Ano ![]()
Chlpáči a iné
Zde jedna srostlá tlapicka

Tak včera před půlnocí jsem hrála zábavnou hru "Chyť kocoura a zjisti, proč se dáví", k čemuž mi manžel popřál hodně štěstí a zavřel se do koupelny. Naštěstí se zjistilo, že v tlamičce nic nemá a že kočičí karma opět zafungovala - když mi kocourek při večerní hygieně skočil do umyvadla, lekla jsem se a zjevně mu na kožíšku přistál kousek zubní pasty. To mu určitě osud oplatil za sobotu, kdy venku chytil ptáčka, ale (pardon) vyblil se až doma na gauči.
Mini Goliášek je taaak sladkej... ![]()

U nás tlapičky tmavý 
aaach ![]()
Zde jedna srostlá tlapicka

vy normalne matete lidstvo. pujdou skauti lesem a budou stopovat srnku! a jeste pujdou opacnym smerem!
Taky vidím spárek!
no je to strašná křižovatka :-D na zadních to ma jeste trochu vic :-)
rozkošná, naprosto rozkošná ![]()
ale to jsou všechna zvířátka tady, musím to napsat, protože je to pravda a aby jim to nebylo líto :-)
Říkal tu někdo pacičky?
Máti si pořídila facebook, a pak, a pak... štěňátko Růženku! :D Kde tohle proboha skončí?!
Hned ukázat štěňátko!!!
rozkošná, naprosto rozkošná ![]()
ale to jsou všechna zvířátka tady, musím to napsat, protože je to pravda a aby jim to nebylo líto :-)
ze jo? ja se tady vzdycky div nad vsema nerozplynu, ale nemuzu prece porad posilat srdicka, achat a nunat. Ale svadi to k tomu straslive
hlavne jde na vsech zviratech tady videt, ze jsou fakt opecovavani a spokojeni a to se mi strasne libi.
Před dvěma rokama, ďábel byla už tenkrát ![]()
no přesně, mám to úplně stejně.... tak se rozplývám v soukromí a projevím se jen občas, zpravidla teda u goliáška, toho, přiznávám, poněkud protežuju, protože je to můj dlouhodobý favorit, ale prostě všechna ostatní zvěř je k sežrání :-)
no a pak samozřejmě bu a su, ale tak nad těma se naštěstí můžu rozplývat i v reálu... :-)
Já si sem taky chodím zlepšovat náladu. A snažím se teda občas rozplynout i nahlas, i když píšu pořád dokola to samý, protože člověk je pak víc motivovanej sem něco nahazovat, když se dočká nějaký reakce. V tomhle byly ty lajky fakt dobrý, jeden tam hned jedno lípnul a bylo.
Jo, a Bu a Su by zas mohly něco hodit ;-).
tuto žádost třeba adresovat na jinx jakožto majitelku kočičí dvojky a neomezeného množství jejich fotek :-)
Já vím, ale něco mi říká, že vaše přímluva by mohla mít váhu :-).
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje