Potrefenáhusa ti jsou ![]()
![]()
kde zůstalo rufátko?
Chlpáči a iné
Potrefenáhusa skvělí ![]()
Jiná Realita Možno to je blbosť, ale známej pes sa z dokonalo zdravého psa zmenil v trosku, ktorá sa nemohla postaviť na zadné nohy - nakoniec mu diagnostikovali silný zápal obličiek (ledvin). Teda trvalo to dlho, najprv vyšetrovali chrbticu...
Potrefenáhusa jeeeej to je parada. Navsteva, alebo nieco stale?
Lucylle díky, ale ledviny prý ok, dělali mu krevní testy.
dneska se mi zdál hodně lepší, ale po vycházce leží na dvoře jak zkamenělý :(
Jiná Realita Držíme pořád palce.
Jiná Realita i my ![]()
Potrefenáhusa jéžiš to je supeer. ![]()
![]()
![]()
![]()
Janulik03 super jo! Akorát bez nekterejch těch aspektů venkovskyho zivota bych se mozna obešla...![]()

Potrefenáhusa Tééda! V pokojové kočičce, která na dvorek nevycházela, se probudil pralesní lovec!
Potrefenáhusa to je dobrej gang ![]()
Potrefenáhusa chceš mi tvrdiť, že goliášek už loví????????????????????? ![]()
Janulik03 no jo, strasnej masakr, někdy i dvě za vecer!
Potrefenáhusa A jak se stalo, že se Goliáš nebojí na zahradu? Jste ho zhypnotizovali? Jestli si dobře pamatuju, tak psychicky nedával dvorek.
Potrefenáhusa bozi
kdo by to do bytove kocky rekl. Ale zase Goliasek je jedinecny;)
Potrefenáhusa tak ten je rychly. Moja Cheeky po prestahovani sa naucila lovit tak za par tyzdnov. Potom to bolo uz aj moc niekedy. Ale je to super
Janulik03 coralline no zas tak rychlý ne, chodí ven někdy od května nebo tak nějak. Ze začátku se tvářil dost vyjukaně, ale rychle ho to přešlo. Myslim, že se teď bojím já víc o něj, fakt se otrkal dost rychle.
On se bojí hlavně lidí, který nezná, to byl asi největší problém s dvorkem, že tam nemohl chodit sám a sám si to regulovat, ale muselo se projít obydleným domem a ve vnitrobloku bylo dost rušno.

Potrefenáhusa goliášek jak se pochlapil :-)
ale i tak je to pořád ňufík...
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.
Esxence 2026: Poprvé. Doslova.
Guerlain Masterclass a my