Jo, to mě pokaždý odradilo - že musim mít čokla, kterýho případně unesu. Otíček už byl na hraně s patnácti kilama, když přestal jezdit výtah tak jsem měla co dělat a na stůl u veterináře jsem to radši nechala na jinejch
Poppy je v tomhle super páč nemá ani deset
Ale teda když i tahle malá důra zabere, je to zvlášť na náledí docela úkol! Buldočci se nezdaj...
Chlpáči a iné
Potrefenáhusa ja jsem asi opozdena... ale ten labrador je taky vas? :D ja vzdycky, kdyz jsem ho videla na IG, tak jsem si myslela, ze s vama na vylet sli nejaci kamaradi, kterejm patri :)
Potrefenáhusa trnka je tak malá? ale je sladká ![]()
tak se aida vyznamenala. objevila pytle se starými hadry, rozervala je lehla si do nich
. ani se za to nestyděla, hanbářka! zvláštní, že se do takových kratochvílí pouští pouze v případě, že jsem s ní sama doma.
![]()
![]()
Chico se taky nestydi, kdyz neco provede, naopak kouka, ze je na sebe hrdej
A taky nejvic radi, kdyz jsme doma ![]()
Aida je moc hezka, ja mam rada cerny psy a kocky ![]()
No, rozmyslela bych se, nez bych se k ni priblizila
To je pohled vzbuzujici respekt!!!
Tady byla vcera vanice, tak jsme se s Chicem, pote co jsme odvezli pritele do prace, rozhodli, ze nikam nepojedem a nebudem nic delat. Jak vidno, Chico to vzal velice vazne:

Nemate, prosim, nejake tipy, jak presvedcit psa, ze cisteni zubu je pro jeho vlastni dobro? Normalne si do tlamy nechava sahat, ale jakmile vezmu do ruky kartacek, zatne se a ztuhne, uplny rigor mortis. Spicaky a predni jeste jakztakz dosahnu, ale dozadu me nepusti. Pomuze neco jineho nez sveraci kazajka a hever?
Krehutka a nepomohl by místo klasického kartáčku ten na prst? tzn. že by nebyl stresovaný nástrojem a mohl mít jen dojem, že "pracuješ" prstama... ![]()
prijde mi, ze ten prstovy prave moc nefunguje, ale pouzivam ho aspon na aplikaci orozym pasty. To cisteni kartackem je prave nejlepsi...kdyz je ta moznost, no. Kdyz byl mlady, tak tyhle problemy nemel, ale ted na stara kolena se mu prave zacal delat vic kamen a uz jej nechceme stresovat anestezii, pokud to nebude nezbytne nutne.
Krehutka máš pravdu, že ten prstový není tak účinný. a nenechá se obalamutit tím, že si nasadíš prstový a do dlaně (a částečně rukávu) schováš ten klasický, který pak vysoukáš? jsou to takový kejkle, ale pokud jde jen o to, aby klasický kartáček neviděl, tak by to mohlo zafungovat...
Neda, nema strach z kartacku jako takoveho, ale nelibi se mu ta cinnost samotna. Kdyz se mu potrebuju podivat do tlamy, tak to me pusti, ale nejake smrdlani kartackem teda ne-e. Asi si proste bude muset zvyknout. Jestli teda ja driv neskoncim na psychiatrii.
Krehutka aha! to je blbý... a ať si to sám "vošmrdlá kostma", to nepomáhá? resp. okusování kostí nebo parůžku mu ten kámen neodstraní?
prďola ono uz ho to okusovani moc nebavi, zvykaci hracky atd., z takovych tech denta stix tycinek se mi pozvracel. Jako bavi ho ozirat ty velke kosti, ale to mu zas nemuzu davat moc casto a uplne velky vliv to nema. V lete mu bude 13, tak asi budeme muset vyvratit rceni 'stareho psa novym kouskum nenaucis'.
Krehutka denta stix tyčinky mi u psů nikdy nefungovaly. vždycky jsem měla dojem, že i pro psa jsou hnusný a místo toho, aby je požužlal, tak je radši rychle polknul ![]()
hm, tak to asi moc neporadím. u nás funguje velká kost 1x týdně nebo 1x za dva týdny + takové ty kalciované buvolí kůže, které jsou sice oproti kostem měkké, ale na plak stačí.
Potrefenáhusa tohle je úplně megaboží foto! ![]()
Potrefenáhusa To je boží trojka
Včera sjem koukala na Desenského a měl tam totální kopii Rufíčka. jenom měla o očíčko víc.
Dadoo von má tu Blechu nebo jak se ta jeho fena jmenuje, a to je fakt ruficek
Potrefenáhusa no tak to chce prejmenovat ug ucet :D a neno ja bych to tady mela cist poctiveji
Dadoo taky jsem si vcera “Ruficka” pana Desenskeho vsimla :)
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje