Chlpáči a iné

09. srpna 2014 22:02
Offline miramis
86 příspěvků moje polička 23. listopadu 2016 17:58
Reakce na Potrefenáhusa:

my máme úplně strašnej starej koberec na zemi, takže to neva. Na sedačku to nevytáhne, naštěstí. A kdyžtak máme ještě takovej lacinej přehoz na gauči :D

ale tady je to fakt dost jedno, statek snese všechno :D

Offline Potrefenáhusa
38537 příspěvků moje polička 23. listopadu 2016 17:58
Reakce na miramis:

a dáváte jí i jehněčí?

edit: skopový?

Offline paktofonika
16370 příspěvků moje polička 23. listopadu 2016 18:09
Reakce na miramis:

LOL, na prvý pohľad som myslela ze je to ľudská noha 

Offline Berta
3487 příspěvků moje polička 23. listopadu 2016 18:57
Reakce na miramis:

Tomu říkám  pořádná kost pro  pořádnýho psa! To muselo být radosti :-)

Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 23. listopadu 2016 19:04
Reakce na Potrefenáhusa:

nejhorší je, když jde člověk v noci potmě na záchod, opatrně našlapuje tmavým pokojem a najednou šlápne na nějakou pískací věc.....myslím, že to bude srovnatelný jenom se šlápnutím na kostičku lega ... :-D

nejhorší je, když jde člověk potmě na záchod (člověk, který trpí iracionálním strachem z vlkodlaka), a na posledním schodu šlápne na něco chlupatého, co se pohne a zavyje to. doporučuje 10 z 10 odborníků na infarkt :D

Offline Ellen
1633 příspěvků moje polička 23. listopadu 2016 19:13
Reakce na paktofonika:

Já taky!  

Offline Ellen
1633 příspěvků moje polička 23. listopadu 2016 19:19
Reakce na Jiná Realita:

Offline palahniukowa
1430 příspěvků moje polička 23. listopadu 2016 20:33
Reakce na paktofonika:

jasne, k bostonovi je to od chrtov daleko :-D ale Amy je nadherna, co tam nejaka vipetka ;-)

mne sa pacia tie barzojky, ktore vidam, su skutocne velmi elegantne a majestatne. ale popravde, pri sebe si chrta (konkretne saluki, barzoj, afganec) predstavit neviem (vipeta vooobec nie), pridu mi na mna velmi subtilne, elegantne a nobl... ku mne sa skor hodi nejaky pes-partizan :-) tie moje dve potvory pokrizene su ku mne idealne :-) 

Offline palahniukowa
1430 příspěvků moje polička 23. listopadu 2016 20:39
Reakce na miramis:

haha, Kira a ten jej vyvaleny pupek, ta sa ma u vas ako v raji!!! :-) viac fotiek poprosim ;-) a som zvedava, ci sa jej bude pacit Kong!

inak, jasne, ja som vobec nechcela povedat, ze vsetky chrty su zakerne, mam ten pocit len z tych, ktore poznam osobne, co su vseho vsudy 3 (slovom tri) kusy a to o chrtoch nevypoveda absolutne nic. kazdy pes je osobnost :-)

edit. a ako to nazvala paktofonika ta NOHAAAAAAAAA

Offline palahniukowa
1430 příspěvků moje polička 23. listopadu 2016 20:48
Reakce na Potrefenáhusa:

miramis ostavaju vam z kosti nejake zvysky? lebo u mna nie: Black kost ozuzle (vysvetlujem si to tym, ze ho mozno bolia zuby, aj ked s nimi viditelne problemy nema - ale mozno vekom?) a ja mu ju potom odoberiem, Zuna zozerie kost komplet, ziadne zvysky. Kosti jej davam do klietky, v klietke je zatvorena len vtedy, ked ma kost - ucim ju tym to, ze klietka je prima vec, aby to nemala spojene s trestom, ale s niecim pozitivnym + to beriem ako prevenciu pred psimi konfliktami, na pelech v klietke jej vzdy dam deku, aby si ho nezaspinila, ale to nehrozi, kedze vzdy vsetko do poslednej otrusinky zozerie (bravcove kosti).

Offline Zina
6320 příspěvků moje polička 23. listopadu 2016 20:48
Reakce na palahniukowa:

Mně se barzoj líbí hrozně a nadšeně jsem na něj koukala, ale pak jsem si přečetla nějaké články na netu na téma přivolání a lovení a usoudila jsem, že leda až se odstěhuju někam do města, což se teda doufám nestane. A když, tak určitě jen jako jednoho psa, ne coby druhýho.

Pravda teda je, že mně se obecně líbí hodně psů, předevčírem jsem zamilovaně koukala na dlouhosrstýho jezevčíka :-).

Offline palahniukowa
1430 příspěvků moje polička 23. listopadu 2016 20:58
Reakce na Zina:

no ved to: aj tie dve feny (Borka a Kalinka) ako svorka na toho svojho majitela (resp. chlapa, co ich venci) extra nereaguju a nahanaju ostatne psy, pobehuju po celom lese a ulici, vyslovene sa snazia ostatne psy ustvat... do toho na nich krici ten chlap + krici "nic nespravia". ach jo.

aj mne sa paci vela roznych psov :-) no uplne najviac asi vizualne tie, ktore vyzeraju vlkoidne, typu CSO, sibirsky husky, malamut alebo svedsky losi pes... ale mna vo vseobecnosti fascinuju psy a ich spravanie, takze akokolvek vyzera, ked je to pes, je to laska.

edit: tu mi troska hra do karat to, ze Zuna ma podla trenerky viac spravanie vlcie, ako psie; ma vraj velmi silne vlcie geny, co sa prejavuje jej sposobom hry, komunikaciou s ludmi, citlivostou na mesiac a pod., takze, paradoxne, mam, co som chcela :-)))

Offline Potrefenáhusa
38537 příspěvků moje polička 23. listopadu 2016 21:02

Oblecek furt este nevim...

Offline palahniukowa
1430 příspěvků moje polička 23. listopadu 2016 21:03
Reakce na Jiná Realita:

tiez je vyzivne, ked napäto sledujete SAW 2 a do toho sa vam pri gauci otrepe pes v retazovom obojku, na ktoreho pritomnost ste zabudli. true story. 

Offline palahniukowa
1430 příspěvků moje polička 23. listopadu 2016 21:06
Reakce na Potrefenáhusa:

to sa Vam ako podarilo obliect Goliaska?! myslela som, ze macky na obliekanie velmi nie su, ale G. v tom vyzera uchvatne, ako nejaky superhrdina s plastom, ktory mu ladi k ociam!!! a co na to Rufik? :-D

Offline Potrefenáhusa
38537 příspěvků moje polička 23. listopadu 2016 21:33

Rufikovi je to malý, krátký a hodne těsný kolem krku.musela bych to trochu oprasit,což nevim,jestli se mi chce.pritom podle tabulky je spis na spodní hraně velikosti...byl hodne zlevnenej a větší číslo uz za tuhle cenu nemaj :-(

Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 23. listopadu 2016 21:58
Reakce na Potrefenáhusa:

zbývá vám už jen drastická dieta! nebo liposukce celého těla....taky ještě oholení kožichu.

Offline Potrefenáhusa
38537 příspěvků moje polička 23. listopadu 2016 22:15
Reakce na Jiná Realita:

Vono mu to je pres tělo volný,on je fakt hubenour,ale ma to strasne narvany na tom krku,takze to ani nejde natáhnout správně pres cely zada,chjo a stačilo by malinko,aby ta díra na hlavu byla volnější a bylo by to super

Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 23. listopadu 2016 22:22
Reakce na Potrefenáhusa:

nejde to nastříhnout? :D

Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 23. listopadu 2016 22:23
Reakce na Potrefenáhusa:

PS: fakt nechápu, jak jste to dostala na godzillu, zato její výraz chápu dokonale :D