MP Marge já myslím, ze všem tadytem nepravidelnostem se psi přizpůsobí úplně v pohode, holt proste zijou v rytmu ty který rodiny, co mi nepřijde dobry, je nekonzistence v tom, co psu dovolím a co po něm chci, je blby ho jednou krmit od stolu a druhej den mu za to nadávat - to mi přijde je blby i u deti, ze jsou pak leda zmatený a netuší, kdy přijde pochvala a kdy pruser
No a to je prave nejvetsi problem u pritele, on jak je impulsivni, tak se mu to tezko vysvetluje. Pes taky mel obdobi, kdy k nemu vubec nesel - kdyz jsem odesla do prace, tak vyskocil na zidli, kde jsem mela bundu na venceni, udelal si tam hnizdo z te bundy a tam prosedel vetsinu dne, nez jsem se vratila. Tak jsem o tom s pritelem parkrat promluvila, i jsem mu ukazala clanek, co jsem nasla na Internetu, a pomalu se to lepsi. Vcera pritel nemel ani praci, ani skolu, tak byl celej den doma a pes s nim byl uz zase jedna ruka - hrali si na honenou a na schovavanou, behali venku, zdrimli si spolu na gauci... Pritel se sice tvaril, ze je to samozrejmost, ale bylo na nem videt, ze je rad, a ze ho to motivuje, aby si daval vetsi pozor, jak se k psovi chova
Taky s nami chce chodit do te psi skoly, tak to treba taky pomuze.