Chlpáči a iné

09. srpna 2014 22:02
Offline barbucha blogger
35940 příspěvků moje polička 27. srpna 2018 12:13

Zina 

Zatím přestaly  Říkám zatím, protože po prvním nasazení byl v klidu dva měsíce, než jsme museli přidat na dávce. To už teď myslím je taky taková doba a drží se, ale člověk nikdy neví. Nejhorší je, že se to nemůže zvyšovat donekonečna, kdyby to zas přestalo stačit... No, zatím jsem ráda, že to furt jde. Každej den dobrej 

Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 27. srpna 2018 12:28

Potrefenáhusa 

já jsem byla minulou neděli na jižní moravě a byla jsem úplně v šoku, jak tam schnou celé lesy.

tohle nepamatuju za celých mých 34 let. matka říkala, že nepamatuje ani ona. 

Offline Zina
6324 příspěvků moje polička 27. srpna 2018 12:42

barbucha To je super. A držím palce, ať z toho to blbý příslovce vypadne :-).

Offline Ounz
20538 příspěvků moje polička 27. srpna 2018 13:20

Viděla sem poprvý na vlastní oči shibu a teda, to je lištička  ležela pod stolem v klubíčku, zatím co majitelka popíjela kávu, já snídala, no ale když sem vzhlídla od jídla, tak sem se setkala s upřeným pohledem a bylo jasný, že přesně VÍ, kolik těch vajec do skla bylo 

Offline Potrefenáhusa
38913 příspěvků moje polička 27. srpna 2018 13:25

Ounz ten pohled má fakt asijskej, co

Offline Ounz
20538 příspěvků moje polička 27. srpna 2018 13:33

Potrefenáhusa no, takhle hluboko do nitra se mi už dlouho nikdo nepodíval  ale teda krásná! Kolegyně jí teď má, asi jí závidím..

Offline Potrefenáhusa
38913 příspěvků moje polička 27. srpna 2018 13:42

Ounz A má ji už dlouho? (Třeba závidět přestaneš :-))

(mně se taky hrozně líběj, ale český lišky jsou lepčí)

Offline Ounz
20538 příspěvků moje polička 27. srpna 2018 13:46

Potrefenáhusa no už chvíli jo, přizpůsobili jí svůj rytmus a asi sou s ní fakt šťastní..myslím, že ona (pes) taky neměla úplně nejšťastnější rozjezd, tak je u nich spokojená. Ale povahu má specifickou, to teda jo:)

Offline Stará Stanová Kůže
1333 příspěvků moje polička 27. srpna 2018 15:53

Ounz U nás ji má jedna paní, dokonce je Japonka. :) Je to krásný pes, ale nedoporučuje, prý to moc neposlouchá.

Offline Potrefenáhusa
38913 příspěvků moje polička 27. srpna 2018 15:54

Stará Stanová Kůže sem tady už psala, že jsem slyšela o jedný, co utekla ve Vršovicích a našli ji po třech měsících, jak spokojeně hnízdila někde ve svahu v Troji?

Offline Stará Stanová Kůže
1333 příspěvků moje polička 27. srpna 2018 16:04

Potrefenáhusa Nečetla jsem, napiš prosím znovu.

Já o nich skoro nic nevím, jen tu paní s tímhle pejskem pravidelně potkávám, tak vedem small talk, s jazykovou bariérou, prý by si to už znovu nepořídila. :)

Offline Potrefenáhusa
38913 příspěvků moje polička 27. srpna 2018 16:14

Stará Stanová Kůže no to už je celý, jen že si prostě někde spokojeně vegetil ve stráni a lidskou společnost vůbec nepotřeboval

všehcny shiby, co vídám, choděj jenom na vodítku

Offline Ounz
20538 příspěvků moje polička 27. srpna 2018 16:20

Potrefenáhusa no, taky už jednou utekla, večer..ale vrátila se

Offline Karoleena
2948 příspěvků moje polička 27. srpna 2018 16:28

Potrefenáhusa Na mojem oblíbeném insta cricketinthethicket je šiba bez vodítka sice furt, ale mám takový tušení (navíc podpořený trochu šílenýma historkama co tam paní píše), že to je jen kvůli fotce. :) Btw znáš Asku? Hrozně mi připomíná jednoho nejmenovanýho lišáka!

Offline Potrefenáhusa
38913 příspěvků moje polička 27. srpna 2018 16:34

Karoleena ten je boží!!!! Já mám oblíbence na insta Brownieho (kdyžtak trochu listovat, má ještě pyrenejskýho ovčáka Colta, boží jsou oba

Offline 711990
18322 příspěvků moje polička 27. srpna 2018 16:56

Ja byla vcera vykulena v Krkonosich. Dve slecny sly s Akitou na Snezku a nahore se jich optalo cely fotbalovy druzstvo kluku, jestli si Akitaka muzou pohladit a on se nechal!!! Sice nedaval najevo zadny emoce, ale nesezral je. Byla jsem fakt prekvapena, protoze Shiby i Akity co jsem potkala, byly dost protivny;) a vubec se nechtely nechat nuchnat;(

Offline barbucha blogger
35940 příspěvků moje polička 27. srpna 2018 17:20
Reakce na Potrefenáhusa:

všehcny shiby, co vídám, choděj jenom na vodítku

​To je dobře. Jsou hrozně nesnášenlivý (na jiný psy).

Offline barbucha blogger
35940 příspěvků moje polička 27. srpna 2018 17:24

A ach jo, potkali jsme paní od kamaráda frbuláka Samíka... vrhala se na Otíka se slzama v očích, páč Samíkovi se v červenci objevila taky epilepsie a poslední záchvat nedal 

Offline Bledule
4711 příspěvků moje polička 27. srpna 2018 19:44

barbucha  To je smutný. 

Offline viktorka_od splavu
49376 příspěvků moje polička 27. srpna 2018 19:54

711990 já bych psa co se nenechá ňuchňat právě chtěla, už jsem to tu psala a dostala za to za uši:-)) ale že jde po psech to bych fakt nechtěla, to je blbý barbucha :-( pak je pochopitelně problém, když uteče... jinak jako majitelka koček který si chodí kam chcou bych v utíkání až takovej neviděla:P (samozřejmě za předpokladu že se nenechá zajet)

btw příhoda se ztracenou kočkou z minulýho týdne: jsme odjížděli na dovolenou, zmatek balení, kocuři volně na zahradě a v domě... těsně před odjezdem velký volání a přišel jen jeden. asi půl hodiny jsme hledali uvnitř i venku a pak odjeli s tím, že maminka která je chodila krmit přijde večer a pak kdyžtak ráno a to už určitě bude kocourek čekat u dveří jako vždy... no a on nic. tak další den už jsme si poplakaly (hledala teda znovu i doma, kdybychom ho náhodou omylem zavřeli třeba do skříně...) no a jeli dom s tím, že teda asi budem tlusťochovi muset sehnat novýho kamaráda páč bude smutnej... 

tak jsme dojeli, odemknu a kdo mě přiběhne přivítat? ztracenej kocourek:-)) byli normálně doma oba