Jiná Realita ta pasta na bezoár se může dát i kočkám žijícím venku, můžou se ‘ucpat’ i když žerou trávu, hlavně když se blížou když hodně línaj. Buď ten veterinář řekne jak, nebo je to na ní napsáno, myslim že lžičku týdně? Některý to zblajznou tak, některý v jídle a některý ani ťuk..
Chlpáči a iné
Ounz dneska ho s tím nechci trápit, zítra začnu. prý pět dnů po sobě asi 5 cm té pasty. údajně je to ochucené a bude to žrát, ale to už mi tvrdili o kdečem a ani u psa to nefungovalo.
Jiná Realita jojo, voni to tam píšou na centimetry, už si vzpomínam, já to vždycky naprdím na lžičku a podám..tak ať je kocourovi brzy líp!
jestli von neni jen zavařenej z toho mrouskání...
u nás ve čtvrti je to teď teda peklo, ty kočky řvou jak když vražděj malý děti ![]()
RoSa u nás nejsou asi žádné kočky, tady je ticho jak v hrobě. mrouskající kočku jsem neslyšela tak dva roky minimálně.
Na třešních ![]()

Kiore ten výraz ![]()
Kiore to je krasna fotka!
Kiore krásná fotka a krásná kočka! ![]()
Kiore To se povedlo!
Kiore Nádherná!
Milujem tie mačacie labky, vyzerajú byť také jemné, hebké, čisté a také guľaté. No ŇuŇu ![]()
Jiná Realita Držím vám obom palce, hlavne nech už je kocúrovi dobre.![]()
Je kastrovaný?
Kiore nadherna kocka ![]()
Včera jsme se vypravili zachraňovat koťátko, které tady někde v okolí už několik dnů pískalo. Mohlo to být také srnče, i když v městské zástavbě těžko... Cestou na záchrannou akci jsme potkali sousedku, prý to není kotě, ale kalous ušatý, který tady sídlí a přelétá z jednoho stromu na druhý. Vůbec jsem netušila, že v Praze, i když na okraji, něco takového žije.
Stará Stanová Kůže taky jsem parkrat obchazela barak a hledala to ubozatko, nez i doslo ze jde o ptaka:)
Tak jen teda dám další díl z příběhu "sháníme psa".
Kontaktovala jsem jednu prima chovatelku, která byla úplně zlatá - a ač pro mě neměla žádného pesana, vydržela se mnou půl hodiny cvakat na fb a odpovídala na miliony dotazů. Dokonce mi poslala spoustu kontaktů na majitelé, kteří právě mají nebo budou mít štěňata. Boží. Napsala jsem tedy nějaké ty poptávkové maily. Vzápětí mi přišla taková ta zpráva: volejte ...... (napsala bych dobrý den, ale proti gustu...). Tak jsem volala, nebrali. Pak jsem se vracela z pochůzky, bundu na půl žerdi, myšlenky jinde, do toho zvoní telefon. Tak říkám - volala jsem, protože jste psal, ať volám... následoval chaotickej rozhovor, kde mi pán sdělil, že má psa, kterého hledám, ale že je fenka už 4měsíční. Já jsem na to reagovala, že teď je asi brzy, že aktuálně nemáme vůbec čas... končila jsem rozhovor ve smyslu - domluvíme se nejdřív doma a zavolám,takže čtyřměsíční za osm jste říkal?
Nevím, co bylo úplně špatně, asi jsem se měla začít vyptávat, jak drobečkovi chutná, ale nejdřív jsem potřebovala vyjádření muže (spíš potvrzení, že teď fakt ne). Následovala dost ostrá přednáška na téma, že to není jako kupovat hovězí, že takhle to nejde, že jako jak si to představuu nezeptat se na nic dalšího?????? Tak jsem si připadala jako káranej spratek, co si myslí, že pes je hračka pro děti...rozumím, že se mu ozývají různý lidi, ale todle jednání mi fakt vadí :/
Kiore Nádherná!
Milujem tie mačacie labky, vyzerajú byť také jemné, hebké, čisté a také guľaté. No ŇuŇu
viď? ![]()
Kiore ta je krásná ![]()
Janulik03 čumáčci ![]()
![]()
Máme doma maroda! Terk včera normálně přišel večer z procházky, zaplul na pelech, a v podstatě už se z něj pořádně nezvednul. Doufala sjem, ež třeba jen lehce prochladnul, kvůli tý jeho diagnóze musíme hlídat chlad, ale v noci už se nedokázal ani posadit, o nějaký chůzi nemluvě.
Takže jsme začínali den veterinou, cestou se mi honily hlavou samý super věci jako neurologický důvody nebo výhřez (první neřešitelný, druhý v jeho věku a stavu už hodně blbě). Naštěstí podle veta je to zraněný kotník a stehenní sval, že prý to bolí jak prase, ale Terk zachovává poker face, a kdyby nebylo tý neschopnosti vstát, tak nepoznám, že se něco děje.
Tak prosím držte palce, ať to tak fakt je a pacient se dá brzy dokupy, bo psovod ten poker face moc dlouho neudrží!
Magráta A ako rýchlo sa vedia zmeniť na ničivú zbraň ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí