prďola no když už běžej, tak já už volám stejně jen pro formu, aby myslivec věděl, že to nejsou uplně bezprizorný čoklové
Pamatuju si z "Robina" od Zdeny Frybove, ze ji se v podobnych pripadech osvedcily modlitby ![]()
prďola no když už běžej, tak já už volám stejně jen pro formu, aby myslivec věděl, že to nejsou uplně bezprizorný čoklové
Pamatuju si z "Robina" od Zdeny Frybove, ze ji se v podobnych pripadech osvedcily modlitby ![]()
Tak přesně kvůli tomu dávám povel : Nesmíš. "Fuj" jsem se musela odnaučit, aby si to lidi nebrali osobně.
Ha, ja to s ohledem na jazykovou barieru ucim pritele i Chica - nikdo tady nevi, co to je, tak se nemuze urazit
A ono to "fuj!" ze me vzdycky tak spontanne vypadne, ze je jednodussi na to naucit psa, nez to odnaucit sebe ![]()
Jinak mam ale stejnej problem. Prece jen se snazim, aby psisko nebylo uplne nevycvalany, takze na skakani na lidi venku jsem prisna - ale mistni obyvatelstvo mi to kazi tim, ze se zacne s Chicem nadsene muchlovat, takze autorita ZASE v haji! Ani mistni prekupnici drog nejsou imunni. Kdyz jdeme vecer pres parkoviste, kde se dela business, tak driv si me ziva duse nevsimla, ale ted se ke me vsichni ti drsni hranari hrnou, aby si mohli pohladit "little homie" ![]()
Neni divu, ze ten pes je tak sebevedomej!
MP Marge
little homie
Wanda von Dunajew No, ale ze by priteli nabidli nejakou slevu na travu, to teda nenabidli!!! ![]()
ruficek dostal novej pelisek, protože ten starej mu někdo sezral...vypadaj všichni spokojene

MP Marge no ja myslím, že keby tu čítali zážitky s Chicom, dajú aj zadarmo! ![]()
Wanda von Dunajew Ze bych je prelozila do anglictiny, vytiskla a roznesla po baraku!? ![]()
Já zas myslím, že tobě by nedali už vůbec nic... Ty tvoje zážitky s prckem jsou samy o sobě dost jízda ![]()
![]()
Tak ale mohl by dostat pritel - aby tu jizdu s nami prezil ![]()
Potrefenáhusa někdo?
na poslední fotce vypadají jak pašové :-)
Potrefenáhusa Pelíšek prošel testovacíma zkouškama a byl schválen do provozu. ![]()
Magráta to je kapitánskej můstek :-)
Bonnie by taky zatraceně potřebovala nějakého pejska ještě do smečky. Včera u nás byl návštěvou sousedovic čivavák, měla z toho strašnou radost.
dzizisketa pro toho psa je to určitě strašně super, voni si fakt daj něco, co jim člověk dát nemůže, ale je to fakt o hodně větší masakr, než mít toho psa jenom jednoho.
Potrefenáhusa nestraš, malého ešte neprešla túžba po malom psíkovi, ktorého by mohol nosiť. Ani vidina sestričky ho v tom nepozastavila.......
Samantha To je "trochu" úchylný. ![]()
Hodně ![]()
Holky, jeden blbej leč chlupáčovej dotaz, vlastně dva:
Proč je tak furt zatracovaný flexi vodítko oproti tzv. stopovačce?
Vyrozuměla jsem, že a) se čokl snadnějc ovládne (resp. líp naučí), typicky přišlápnutím tý stopovačky. ALE když zamáznu flexinu, je to přece to samý?!
a b) údajně stopovačka ukazuje, zda je vodítko napnutý (jakože nežádoucí stav). ALE i když je flexina v podstatě napnutá (navinutá) setrvale, přece hned poznám kdy čokl začne tahat (a kdy by teda napnul tu stopovačku) - stačí zareagovat tím samým co raděj, t.j. přitáhnutím/trhnutím zpátky - i tou flexinou, no ne?!
Ještě něco? ![]()
Flexina se mi blbě ovládá. Nechytneš ji, nezkrátíš tak rychle, jako obyčejné pevné vodítko, a co vidím kolem, tak tento problém nemám jen já, jen narozdíl od jiných lidí to jako problém vnímám.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.