Chlpáči a iné

09. srpna 2014 22:02
Offline palahniukowa
1430 příspěvků moje polička 23. listopadu 2016 10:57
Reakce na miramis:

konecne fotka Kiruny!!! :-) tie zuby :-D tak ta je v kome :-D

my mame v susedstve niekolko chrtov: dve feny barzoja a jedneho afganskeho chrta. ale su to velmi zvlastne psy, take... "nobl" a zakerne. barzojky su smecka, su rychle, vysoke a vacsinou "lovia" vsetky ostatne psy. ten afgansky chrt mi pripomina opicu :-| od ziveho plota sa postupne "precural" takmer k nasim vchodovym dveram, majitel to vobec neriesil; tak to vyriesil Black: raz, ked ho prostihol vencit sa na nasom (Blackovom) pozemku, nepekne sa porafali,  chlpy lietali vsade. ale odvtedy sa s nim majitel k nam nepriblizuje (slava!).

Offline palahniukowa
1430 příspěvků moje polička 23. listopadu 2016 11:02
Reakce na Potrefenáhusa:

:-) ani to mi nepride zvlastne, skor mile.

creepy pre mna osobne by to bolo, keby bol hrobecek tak 200 km od vasho  bydliska a napriek tomu by ste ho kazdodene zdravili a chodili okolo ;-)

Offline nolita
6513 příspěvků moje polička 23. listopadu 2016 11:10
Reakce na Potrefenáhusa:

to je hezké náhodou.... a čenda si to rozhodně zaslouží...

Offline nolita
6513 příspěvků moje polička 23. listopadu 2016 11:11
Reakce na dzizisketa:

to teda hrozně letí, si to štěně ještě pamatuju jako nový přírustek zvířecího vlákna :-)

Offline paktofonika
16370 příspěvků moje polička 23. listopadu 2016 11:20
Reakce na palahniukowa:

Máme tiež v susedstve pár chrtov. Vipeti, Saluki je tu aj vlkodav(toho sa ale bojím). Mne sa chrti veľmi páčia. Kedysi som rozmýšľala nad vipetom, dokonca som aj zvažovala adopciu chrta. To má trochu ďaleko k bostonovi ja viem :D Najviac na chrtoch sa mi páči chôdza, ako keby boli na pružinách a tak ladne a jemne sa odrážajú od chodníka. Teda aspoň čo stretávam tie saluky a vipetov.

Offline paktofonika
16370 příspěvků moje polička 23. listopadu 2016 11:21
Reakce na dzizisketa:

Všetko najlepšie

Letí to ako voda však? 

Offline Potrefenáhusa
38536 příspěvků moje polička 23. listopadu 2016 11:34
Reakce na palahniukowa:

a nolita 

ono to nejdřív bylo taky hrozný, na ten kopec je od nás vidět, denně kolem jezdím do práce a z práce, skoro každej den tam chodím venčit.....ten první měsíc jsem se tam nemohla ani podívat a jezdila jsem z práce přes půlku Prahy jenom abych nemusela okolo. Ale pak se to zlepšilo a teď je to fajn.

Offline nolita
6513 příspěvků moje polička 23. listopadu 2016 11:38
Reakce na Potrefenáhusa:

no jo... to chápu, že to napřed muselo být složité.

Offline Potrefenáhusa
38536 příspěvků moje polička 23. listopadu 2016 11:47
Reakce na nolita:

Ale už dobrý, Rufadlo to fakt mohutně vylepšilo :-D

Offline Potrefenáhusa
38536 příspěvků moje polička 23. listopadu 2016 12:40

zrovna dorazila psí bunda do nepříznivýho počasí, vypadá super, ale už od prvního pohledu je mi jasný, že ten muj čokl, smontovanej nejmíň ze čtyř jinejch čoklů, asi neprostrčí tu svoji maxipalici dírou pro hlavu (rozepnout se to nedá .....

Offline barbucha blogger
35467 příspěvků moje polička 23. listopadu 2016 12:45
Reakce na Potrefenáhusa:

Blbej dotaz: v Praze je už zvířecí hřbitov?

Offline Potrefenáhusa
38536 příspěvků moje polička 23. listopadu 2016 12:45
Reakce na barbucha:

ehm ehm, nevim

(Ale pročetla jsem zásady a zásadám to odpovídá)

Offline paktofonika
16370 příspěvků moje polička 23. listopadu 2016 12:54

Offline Berta
3487 příspěvků moje polička 23. listopadu 2016 12:57
Reakce na barbucha:

Blbej dotaz: v Praze je už zvířecí hřbitov?

Jasně, na kopci 

Offline barbucha blogger
35467 příspěvků moje polička 23. listopadu 2016 13:02
Reakce na Potrefenáhusa:

Jo tak. Já vím že byly nějaký debaty o zřízení, ale nějak jsem už nenašla výsledek... a vyhláška mluví furt jen výslovně o místě k ukládání určeném. Tak jsem myslela, že už to někde je.

No, je to sice morbidní téma, ale i to do téhle oblasti patří...

Offline dzizisketa
8864 příspěvků moje polička 23. listopadu 2016 13:04
Reakce na Potrefenáhusa:

Čenda byl pro mě ikonou kočkopsího vlákna, spolu s Goliáškem, přišel mi úplně suprový, i když jsem ho znala jen z kyberprostoru. Ovšem Rufík je podle mě více než plnohodnotný následovník.

Offline Potrefenáhusa
38536 příspěvků moje polička 23. listopadu 2016 13:05
Reakce na paktofonika:

to je strašně vtipný video, jak si Amy zahrabala ten talíř pod deku :-D

Já na tyhle hračky taky koukala, je vidět, že si s tím fakt vyhraje, ale zatím váhám, Rufík nejvíc vraždí ty plyšáky a balonky, s tím talířem nevím, jestli bych pochodila, venku to nenosí vůbec

Offline Potrefenáhusa
38536 příspěvků moje polička 23. listopadu 2016 13:11
Reakce na dzizisketa:

dík, byl to můj pejsek, no. Ale Rufík je taky dobrej, fakt je to plnohodnotná náhrada.

Offline paktofonika
16370 příspěvků moje polička 23. listopadu 2016 13:22
Reakce na Potrefenáhusa:

No už to pomaly vyzerá, že im robím reklamu, ale sú to najobľúbenejšie hračky čo má. Do sady nám už len chýba kostička ktorá sa dá plniť. Mám od nich aj misky. Loptičku ťahá furt, predtým mala zelenú, tá už je na von, teraz má túto modrú a furt s ňou chodí a vždy keď potrebujem niečo robiť dojde ku mne a robí na mňa tie oči :D Plyšákov mala, ale čo mala naposledy problém že jej niečo uviazlo v žalúdku tak sme všetky veci čo mali v sebe buničinu darovali. Ostala jej len opica, ktorú má od mala ešte u chovateľa. Tej žužle len chvost. 

Ešte doplním, sú to jediné hračky čo jej vydržia viac ako mesiac. 

Offline Potrefenáhusa
38536 příspěvků moje polička 23. listopadu 2016 13:23

lehké psí šikany není nikdy dost, škoda, že není slyšet, jak to cvakne :-D