pak také rozvětví.
A ten vršek normálně zakorenit, to by mohlo povest.
0zero7 zkus ho uříznout, já takhle "pěstuju" fikus, který jsem před 25 lety dostala od mámy co se ji nevešel do pokoje. Chvíli (pár let) roste, pak je divnej/velkej, tak ho rozřežu na kusy nechám zakořenit, jeden si nechám a ostatní rozdám
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.
Esxence 2026: Poprvé. Doslova.
Guerlain Masterclass a my