Chlpáči a iné

09. srpna 2014 22:02
Offline Potrefenáhusa
38537 příspěvků moje polička 23. listopadu 2016 22:33
Reakce na Jiná Realita:

No,trochu by to zvětšit šlo,ale nevim,jestli to za to stojí,von ani se slevou ten obkecek nebyl za hubičku,tak ho asi spis vratim. 

Ten předek myslim kdyby se vyparal,tak by šel poposunout o několik Cm 

Offline Potrefenáhusa
38537 příspěvků moje polička 23. listopadu 2016 22:35
Reakce na Jiná Realita:

Godzilla to nečekala :-)

Offline Sweet Potato
39941 příspěvků moje polička 24. listopadu 2016 08:54
Reakce na Potrefenáhusa:

Teda takhle trápit kocourka, že se nestydíš!

On ti to spočítá.

Offline paktofonika
16370 příspěvků moje polička 24. listopadu 2016 09:10

Chcela by som kúpiť kocúrovi niečo pod stromček. Máte pre zmenu tipy na hračky pre mačky? Najradšej má guličky a loptičky čo cinkajú. Rád škriabe koberec, ale nemá rád škrabadlo. A veľmi rád sa nechá česať. Asi to nemá nič spoločné s výberom hračky ale to len tak pre doplnenie. 

Offline paktofonika
16370 příspěvků moje polička 24. listopadu 2016 09:14
Reakce na Berta:

Ako už bolo napísané. Hračky sú Becopets. Majú aj eshop http://becopets.cz, prípadne ich predáva Sušienkovo http://www.susienkovo.cz. Každá hračka sa volá ináč Becoball, becohoop, becoflyer...Mám aj becopocket vajíčko na sáčky na potrebu. Je super v tom že sa dá pripevniť všade, ja ho nosím na vodítku lebo som na to stále zabúdala. 

Offline paktofonika
16370 příspěvků moje polička 24. listopadu 2016 09:17
Reakce na miramis:

No ja keď vidím vipeta vidím toto 

Offline paktofonika
16370 příspěvků moje polička 24. listopadu 2016 09:24
Reakce na Potrefenáhusa:

Pozrela som orientačne na cenu bundy, no a aj keby bol za polovicu asi sa Vám stále oplatí dať ušiť na mieru, prípadne hľadať dalej. 

Offline Potrefenáhusa
38537 příspěvků moje polička 24. listopadu 2016 09:29
Reakce na paktofonika:

jj, byla cca za půlku, oproti tomu, co ji prodávaj jinde. Tu plnou sumu bych do něj asi nevrazila.

Offline Potrefenáhusa
38537 příspěvků moje polička 24. listopadu 2016 09:36
Reakce na paktofonika:

Goliáš má rád takový různý malý myšky (žere mu je pes), pak strašně rád aportuje tyhle míčky od Trixie (ale jenom růžový, žere mu je taky pes) a pak má rád takový ty opeřený hůlky, akorát u toho vypadá fakt jako dement :-D

Offline paktofonika
16370 příspěvků moje polička 24. listopadu 2016 09:43
Reakce na Potrefenáhusa:

No v plnej cene je to fakt pálka. Ja som Amy kúpila ten oranžový za 10€ a bol by teda dobrý, len z neho už vyrástla. Tiež hľadám niečo nové, ale keďže stále mohutnie je mi ľúto objednať na mieru, ale ako pozerám na ceny tak nemám na výber. Ja mám teraz hlavu v smútku z postroja. Videla som na mnohých bostonoch Puppia tak som si povedala, že teda skúsim a objednám ale poštovné v eshope kde ich majú je fakt vysoké. No ale aspoň som objednala obojok, zo Sashe(obdoba Fler) kožený, čierny, s vyrazeným menom. Júú sa teším 

Offline betsey
4257 příspěvků moje polička 24. listopadu 2016 09:43
Reakce na paktofonika:

och, ako závidím mačku, ktorá sa nechá rada česať. Pri tej mojej to je strašný boj, už som začala uvažovať, že si kúpim také tie rukavice, čo sa používajú na výcvik policajných vlčiakov :-)

K hračkám: moja sa najradšej hrá s rôznymi cinkajúcimi guľôčkami, zvyčajne si ich nakradne z vianočných ozdôb, keď sa dostane do k nim do skrine a tiež má rada také tie rôzne chlpaté blbostičky alebo myši na udici. A veľmi rada má tunely, ale iba šuštiace, do plyšového odmietala ísť, myslím takéto:

Offline Potrefenáhusa
38537 příspěvků moje polička 24. listopadu 2016 09:45
Reakce na paktofonika:

Offline Potrefenáhusa
38537 příspěvků moje polička 24. listopadu 2016 09:45
Reakce na paktofonika:

jo a tunel, ten je úplně super!!!jak píše betsey 

Offline Potrefenáhusa
38537 příspěvků moje polička 24. listopadu 2016 09:52
Reakce na paktofonika:

no, tenhle náš obleček by byl jinak úplně ideální, ani moc teplej, to Rufík nepotřebuje, ani jenom pláštěnka, chcem to přece jenom víc do zimy.  Fakt nechápu, proč to má tu ďouru na hlavu tak mrňavou.

Offline miramis
86 příspěvků moje polička 24. listopadu 2016 10:09
Reakce na Potrefenáhusa:

jehněčí a skopový máme pro naše potřeby a ty kosti nějak nezbejvaj, takže ne. Ale kdyby byly, tak je dostane :)

Offline miramis
86 příspěvků moje polička 24. listopadu 2016 10:10
Reakce na paktofonika:

když to ne mě vytáhla paní v řeznictví, tak jsem se taky nejdřív lekla :D

Offline miramis
86 příspěvků moje polička 24. listopadu 2016 10:10
Reakce na Berta:

bylo! a stále je ! :D a asi ještě i chvilku bude :D

Offline miramis
86 příspěvků moje polička 24. listopadu 2016 10:14
Reakce na palahniukowa:

jo, já to s těma chrtama pochopila dobře, neboj. však já s nima taky nemám nějaký extra zkušenosti :D 

jooo, nemá se tu špatně. aspoň se o to snažíme a snad se to daří. Občas přemýšlím nad tím, jaký měla život než k nám přišla a myslím, že tohle je dobrá kompenzace všeho trápení, kterým si prošla. :)

Jo! Na ten Kong jsme zvědaví doma oba dva! Vlastně všichni tři i Kira, která o něm pochopitelně nic neví. Tak měl by přijít příští týden, tak se těším :D

A kosti - z vepřových zůstane třeba kousek 2x0,5 cm. To nejtvrdší jádro, je to jako střep. To už Kira jen ožužlává a rezignovaně na tom střepu polehává v pelechu. Z hovězích většinou sežere co se dá, pak vyžere morek a nechá kousíček té schránky. Ale jinak je to pokaždý jiný a nedá se říct, že by v tom bylo nějaký pravidlo. Spíš ne, než jo :D

Offline miramis
86 příspěvků moje polička 24. listopadu 2016 10:16
Reakce na palahniukowa:

tyjo, to je drsný to s tím vlkem. Přemýšlím nad tím, jak by to bylo možný... A nevím.

Jinak nás to s mužem taky táhne k těm vlkoidním nebo alespoň vlkoidně vypadajícím rasám. Jak je možný, že doma máme chrta je potom nad moje chápání :D 

Offline miramis
86 příspěvků moje polička 24. listopadu 2016 10:17
Reakce na paktofonika:

jojo, ty oči! Ten úsměv ani tak ne, přijde mi, že se spíš tváří dlouhodobě provinile :D