Janulik03 Stiskni F5 nebo CTRL/F5 a můžeš začít panikařit :)
Chlpáči a iné
Kokoska som na jablkovom mobile
Janulik03 myslím že na iphone leda jinej prohlížeč než vestavěný safari, já včera zkoušela chrome, jen tak pro srandu. nejjednodušší je uložit si ho do Fotek a pak z nich nahrát:P
Janulik03 Jo, to je problém...
Janulik03 jsem zjistila že i na iphone jde vymazat cache:-)) fakt jo! Nastavení-Safari-uplně dole Vymazat data stránek
Janulik03 Micka dostala od Elzy bojový úkol a koucour hlídal. Chtěli se o to rozdělit
tahle domácí zvířecí spolupráce je výborná!
andulka01 si na to kapla ![]()
Fakt nemám náladu na focení ...

Tak, když to musí být ...

whiskas ten smajlík na zádech!
Kokoska Tedy, ty máš ale postřeh. Já jsem si ho vůbec nevšimla, přestože se mi tento úhel pohledu nabízí poměrně často
(slečinka je poslední dobou náladová).
Kokoska Držím palce, ať se pacient brzo zcela zotaví
. Musel to pro něj být šok.
jak jako odjed z te skrine? kocicka si sama rozhodne, kde si lehne!

jinx a jenom hajá nebo i trochu hospodaří? (Goliášek by asi i trochu hospodařil, on nemá rád věci zabalený v obalu :-D)
Potrefenáhusa + DrowRanger Asi nenapíšu nic jinýho a platí, že lepší jednou ukázat než 100 x napsat, ale zkusím. Základ je nenechat je na sebe zírat a naučit psa, že když se mu ten druhý nelíbí, že má z té situace odejít. T první se dělá tak, že zavelíte nečum (citlivější povahy třeba nehleď ;-)) a přimějete psa, aby koukal na vás a ne na toho druhého pitomce, natočíte ho k sobě čelem a k druhému psu zády, jen ať se soustředí na vás. Druhej povel, kterej se hodí, je odeslání psa jinam, takže zavelíte vypadni (zmiz, odejdi, cokoliv) a pošlete ho směrem od toho jiného psa (když nepůjde, tak ho tím směrem trochu popostrčíte).
Platí to samozřejmě pro situace, kdy se psy přeměřujou a rozhoduej se, jestli bude bitka, nebo ne, ne když už na vás něco letí. Některý psi to umí sami od sebe, u nás Terk, ten od malička nestojí o žádný konflikt a už musí být, aby na něoc odpověděl, ale zbylý se to hodí naučit. Na Cid tam od začátku vrčel takovej trochu popletenej fleťák, kterej tam vrčel skoro na všechny. Což vedlo k tomu, že CId vynalezl ve dvou letech odvetné vrčení, a navíc si ho ostatní psi, u kterých měl ten druhý flat kvůli vrčení vroubek, pletli se Cidem, takže pak na Cida reagovali taky hůř, čili jsme měli opravdu hodně příležitostí si to vyzkoušet. Což bylo dobře, protože když chce člověk psa něco odnaučit, tak musí problematické situace vyhledávat, což je právě ideální dělat s odborným dozorem.
Kurz vedla Eva Štemberová, která dělá u různý kratší akce v Praze, na který má pochopitelně pořád plno, ale i tak se na ně rozhodně pokusím probouchat. Už jsem na nějakých těch kurzech byla, hlavně teda s Terkem, když byl mladší, ale tohle bylo zatím top (specializovaný výcvik retrívrů do toho nezahrnuju, to je zas něco jiného).
palahniukowa Bylo to fakt super a myslím, že jsme se oba dost naučili (i když sjem si samozřejmě chvílema přišla vrcholně nemožná), takže moc děkuju, žes mě na Evu upozornila
.
Zina super, nečum začnem využívat :-D
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.