Ale na závěr na vás mrknul ![]()

Chlpáči a iné
Jinak všichni jsou úžasní! Amy v dece je boží. Dnes se jí bude o sněhu i zdát:-)
Ten je!!! Super čumáček ![]()
ten je super, takovy kulatoucky, pravy opak suzettky. Presne takoveho ma kolegyne, boban ma devet kilo
ale je taky moc pekny
No som zvedavá na ten sneh, minulú zimu snežilo snáď raz. Ale chystáme sa do Tatier tak tam bude snehu až až.
Dráždím tygra bosou nohou
o, ale tygr u toho vypadá velice roztomile!!!!! (Goliášek si tu ruku ještě většinou drží packama a hlasitě přede :-D )
Dráždím tygra bosou nohou
Takto se dává cucat novorozencům malíček , když je potřebuji vyšetřit a oni pláčou. ![]()
No ty packy jsou trochu vidět na poslední fotce. Nechtěla jsem jich tu naplácat moc, tak jsem to takhle zmenšla. Pořád neumím dostat víc fotek do jednoho příspěvku.
A přede taky, což o to. Roztomilé by to bylo, kdyby nezaťal drápy.
Jj, můj muž takhle "kojil."
A tvůj pan kocour je úžasně plyšový!
Amy je neuvěřitelně fotogenická!
Já právě vůbec nejsem talent :-). Mám to usnadněný tím, že mám žravý štěně a retrívra k tomu. S nimi se cvičí dobře, jen se musí trochu víc dynamicky než třeba u zlaťáků a labradorů, aspoň mi to tak přijde. Učit něco už dospělýho psa mi připadá o hodně těžší, aspoň s těmi vzorky, se kterýma jsem měla osobní zkušenost, jezevčík a vlkodav, to byla docela dřina, pře je to nebavilo.
Venku cvičíme taky nejdřív v polovině velký (hodinový) procházky. A to stylem, že dojdeme do půlky louky, kde vidím široko daleko, že nikdo a nic nejde. A vždycky až potom, co to zvládá doma.
To sedání u přechodu se hodí. Začla jsem to kdysi učit Terka, ale pak jsme se přestěhovali a došly přechody i obrubníky :-). Co s Rufíkem ještě děláte? Takový to nakračování, jak podbíhá pod nohou? To se mi s malýma pejskama hrozně líbí.
Tohle vlákno strašně svádí k šišlání ![]()
jo, to děláme :-D
no, je to trochu problém v tom, že von si venku ten program umí udělat sám, moc mě k tomu nepotřebuje, stačí mu, že tam jsem a hlídá si mě, ale že by mi visel očima na rtech, co skvělýho vymyslim, tak to jako fakt ne-e. A to minimálně půl roku nechtěl venku vůbec žrát, to teda dělá občas pořád, že třeba na zavolání přiběhne, ale odměnu si nevezme, přitom mně nepřijde, že by to zrovna v tu chvíli bylo nějaký až moc stimulující prostředí, nikde nikdo třeba...no a nehraje si venku vůbec, uplně vyjimečně, takže hračky už ani nenosim.
Ale teď si znova čtu Jak trénovat nemožného psa a zkusim se znova nějak inspirovat :-D

Ale jako o tomhle si venku můžu fakt leda tak nechat zdát...
Amy je roztomilá skoro jako buldoček
Super!!! A jde mu to dobře na to, jak je dlouhej a že říkáte, že je trochu prkennej, se tam proplítá profesionálně
no ale tak od třetího kroku vydává velmi nesouhlasné zvuky :-D
ale mně se hrozně líbí, jak u toho mává ocáskem, tak asi to neni jenom blbý, ale i docela dobrý :-)
hele a tohle by mohla natrénovat palahniukowa se Zunou, ty by tím mohly začít :-D

Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje