A jmenuje se Amélie... ![]()
Chlpáči a iné
Myslím, že existuje "cestovka", které můžete dát svého plyšáka a ona ho pak za úplatu vozí po světě a fotí na tursiticky zajímavých místech :-).
je vůbec možný, aby na psa fungovalo placebo? Davam Kire Bachovy kapky a jsme na přelomu druhého a třetího týdne a je prokazatelně méně problemova a klidnější při mem odchodu nez byla předtím. Vůbec to nechápu. Ne, ze by mi to vadilo :D jen tomu nerozumím... :D
To je bezva, že vám to funguje! Já teda Bachovky úplně jako placebo (narozdíl třeba od homeopatie) nevnímám. Sama jsem teda u Esté nezkoušela, ale kamarádky je právě na tyhle problémy u psů používají a taky s tím mají velmi dobré zkušenosti, přesně, jak popisujete.
ja je jednu dobu používala na sebe - ty proti stresu. A nedovedu říct, jestli to skutečně fungovalo nebo bylo placebo, ale tak svůj účel to plnilo, tak proč ne :)
no a teď je to teda mnohem lepší s Kirou, zitra teda jedu na víkend pryč a nerada bych to zakrikla, ale uplne přestala okusovat nábytek a vypadá to, ze ty kapky ji vyloženě svědčí. Tak snad konečně. Ufff.
jinak dneska přišla psi zimní bunda a když ji do toho navlečeme, tak vypadá jako dostihovej kůň :D
Tak pak dejte fotku, to jsem zvědavá! Nám taky přišla nová bunda, zatím je na poště, ale už se nemůžu dočkat. Loni jsem dvě vracela, tak snad to letos dopadne.
Dělá dozor na nalezišti? ![]()
Asi jo, uričtě nám tak hodinu okouněla, různě se povalovala, lezla lidem pod bundy,.... A minulý týden jsme tam odlovili úžasného malamuta. Ten byl obrovský a krásný. Vyfocený není, protože jsem mu vlála na obojku než mně hodil celou do bahna :-)

Ťutínek neviňátko
Může někdo poradit počítačovému analfabetovi, jak to otočit? Omlouvám se a díky předem...
Rokynek je bozsky!!! a presne podla mojho gusta :-)
nech sem zavita castejsie :-)
fuu, neviem, ja si fotky vacsinou otacam (a zmensujem) v pocitaci, az potom ich sem davam, takze netusim...

Rokynek se prostě odmítá fotit
Já bych naopak řekla, že pózuje moc hezky. Chce ,abychom měli možnost si ho prohlédnout z různých stran :-)
A vypadá u toho hodně důležitě, takový ředitel zeměkoule :-) Fěšák
Přišla se na nás podívat myšilovka:

Myši musí odmlévat už jen tím pohledem :-) Krasavice a jaký má huňatý kožich!
Vlastne na vás pošle Elzu. Bacha!

Mohla byste poslat Elzičku i na mě? ![]()
No ja keď vidím vipeta vidím toto ![]()

tak vipetky v mojich ociach uz nikdy nebudu to, co predtym :-D :-D
a vdaka za tip na Beco, uz pozeram a vyberam :-)
super, ze Bachovky funguju! a mozno je Kira kludnejsia aj preto, lebo ty si kludnejsia - to by mi povedala nasa trenerka; na kazdu Zuninu zmenu reaguje "a co sa zmenilo u teba?". ono to je niekedy fakt ako terapia, haha. ja sa tesim, ze mi homeopatika (zatial) drzia tu Zuninu inkontinenciu - len to nazakriknut.
Já nevím, jak bachovky, ale kamarádce na psa fungovala homeopatika, tak proč ne bachovky.
Dnes jsme na procházce potkaly dva tibetské španěly, takové černobílé hromádky chlupů, dvakrát takoví jak netopýrka, ale ocásky k nerozeznání. Tak jsme se všichni radostně očmuchávali a oňufávali, já ve dřepu...a najednou panička piští - ten jeden lump si mne označkoval! Pomóc! ![]()
mne sa uz na cvicaku stalo, ze si Zunu oznackoval dominantny husky :-D nastastie to bolo v lete a hned som ju poslala sa oplachnut do rybnika :-)
Teď čtu, že vám fungují taky, tak to je dobrá zpráva. A přeju, ať to vydrží!
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje