Chlpáči a iné

09. srpna 2014 22:02
Offline miramis
86 příspěvků moje polička 22. listopadu 2016 16:56
Reakce na Potrefenáhusa:

Kira má nějakejch 28-29 podle situace, ale je to na nošení v jednom už dost. Ze začátku než se naučila do auta a když třeba jedeme vlakem, tak je potřeba jí tam vynést a zase snést dolů a už takhle je to pro mne dost fuška, nedovedu si představit, že takhle tahám nějakýho většího psa.

Ale deerhound a vlkodav jsou moje tajná srdcovka a furt tak nějak doufám, že jednou, až to budeme mít doma kompletně přestavěný bude místo i na toho deerhounda :D

Offline dynda
7291 příspěvků moje polička 22. listopadu 2016 21:28
Reakce na Mohučanka:

Dyť je chudinka takovej hubenej na zimu 

Offline miramis
86 příspěvků moje polička 22. listopadu 2016 22:19

hohooo dnes objednán kong wobbler. nemůžu se dočkat, doufám, že to tu naši psici bude bavit, jinak už fakt nevim  

Offline moora
8662 příspěvků moje polička 22. listopadu 2016 22:20

Cvik dělá mistra, batman pilně trénuje a vypilovala sundani náplasti ze zad za méně než 2 minuty. speciální antibakterialni polstarek za bratru 280 korun, co jsme obdrželi včera na veterině, byl dole 10 minut po té, co se dáma dostala ven z prepravky. a to má přes to pruban a ještě ji ho paní doktorka zajistila masli. několikrát jsem ji to zkoušela přelepit, ale už to umí sundat na první dobrou. další level je sundat ten pruban, na čemž momentalne usilovně pracuje...

Offline miramis
86 příspěvků moje polička 22. listopadu 2016 22:25

Offline miramis
86 příspěvků moje polička 22. listopadu 2016 22:25
Reakce na moora:

papoušek z profilovky? ;)

Offline Berta
3487 příspěvků moje polička 22. listopadu 2016 22:56
Reakce na miramis:

Kira je prostě boží pes.  Jak má všechno na háku!.

Offline moora
8662 příspěvků moje polička 22. listopadu 2016 22:58
Reakce na miramis:

Ne, batman je z kociciho gangu. prasklej abces na zádech.

Offline Torrah
3248 příspěvků moje polička 23. listopadu 2016 08:09

Já ještě jednou všem děkuji. měl se u nás dobře, nikdy nestradal v jídle a tak.  Člověk s tím počítá, ale když to přijde  je to smutný a to zvířátko chybí. My máme spoustu dalších koček, co se k nám tak porůznu dostaly, takže o kožíšek k pomazleni není nouze, ale každý je originální a svůj. Vzpomínat budeme pořád, není to bohužel poprvé. Ale život jde dál, nic nenaděláme. A proto bych asi nechtěla ty velké psy, vidina tohoto, že se dožívají tak krátkého věku mě děsí. 

Offline miramis
86 příspěvků moje polička 23. listopadu 2016 08:31
Reakce na moora:

aha! Super jméno. Co s tím bohužel neporadim, naše kočky venkovní taky s ničím podobným kdekoliv na tele nevydrží.

ted me napadá - nedává se náhodou takový ten plastovy límec i kockam?

Offline Solathis
2412 příspěvků moje polička 23. listopadu 2016 08:32

Tak i pro ty, co nemaji instagram: Nas mladej ma konecne padnouci oblecek. Presto, ze ho ostentativne nesnasi, ho ma nwjradsi ze vsech, co mel (dukaz je, ze v nem normalne beha, sleze i vyleze schody a vykona obe dve potreby). Oblecek neni z nejkrasnejsich, je vlastni vyroby. Vzdala jsem to titz po te, co jsem koupila oblecek ve velikosti XS, ktery mel mit spravne miry a mlademu byl v kazdem smeru velky o minimalne 5 cm.

Offline miramis
86 příspěvků moje polička 23. listopadu 2016 08:33
Reakce na Berta:

mate pravdu ve všem. Ona ma na háku totiž uplne všechno :D (ted trochu prehanim). Vždycky doma mudrujeme jestli to je tím, ze je chrt, anebo tim, ze je Kira. :D

Offline miramis
86 příspěvků moje polička 23. listopadu 2016 08:36
Reakce na Solathis:

aaa! Super! Prozradite název ig uctu?

inkoust ma kolem krcku náhrdelník nebo se dpstne divam? Vidím nějaký korálky... :)

Offline Solathis
2412 příspěvků moje polička 23. listopadu 2016 08:40
Reakce na miramis:

Nazev je stejny jako moje prezdivka tady, jsem pod tim jmenem vsude! 

Jinak je to klasicky obojek, steneci, je tam barevne vyvedene puppy dog. Ale uz mam objednanou na zakazku soupravu v jasne modre s cernyma tlapkama. Neda se na nej sehnat nic v klasickem obchode. Ale uz kolem krku nosil misto obojku naramek pratelstvi 

Offline Potrefenáhusa
38536 příspěvků moje polička 23. listopadu 2016 09:26
Reakce na Solathis:

my jsme kdysi mívali čivavu, a ta nosila místo obojku pásek od hodinek, než jí kolem krku narost límec sádla.

Offline dzizisketa
8864 příspěvků moje polička 23. listopadu 2016 09:58

Dnes jsou to dva roky, co jsme si pořídili to naše štěstí chlupatý!

Offline Potrefenáhusa
38536 příspěvků moje polička 23. listopadu 2016 10:23
Reakce na dzizisketa:

Blahopřejeme!

Já bych zítra oslavila 14 let se svým černým drahouškem, kterej už není

Offline palahniukowa
1430 příspěvků moje polička 23. listopadu 2016 10:46
Reakce na dzizisketa:

Blahozelam/e! :-) to chce poriadnu prechadzku, pamlsok a pomojkanie :-) hmm, takze sa vlastne spravat ako kazdy iny den, haha :-)

ja o dva tyzdne oslavujem rok so Zunou.

Offline palahniukowa
1430 příspěvků moje polička 23. listopadu 2016 10:49
Reakce na Potrefenáhusa:

to je dojemne, ako na Cendu stale myslite. sice som ho "poznala" len virtualne, ale bol to velky sympatak a fesak a mam ho rada (aj ked je to takto cez net asi trosku creepy).

Offline Potrefenáhusa
38536 příspěvků moje polička 23. listopadu 2016 10:54
Reakce na palahniukowa:

myslim na něj dost, asi na svoje psy člověk nezapomene do konce života. Ale je to pěkný, na něj vzpomínat.

creepy přes net to není, to spíš to, že když chodím skoro denně okolo hrobečku, tak říkám ahoj, Čendo! :-D