Ale keby ste pupíčka miláčka ukázala, bude vám odpustené. ![]()
Chlpáči a iné
muhehe...roztomilá malá kočička, úplný andílek, v očích se přímo odráží celé nebe
jdu se nechat připojistit.
já se fakt vynasnažím.
nemám na nic čas, jsem ráda, že pupíčka satánka vyvnečím, trochu pocvičím a nakrmím, natož s ním absolvovat focení.
Přišla se na nás podívat myšilovka:

Elzička je nádherná!
veliká, veliká krása!!! ![]()
Ten je primo mistr roztomilosti!
já myslím, že rokynek spíš pozuje :-) je to fešák :-)
Krasne ociska.
Elzicka uz ma sedivu bradu. Asi ma s nami moc starosti.
Ta je nádherná! Teda obě. Naše kočky taky o hračky nestojí. Asi je to fakt tím, že venku jsou zajímavější interaktivní objekty.
Dělá dozor na nalezišti? ![]()
dnes na me na facebooku vyskocil navod na klidne vanoce pro majitele kocek. treba nekdo vyuzijete :D

to je vtipný, jak si vyberou fakt jenom něco :-D Goliáš má teda ještě těžkou úchylku na šrouby, vruty a hřebíky, třeba otevřít před ním kufřík tady s těma krámama, to jsou fakt druhý vánoce, okamžitě je u toho a začíná vybírat :-D Viděla jsem ho už i, jak vytahuje zubama připínáčky z nástěnky...
no tak to by si s Bourbon rozumeli, ta je stastna jak blecha, kdyz se muze v necem hrabat prackou. Sveho casu ji neskutecne bavily sminky, to se v tasticce hrabala porad
a ted ma uchylku na nadobi, kdyz se nedivam, nachomytne se k hrnku nebo cemukoli a zacne to okusovat ![]()
Jé, toho sobíka měla moje první fenka labradorka Sára. Byla na hračky strašně opatrná, nikdy žádnou nezničila a tohohle sobíka vždycky nosila za ten ocásek, bylo to hrozně vtipný (ta hračka má asi cca 5cm). A já ho už skoro 5 let nosím pořád u sebe.
to je mile. To moje kocky to cupujou, tak mam tech hadu nakoupeno par do zasoby.... ktera se tenci
Dnes jsme na procházce potkaly dva tibetské španěly, takové černobílé hromádky chlupů, dvakrát takoví jak netopýrka, ale ocásky k nerozeznání. Tak jsme se všichni radostně očmuchávali a oňufávali, já ve dřepu...a najednou panička piští - ten jeden lump si mne označkoval! Pomóc! ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje