tak ale taky něco přihoďte!!!
a taky pište o tom, jak cvičíte, mě to děsně baví! A i Zuna. Je to zábavný a poučný!
tak ale taky něco přihoďte!!!
a taky pište o tom, jak cvičíte, mě to děsně baví! A i Zuna. Je to zábavný a poučný!
:-) pokusím se přimluvit se..
Zina + Nolita, tady je jedna ospala Suzettka ![]()

A druhá ospala Suzettka ![]()

ta se má, hned bych si to s ní vyměnila :-)
navíc je mi jasné, že bu si válí šunky o kousek dál :-)
Ta je čím dál krásnější!
Suzetta dekuje, ona je takovy sladky knoflik proste. A packu ma na medvidka jako delanou. Medvidek je teda trochu retard, ale lepsi se mi nepovedl ![]()

jo a jeste o kousek dal jsem ja ![]()
Ách, ta je krásná. A povlečení také!
Já jsem si právě říkala, že tu s tím cvičením možná otravuju, navíc proti Zuně jsme žabaři :-).
Nic moc nového nemáme, protože jsem taková nakřáplá a řekla jsem si, že dopoeldne na cvičáku by to nemuselo posunout tím správným směrem. Ale Cid už si dost spolehlivě lehá na těch 5 metrů jen na slovní povel, tak k tomu pomalu přiřadím posunek (ten jsem teď dočasně vyřadila, protože ho "lákal" směrem ke mně) a přidáme píšťalku, by si ve finále lehnul i jen na písknutí, vypadá to cool :-].
Pravda je, že bychom spíš potřebovali posilovat setrvání na místě při odložení a taky stůj kvůli další případné výstavě, ale to mě nebaví a všude se píše, že cvičení musí být zábavné :-D.
no jo, ale ty výjimečně, kdežto ty dvě potvůrky to mají jako životní náplň :-)
no a kdyz jsme u tech maluvek, tak mam jednu, ktera naprosto vystihuje tu moji malou carevnu. Takze tatko vidime Bourbon my vsichni, rozumejte ubozi lidsti cervi, pocteni tim, mit ji doma...
a tady je nazorna ukazka toho, jak SE vidi Bourbon ![]()

no to je bohuzel pravda, ale ja jim to preju, spatne uz bylo ![]()
![]()
dik, povleceni je ta nejlevnejsi ikea a neni to zadna slava, ale libil se mi potisk, tak jsem ho koupila na chvili
haha ![]()
LOL, tak to je naprosto dokonalé a výstižné...
by te ten humor presel, kdybys ji mela doma ![]()
Haha, Bourbon je boží a světonázor mají s Goliáškem stejnej :-D
Já mám ty nejlevnější Ikea náhodou nejradši, na těch dražších strašně držej chlupy, ty řidší jsou v tomhle směru o hodně lepší.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.