ještě že má každej svoji vlastní říši :-)
Chlpáči a iné
No Bu prave vyckava, ze naklusu a budu skrabat na brisku ![]()
Mě to vaše cvičení baví, i jak na to jdete zas trochu jinak a akčnějc než my. Já musím teda taky hodně vymejšlet, jak to Rufíkovi neotrávit. Navrch teda fakt nejsem úplnej talent, haha.
Ale teď mě hrozně potěšil včera, šli jsme ven, já s plánem něco cvičit, a on byl od začátku procházky úplně děsnej, čuchal, tahal, tak jsem si říkala, no to je v prčicích, ten se soustředit fakt nebude a ke konci procházky byl najednou jak vyměněnej, sedal si, obíhal mě na povel, fakt skvělej. Pro nás je cvičení venku totiž pořád trochu problém, děláme jen takový jednoduchý věci, pozornost a teda dřeme to přivolání. Začala jsem ho teď učit sedání před přechodem, jde to docela snadno, my děláme sedání dost často, když čeká na misku nebo když se jde ven a otvírají se dveře, takže sedání je většinou první chování, který nabízí, když neví, co.
to jo, jinak nevím, jak by to poddaní zvládli rozdělit, ten obdiv a obsluhu :-D
to jsou strašně vtipný polohy :-D No tak honem, dělej!!! :-D
Teda me ta vase zver tak bavi
Ty fotky a historky jsou uzasne. Ja jdu zase do ustrani smirovat, jen jsem proste nemohla odolat.
uz splneno, vrnela jak silena
Haha, Bourbon je boží a světonázor mají s Goliáškem stejnej :-D
jj, ctu mu to v ksichtiku a je mi uplne jasne, co je zac ![]()
Dnes Amy prvýkrát zažila sneženie. Naháňala a snažila sa ho zjesť. Veľmi vtipný pohľad na ňu bol. Na fotke už unavená na ceste domov. ![]()

tak to počkejte, až napadne čerstvej sníh, ve kterým se půjde válet, to bude teprv radosti!!!!!
Jsem chtěla tady pana krále vyfotit, jak chrápe, akorát jsem ho u toho vzbudila a byla jsem pak velmi poctěna!

to zni, ze mela den presne podle psich predstav, hlavne ted zakonceni s plnym brichem doma v pelechu, co ji ceka. Je moc krasna.
(P.S. ten svetr byl v práci důkladně odchlupen, ale půjde už do špíny, tak jsem si ho nechala i doma, je jak magnet)
to je zloba, panecku
se nedivme, kdyz tak dukladne a intenzivne premyslel nad tim, kterak spojene kocici hordy dobyvaji Prahu!
Amy je nádherná, taková celá něžná a úhledná.
Aktuálna situácia
Spokojnosť na obidvoch stranách . 
Oooo,to je fakt ňufánek!
no ale nunu jako (pardon)
Může mezi místní VIP celebrity jeden postarší nabručený kocourek? Nechce se fotit, tak pořád otáčí hlavu. 

Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje