Tady jsem nebyla sto let a jednu zimu, ale tohle mě teda dostalo
.
Chlpáči a iné
Ačkoliv vedra trvají, Otíček přestal línat. Bylo to teda strašný, stačilo ho jednou pohladit a člověk měl fakt plnou hrst chlupů... A tak dva dny najednou nic! Záhada, ale za mě dobrý.
Hrozný je, že jak se nedá v tom hicu pořádně chodit, strašlivě, ale strašlivě přibral. Já se divila, protože co se mě týče, dostává zmenšený a přísně dietní porce. Divila jsem se až dodneška, kdy jsem přistihla toho vola, takto milostpána, jak nebožátku vyhladovělýmu podstrkuje soustíčka řádně obloženýho chleba. Ještě mu to krájel, aby to měl tak akorát!
Takovej škandál, jakej jsem ztropila, náš barák dlouho nepamatuje. Ještě jednou je přistihnu!!
Chudák Otíček, ani kus žvance mu nedopřeješ
.
Ne, jsem moc ráda, že je mu lépe. Držím palce, ať se dál drží.
JanieB No, není to málo, nejhoší mi jednoznačně přijde ta trojka. Nemáte možnost chodit do nějakého přípravného kurzu, ideálně s nějakým instrukturem, co tam pak u těch zkoušek bývá?
Zina Ano, určitě bych si netroufla to zkusit jen tak ;-) Ve středu Vinny začíná, za ca. 2 měsíce bude zkouška, tak dám vědět, jaké to bylo :-)
Děkuju. Zakrátko to bude rok, co ho mám!
Každej den dobrej!
Ale včera zrovna jsem se u nás v trafice (kam psi můžou) dost pobavila na účet týpka, kterej si Otíčka se zájmem prohlížel a bylo vidět, že by se rád na něco zeptal. No, ve finále se osmělil: Hezkej buldoček. Ty bejvaj drahý... Kolik jste za něj dala?
Celkem nic, sdělila jsem mu. Ale jestli chcete ušetřit, doporučuju koupit čistokrevný štěně ![]()
barbucha Tys mi připomněla, jak jsme s Dadoo chodily na procházku kolem stánků a v jednom prodávali pečivo. A Dadoo vždycky předběhla frontu, hupla na zadní a strčila hlavu do okýnka. Paní prodavačka ji už znala a tak jí rovnou podala do huby rohlík. A nechtěla ho nikdy zaplatit, jen když jsem nakupovala taky. jinak to býval dárek pro oblíbenou zákaznici.
A jen ho Dadoo slupla, šmejkla se mnou rovnou k protějšímu stánku se psíma potřebama. A tam ji čekala další dobrůtka.
Až mi tu slza ukápla.. ![]()
No jo, ty zážitky
První Otík měl taky svoje oblíbený štace, a jedna z nich byla úplně stejně u stánkařky s pečivem. Ta prodávala kromě chleba a koláčů i škvarky, a vždycky jich pár měla pro Otíka, už ho vyhlížela
Neexistovalo, že bychom k ní nezašli...
S tímhle žroutem se teda snažím držet dál ![]()
Ale včera zrovna jsem se u nás v trafice (kam psi můžou) dost pobavila na účet týpka, kterej si Otíčka se zájmem prohlížel a bylo vidět, že by se rád na něco zeptal. No, ve finále se osmělil: Hezkej buldoček. Ty bejvaj drahý... Kolik jste za něj dala?
Celkem nic, sdělila jsem mu. Ale jestli chcete ušetřit, doporučuju koupit čistokrevný štěně
Dobře
!
Hele na blbou otázku...
barbucha Však jo![]()
.
paktofonika Nadruhou stranu, to komentovani vseho (Friga taky obcas vydava hrozny a hrozne vtipny zvuky) zas dost vylepsilo celkovou komunikaci, myslim, ze obema smery. Friga mi toho vic “rika”, ja ji vic rozumim a je s ni tak nejak lepsi rec, i pres tu jeji tvrdohlavost. Je to proste partak ![]()
Mluvící psi jsou nejlepsi!!!![]()

Stale prsi, madam von nepojde a nepojde.
Druha madam si adoptovala kosik s dekou.
Vše nejlepší Goliáškovi!
Sweet Potato Krásnej
.
v noci jsem našla v lese mei vesnicemi psa.
milej, malej, zlatej, skoro jsem ho přejela. i podnikla jsem operaci "útulek", protože ho sama nemám kam dát, přemluvila jsem policii, odvezla psa dvacet km daleko.
dnes volám na všechny strany, a zatím se zdá, že jde o psa tamějšího týpka, který chodí každý večer na hodně pivek do hospody
pes je pěkný, dobře živený, ale prý ho prostě nezavírá, a on za ním třeba jde do vedlejší vesnice do té hospody.
ta jsem zvědavá, jak se to vyvrbí, a jestli mi chlap nedá nakonec po hubě.
Tuli tuli

jinx no já nevím, mně to přijde spíš jako "číhám, až zavřeš oči, a hned pak ti připravím krutou smrt" ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí