Pejskové, kteří nejsou tím, čím by měli být:

Godzilla na svobodě, zachraň se kdo můžeš.
Potrefenáhusa já zírám, tomu říkám životní změna! A to už opravdu na trvalo? A co na to Rufík? A kdopak je ten další parťák? Samé otázky :)
parťačka je Trnka, myslim, že jsou všichni spokojený, nejvíc teda na tom vydělal Goliášek ![]()

Potrefenáhusa všichni tři jsou skvělí ![]()
a super fotky ...
Potrefenáhusa Já si myslím, že na to vydělali všichni tři , akorát chudáci ty myši ve sklepě! Na druhou stranu za ně brzy budete rádi, protože jsem nedávno byla IKEA a nikde jsme tam ty jejich klasický plyšový nenašla!!!!
Edit: dle netu je mají
Zina no to je blbý ale!!! Ta naše skončila úplně vykuchaná naplacato...

Já doufám, že mi tu někdo napíše, že je tam viděl! Jo, a hry na kousanou jsou nejlepší
. Taky u toho dělají hrůzostrašný zvuky?
Strašný! Kdyby člověk nevěděl, tak by myslel, že se chtějí zakousnout! Bonnie tím občas i nějakého nového kamaráda vyděsí, občas se do těch zvukových efektů až moc opře.
Potrefenáhusa To je skvělá trojka
.
Zina dzizisketa u nás dělá zvukový projevy hlavně Rufíček a zvuky to jsou teda strašný, strašná škála různýho vrčení, bručení....ale on je celkově docela dost hlučnej
Jo, už jsem to nahoře opravila, ale v létě jsem to tam prošla tam a zpět (masochista) a nikde je neměli.
A ty zvuky jsou fakt hrozivý, když je u nás nějaká nepsí návštěva, tak se začíná ohlížet směr dveře
999 Trojka všem děkuje ![]()

Potrefenáhusa Máš to teda krásně barevně vyladěný...:-). Trnka je taky z útulku?
999 Trnka je obyč štěně z vesnice
Potrefenáhusa jsou tak krásně zbarvení ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.