Po hubě vám asi nedá, ale tohle zachraňování volně vypoutěnejch psů je takový nevděčný. My jsme jednou takhle zachraňovali jokršíra, motal se tu ve vilkové čtvrti a vypadal bezprizorně, taky jsme volali měšťáky a kamarádi už měli i záložní plán, že by se ho kdyžtak ujali, a pak se milej jorkšír najednouz rozběhnul a zmizel dírou v plotě do zahrady jednoho domu, odkud se očividně sám vypouští.
Chlpáči a iné
Zina no já vím, ale prostě jsem ho tam nemohla nechat. byla bouřka, pršelo, a já jsem ho nepřejela jen proto, že v takovém počasí jedu rychlostí pluhu, vidět moc nebyl a běžel prostředkem silnice.
snad to nějak dopadne. nechala jsem všude čísla, jen se obávám, že chlap si ho třeba nevyzvedne, protože se bude bát, že bude muset něco platit :/
Jiná Realita já takhle jednou zachraňovala psa večer za deště někdy kolem vánoc, nabrali jsme ho uprostřed lesa, dojeli do první vesnice a šli se zeptat do hospody, jestli ho někdo nezná - od stolu se zvednul největší opilec a prej: "Jééé, to je moje Terinka, nazdar Terinko!!!" (měli jsme si ho nechat, takovej úplně plyšovej malej jezevčík to byl)
Jiná Realita Tak třeba by ho Pupíček přijal. ![]()
do hospody mě jít nenapadlo, byla skoro půlnoc. zkoušela jsem teda klepat na dva domy, kde se ještě svítilo, ale neodvážila jsem se zvonit, tak mě neslyšeli.
jsem prostě crazy dog lady ![]()
Zina což o to, pupek asi jo, tedy pokud to nebyla fenka, ale já bych dalšího psa nedala, ani kdyby to byl anděl, protože pup vydá za dva, a tři už prostě nezvládnu ![]()
Jiná Realita To chápu, tu mám taky jednoho trojnásobnýho, se jenom modlím, abysme nikoho azyl potřebujícího nepotkali.
Jiná Realita třeba by si spolu vyhráli a byl by klid![]()
viktorka_od splavu To je jeden z největší omylů na světě :-D.
Zina ahaa, u pejsků to tak neni asi, což?:-) já znám jen děsně hodný kočičky;-) ale fakt - jedna kočka=furt něco vymejšlí, dvě kočky=kočkujou se celej den:D
viktorka_od splavu jenže čoklové ti u toho přeryjou celej byt/zahradu, jenom tim namakaj fyzičku a od sebe navzájem pochytěj samý špatnosti!
edit: a chodit s jednim šíleným ven je na mašli, chodit se dvěma šílenýma ven....je na dvě mašle ![]()
Potrefenáhusa tak mě by v životě nenapadlo si pořídit dva psy, to je jasný:-) ale s takovým pupíkem si řikám jestli to není jak s dětma - čím víc, tím míň to člověk řeší:D
(aneb víc než jednou si hodit mašli nemůžeš![]()
viktorka_od splavu Ono to má výhody, ale hlavně pro ty psy. Fakt je, že se jim může snáz snášet odloučení, ale většinou se v tom špatným podporujou, takže když jeden začne výt, tak druhej mu neřekne "hele, pojď, sem, bude to dobrý, tady si hezky lehneme na pelíšek a počkáme, až se vrátí domů", ale začne pro jistotu výt taky a pokud možno víc nahlas :-D.
viktorka_od splavu Ono to bude podobný jak s dětma ty se taky předpokládám spíš násobí než sčítají :-).
A zrovna JR má velkýho psa, dokdu je sám, tak za ním jezdí po bradě spíš výjimečně, kdyby k tomu přidala ještě něco, ani by to nemuselo být moc velký, tak už má to svezení skoro jistý.
Zina no a taky mi přijde, že když oni vycejtěj, že se na ně oko Mordoru upírá s poněkud menší intenzitou, tak toho okamžitě začnou mírně využívat (ta míra mírnosti závisí na nátuře)
Zina no ne, ty děti se spíš pak starají samy o sebe, případně navzájem. takže to asi vůbec není srovnatelný. pes co se stará sám o sebe nezní úplně dobře ani mně;-)
viktorka_od splavu Jsem myslela hodně malý děti, samozřejmě. Někde jsem četla, že pes má kombinační schopnosti ročního a sociální tříletýho dítěte, jinde zas, že se zhruba vyrovnají dvouletým. Zlatý vrány a papuchové proti nim!
Potrefenáhusa Prej že oko Mordoru :-D.
Zina jenze u tech deti je to kontinualni progres. pes by se dal prirovnat spis k retardovanymu diteti:-)
kazdopadne kdybych si mela vybrat jestli rocni dvojcata nebo amy a percyho, mam jasno![]()
tak takový pejsánci milí jako třeba amy a percy by snad ještě šli, ale mít na jedné ruce 40kilového psa, který asi po nocích tajně posiluje, a na druhé ještě jednoho, a potkat třeba hárající fenu, nebo klidně jen ježka, tak už bych své ruce taky nikdy nemusela v lese najít ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí