Normalne jsem dnes ze psa sundala lezouci kliste! Jako jeden den je nad nulou a oni uz jsou venku?!
Chlpáči a iné
MP Marge Nahatí krabi?! V Americe?! Ty riskuješ.![]()
MP Marge Tak hlavně že nezmrzli! A menší bydlení je pořád lepší než žádný, ne? Syrový hovězí mají rády i některý akvarijní ryby, někteří chovatelé krmí jenom tím, co vím. Občas si říkám, jak často se asi ve svým přirozeným prostředí dostanou k mletý krávě :-D.
Zina Tak coz o to, syrove hovezi mam rada i ja ![]()
To je az dojemne, jak ten pes tezce pracuje! Tady lezi na kuchynske podlaze zcela vycerpan z toho, jak na me musi dohlizet pri vareni ![]()

A tady na vrchu gauce - presne takhle na gauci lehavala nase kocka, budiz ji zeme lehka:

MP Marge Chudáček unavenej. ![]()
MP Marge to je krásny pohlad z rána. Maličký pracovitý, unavený ![]()
MP Marge hihi, takhle nahoře na sedačce to milujou vnoučata, pokud se ještě vejdou :D
Noo, to bych netvrdila, že jenom zrzci (já sem teda nepřispívám, ale teď mi to nedalo
).
to je nádherná fotka ![]()
![]()
MP Marge malej
proč ho nutíš, aby ti pomáhal??
Potrefenáhusa maličký, nesmelý ukropeček. ![]()
Potrefenáhusa že?

Oskar cítí jaro, ale zatím zůstává je u čumákování z okna. Ven to on jde opravdu jen v létě, když jsou teplý noci....
moje smečka se domáhá vypuštění na lodžii a když je vypustím, velice rychle se vrací :-)
moje smečka se domáhá vypuštění na lodžii a když je vypustím, velice rychle se vrací :-)
Správně, doma v teple je nejlíp! Oskar když se náhodou octne na dvorku, tak jeho nějvětší starost je, aby se dostal zase co nejdřív nazpátek domů.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje