Chlpáči a iné

09. srpna 2014 22:02
Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 13. června 2018 14:25

Mohučanka mně to pak veterinář taky jodisolem stříkal, ale ono to nemám moc efekt, protože mi prokousnul ruku u lokte, kde je hodně tkáně a to kousnutí je fakt hluboké. jodisol jen tak povrchově očistil, ale vnitřek již vesele žije vlastním životem :( doma jsem si na to dala všecko možné a navrch framykoin a se známou sestřičkou jsem již domluvena, že pokud to rána nesplaskne, mám se stavit. ach jo, no.

je to asi proto, že jsme na vety dlouho čekali a dlouho tam jeli a kocour měl fakt stres, chudák.

Offline Zina
6324 příspěvků moje polička 13. června 2018 14:26

Jiná Realita Takhle jsem si přesně vždycky představovala kočku u veterináře, až odtud vím, že může být i varianta zcepenění. Ale jste stateční, že jste to dali, a držím palce, až přijdou výsledky, aby to byla maximálně nějaká prkotina.

Jinak já teda po zkušenostech jezdím na veterinu v hadrech na venčení, čímž nemyslím sukni ze zootu, ale kalhoty na hory nebo nějaký starší džíny.

Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 13. června 2018 14:28

Zina já jsem právě musela z práce. a říkala jsem, no co, kocour je hodnej, to dáme 

Offline Zina
6324 příspěvků moje polička 13. června 2018 14:31

Jiná Realita Hlavně že jste to dali. Kdy budou výsledky, nebo celkově vyslovil vet nějakou teorii?

Offline Mohučanka
7364 příspěvků moje polička 13. června 2018 14:32

Jiná Realita No oni právě říkali, že běžná desinfekce nestačí, že mám do těch ran vyloženě lít alkohol...A u doktora jsem nakonec byla taky, pochlubila jsem se šikovnou kočičkou na facebooku, on si to přečetl a byl oheň na střeše  Tetanus a tak...Ale kočka byla zraněná, ne nemocná, ani mě  nenapadlo bát se nějakých chorob. 

Teď jsem si vzpomněla, že když jsem byla s kocourem na očkování jako těhotná, že mě vůbec nenechali ho držet, aby mě nekousl.

Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 13. června 2018 14:34

Zina vet mi sdělil, že má teplotu a dal mu atb v injekci a vitamíny a výsledky asi příští týden. přednesl nějakou chorobu, kteoru jsem obratem zapomněla :/

a ještě mi dal pastu proti usazeninám chlupů ve střevech. to mi nikdy nikdo nedal, vůbec netuším, že se to kočkám má dávát 

Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 13. června 2018 14:35

Mohučanka já mám tetanus očkovaný docela nedávno, asi loni? což je jediná pozitivní informace.

Online Sweet Potato
40484 příspěvků moje polička 13. června 2018 14:40

Jiná Realita To taky neznám. Jako podávat plošně preventivně? 

Držím palce a přeju rychlou rekonvalescenci kocourovi i tobě.

Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 13. června 2018 14:49

mňAU! (bordel na pozadí je můj rozpracovaný projekt...)

Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 13. června 2018 14:51

Sweet Potato asi jen při podezření, že by mohlo být ucpané střevo? kocour totiž sice žere, ale je hubenej. on byl teda vždycky, ale teď je dost. odčervovaný je.

už jsem se moc neptala, s ohledem na to, že jsem mu kapala krev na podlahu  jsem spěchala pryč. příště zjistím podrobnosti.

Offline Mohučanka
7364 příspěvků moje polička 13. června 2018 14:52

Jiná Realita Auuu, to je teda pacholek. 

Tu pastu dával kamarád kocourovi, který žil jenom v bytě a měl malý přísun trávy. Jinak jsem o tom taky neslyšela.

Offline Pavlena
6920 příspěvků moje polička 13. června 2018 14:56

Jiná Realita ajaj, kocici kousnuti muze koncit ATB, tak kdyby se nelepsilo, nehrat si na hrdinku.. 

Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 13. června 2018 15:00

Pavlena já vím, sestřička právě říkala, že jestli v tom do rána bude nějak škubat nebo to bude oteklé, mám přijít. momentálně mám pocit, že to modrá  ale na pana kocoura se zlobit nemůžu, no, chudák. za odměnu dostal doma misku kuřecích srdcí (zatímco já jsem se polévala desinfekcí a prala).

Offline Pavlena
6920 příspěvků moje polička 13. června 2018 15:16

Jiná Realita Pro pobavení histroka (no ona moc veselá není)

Kamarádka má 2 kocoury oba svorně nesnáší jejího muže. Když odjela na služebku a nechala zvířata v jeho péči, tak byl kocour natolik vystreslý danou situací, že udělal louži na podlaze. Muž to pochopil jako jasný teroristický čin a louži okamžitě vytřel... Kocourem.

To kupodivu nepomohlo. Zvíře v naprostém amoku a s mokrým kožichem lítalo bytem, tj. sedačka, ložnice, postele, dětský pokojík, postýlky a nakonec se vměstnalo do skříně s rezervníma peřinama.

Kamarádka přijela o půlnoci domů a našla dílo zkázy. Nejdřív že umyje smrdícího kocoura, ten jí kousl do malíčku, malíček ráno jako balón a celková ATB. A to nezmiňuji, že ji ještě čekalo praní celé domácnosti.

Nicm.veškeré zlo bylo správně přičteno na vrub mužovi, myslím ho to stálo dost velký nákup hadříků.

Offline Janulik03
20315 příspěvků moje polička 13. června 2018 16:06

Jiná Realita tak dufam, ze ked uz teba dorasoval, aspon kocur bude ok. Fakt sila. 

Mne sa podarilo odfotit susedovho psa. Uz ma rok, strasny pubertiak a nehne sa od plota, kym som v zahrade. 

Offline Bowle
606 příspěvků moje polička 13. června 2018 17:50

Janulik03 to jsou nosánci 

Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 13. června 2018 20:01

Janulik03 já bych se taky nehla od plota, kým by bol v zahradě 

Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 13. června 2018 20:02

Pavlena to je ale vlastně moc smutná story, protože nenáklonnosti pána ke kočkám to jistě jen prohloubilo 

Offline viktorka_od splavu
49376 příspěvků moje polička 13. června 2018 20:12

Jiná Realita a hlavně koček k pánovi. tam se jaksi není čemu divit. no, ve mně by to hlavně vzbudilo nenáklonost taky. nejsem žádnej extra milovník zviřátek, ale lidi co je takhle vysloveně neradi jsou mi dost nesympatičtí. je fakt že v manželství se vyskytnou horší věci

Offline Bledule
4711 příspěvků moje polička 13. června 2018 21:24

Jiná Realita Jauvajs! Doufám, že to utrpení bude stát za to a Pan Kočka se uzdraví.