LOL
selfie stojánek je NEJ ![]()
Chlpáči a iné
uz dlho som Su & Bu nechvalila menovite, preto to teraz napravam: su to krasavice!
díky, vsak Zuna je taky krasna, o te steneci fotce ani nemluvim.
hledám teda něco uplně jinýho, ale náhodou jsem narazila na tenhle hrnek, kterej mi přišel vtipnej tim, že vidim Rufíka, Jackie, Bonnie a Zunu a kdo ví, jak vypadá z druhý strany :-D

A netopýrku, při troše dobré vůle!
Netopýrka = Jackie hned na druhým místě :-D
A je vám jasný, že jestli na druhý straně hrnku není Cido-Terko-Roníček, že máte dost velkej průšvih? :-D
Jinak video s megarychlou borderou je mazec. Jako výkon super, ale když si představím, že krom cvičení je třeba provozovat takovýho psa i v běžným životě, tak se mi nedělá úplně dobře :-)).
A je vám jasný, že jestli na druhý straně hrnku není Cido-Terko-Roníček, že máte dost velkej průšvih? :-D
Jinak video s megarychlou borderou je mazec. Jako výkon super, ale když si představím, že krom cvičení je třeba provozovat takovýho psa i v běžným životě, tak se mi nedělá úplně dobře :-)).
Tiffanku tam při zapojení fantazie vidím! Hned 1. vlevo nahoře-ty uši, to je celá ona! Jdu koupit hrnek pro dceru k Vánocům :-)
Kolektivní hrnek? :D
já jsem s jorkama ale někde hrnky viděla, možná na Bonami
Ale kam pro něj? Ten odkaz od Potrefené, Plastimex nebo jak, je velkoobchod.
Ale kam pro něj? Ten odkaz od Potrefené, Plastimex nebo jak, je velkoobchod.
Už jsem dávala odkaz pro potrefenou husu
Pro Amy?
Na tom Bonami jich ale mají! Že já jsem tam chodila!

Kolektivní hrnek? :D
nj, kolektivny hrncek! to je super, mam aspon mini darceky pre nasu OB partu , su na nom vsetky nase psiny! takze vdaka Potrefenáhusa :-)
a spoustu dalších

v tejto farbe by som ho potrebovala s madarskou vyzlou, ak na nieco s vyzlou narazite, prosim, urcite na to upozornite :-) a hrnecek pre Amy je tiez krasny, skoro az popartovy :-)
Co dát své kočce k Valentýnu
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje