Tak prej už je nemam jíst ![]()

Tak prej už je nemam jíst ![]()

pecka A neznášam rybenky. Minule na návšteve ma atakovali v kúpelni, ma skoro porazilo. Fuj ![]()
paktofonika tie su nechutne ![]()
Ak by niekto nevedel čo je rybenka

Ounz Ach , nedáš pokoj s tými dobrotami :) Ale odpúšťam ti lebo máš krásneho strážcu.
paktofonika to nemyslis vazne
myslim tu fotku potvory,takto vyzera este horsie![]()
paktofonika rybenky mi nevadi, taky jsme mivali na záchodě
Ounz Sweet Potato dneska strasne vtipny kočičí fotky ![]()
To víš, že jo, strašili mě v jednom kuse, vleze ti do ucha, škvor je strašně nebezpečnej a tak dále!
Přitom je to taková hloupost.
Ale ač jsem již poučena, tak je mi ten jeho kmitavý ocásek pořád neskutečně protivný. Pavouci se mnou nehnou, žížaly se mnou nehnou, rybenky se mnou nehnou (ty mi tedy nevadí vůbec a ani mě nikdy nenapadlo, že by se mi mohly hnusit), nemám ani fobii z hadů nebo z pavouků... nic! Ale škvor mě děsí, asi už napořád...
haha, nikdy jsem si neuvědomila, že má nožičky a tykadla... ona totiž nikdy nebyla tak podrobně vidět... hlavně je tedy v reálu strašně malinká
paktofonika whiskas Potrefenáhusa viktorka_od splavu
dámy, je to jen mystifikace!
Škvoři, noční lovci pečující o potomstvo. Do uší vlezou jen omylem
RoSa no jasně, ale to je přece úplně jedno! stejně tak vím, že pavouci nic nedělají (teda většina:-)) a stejně na něj nesahnu ani na obrázku!
Jak nic nedělají? Pavouci jsou VŠICHNI jedovatí a podle toho se k nim chovám ![]()
dynda no já to vim. i když mi to teda doma nikdo nevěří! ale pro mě jsou smrtelně jedovatí i na pohled![]()
No aspoň někoho to pobavilo
Já teda nejsem příliš kontaktní osoba, a přitulit se k čoklovi mi dalo mnoho, mnoho let práce a přemáhání... a teď jsem zase na začátku
Prasisko nechutný, jako by doma nedostal nažrat.
barbucha já ti nevim, štve tě když žere bůhvijaký zbytky nebo nedejbože exkrementy, tak se dá na zaručeně čerstvou bio stravu - a ty zas nejseš spokojená!
To je fakt. Nakonec bych mohla taky výrazně ušetřit, kdybych to nechala jen na něm!
A určitě jsou ty... no ty hnusy... i nealergenní!
My tady chroustáme suchý kůrky, aby moh milánek stolovat jako pán - krůtí prsíčka, čerstvou zeleninku, batáty a hokkaidó, řecký jogurty, pěkně bio kefírek... tak kulový! Ať se napase trávy a tý žoužele! ![]()
barbucha no vidíš, to pude!![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.