Já onehdy čekala, až Bonnie vykoná potřebu, pytlík v ruce připravený, a blížil se jeden důchdoce typu důchodce obecný s paní, a už z dálky jsem slyšela, jak mudruje "no doufám teda, že to po tom psovi taky sebere!" Tak jsem se na něj otočila a povídám "děkuju za starost, jasněže seberu, proč myslíte, že s sebou nosím tohle?" Když ti dva kousek poodešli, tak jsem zasechla, jak paní říká "já ti furt řikám, ať tolik neřveš!"
Chlpáči a iné
dzizisketa hele teda od věci, ale já tuhle seděla vedle takovýho uhádanýho starýho páru na obědě v restauraci a poslouchat to ještě chvilku, tak si asi prostřelim hlavu, doufám, že taková nebudu nebo to ať radši umřu sama a ožerou mě kočky
Ježiši důchodce obecný...já včera v tramvaji měla postarší pár a bavil se nahlas stylem bábo dědku, podíváme se kde je co za novinky co m aj v akci apod. Přistoupila maminka s asi 4 letým dítětem, to se při nastupování dožralo když nemohlo zmáčknout tlačítko otevírání dvěří a asi dvě zastávky brečelo a ti dva to komentovali stylem: Kdyby mu dala najíst nebo napít! Hned by byl klid! Proč ho tahá vůbec ven v době oběda? Vždyť se stačí trochu postarat a je klid...pak nastoupily další mainky s miminkama, shodou okolností taky tochu uplakanýma a pokračování v duchu: Určitě je tomu dítěti horko, ho má nabalený určitě...prostě horor. Dvě maminky udržely klidnou tář všechna čest a jedna byla teda cizinka, ale já tvl nevim, já být na jejich místě asi je profackuju :D ještě jak hnusným hlasem to hlavně pani řikala...
Potrefenáhusa ice já dycky řikala že se v padesáti nechám odstřelit. ale jak se mi to blíží..![]()
viktorka_od splavu Klid, jen důchodcovstvím to nebude, prostě spratek zamlada, spratek zastara. My budeme pouze mile popletené staré dámy ( samozřejmě až v těch devadesáti a dál..
)
ale kdepak, vůbec to není tak hrozný, naopak, daleko větší sranda...
člověk se tak nějak uvolní, mládí sice v pr.. a do důchodu daleko , ale zase zásadně čekám, až mě ostatní pozdraví první (vyjma starších paní) a v tramvaji se neurazím, když mě někdo pustí sednout
pardon za OT
Poznáváte se v tom někdo? ![]()

Dalia pro zlatíčka to nejlepší ![]()
Dalia no bohuzel to takhle není jen ve zverimexu ![]()
Jo, e-shopy Tlapka a spol. jsou taky nebezpečný ![]()
Samantha hlavně plus knihkupectví, boty, hadry, kabelky, jídlo...
Samantha No ja už psom nakupujem aj v Austrálii ale sebe by som to poštovné asi neplatila ![]()
paktofonika cos jim koupila?
Jolla má svůj obraz (ten čeká na pověšení). ![]()

Tak ty jsou úžasný. To bych si odřekla i ty nové boty, co mám objednané...
Sluší jí to, holce, a hned 2x ![]()
Dalia a v nadzivotni velikosti!![]()
Samantha viktorka_od splavu
... a dokonce na plátně! ![]()
Hezký je, jak Joli před tím pózuje.
Já vůbec nechápu obecně, jak to tady se těma psama děláte, takový pěkný fotky.
Ten náš se nechce vůbec fotit, takže buď mám hodně vzdálenýho psa a nejlépe půlku zezadu a nebo mám jeho čumák v objektivu.
Samantha Na jednu pěknou fotku vychází několik nepovedených. Jolla má do modelky hodně daleko.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.