Našla jsem Goliášovu konkurenci, no ňuňu!

To vis, ja uz jsem takova necita
Bez toho, aby mi nekdo sedel na nohou (ano, to taky dela - kdyz stojim u sporaku tak si mi sedne na nohy a zbozne na me vzhlizi) anebo v rohu na podlaze proste neuvarim!!! ![]()
MP Marge hihi, takhle nahoře na sedačce to milujou vnoučata, pokud se ještě vejdou :D
Ja to porad rikam, ze ten pes si mysli, ze je bud kocka, nebo dite - jako typickej pes se nekdy fakt nechova ![]()
Tě nechci zklamat, ale malí psi mají tendenci na ty opěradla lízt docela často. Mají tak větší rozhled a připadají si důležitější. Nedávno jsem viděla jeden díl Ceasara Milana, kde byli 4 havanští psíci a byli tam nalezlí taky :-D.
Tě nechci zklamat, ale malí psi mají tendenci na ty opěradla lízt docela často. Mají tak větší rozhled a připadají si důležitější. Nedávno jsem viděla jeden díl Ceasara Milana, kde byli 4 havanští psíci a byli tam nalezlí taky :-D.
Aha, tak tim se mnohe vysvetluje - Chico si rozhodne rad pripada dulezitejsi ![]()
Potrefenáhusa Taky jeden dulezitej ![]()
![]()
Potrefenáhusa krasna konvicka. No a malicky co ma robit, ked nevidi z okna?
Janulik03 špic holt potřebuje přehled!

Koupila jsem sachor, je na parapetu v kuchyni a je to obrovsky hit, ktery Suzettku primel prijit po roce a pul do kuchyne
jinak tam nejde ani za nic

jinx Krásná... a kde teda pořád je? Jinak šáchor mi zničila předchozí kočka, taky z něho byla hotová.
Potrefenáhusa Asi ho jedl moc?
Já jsem tenkrát netušila, že kočky šáchor milujou, měla jsem ho už před kočkou, nechápala jsem, proč ho furt tak devastuje...
moonlight no vsude jinde krome kuchyne
tam jde jen na uplny zacatek, pod polici tam maji misky se zradlem. Dal ani krok, nevim, co se ji tam nelibi, je tam krasne ![]()
Potrefenáhusa jj ve varu, to je presne. Ty dve se o nej dokonce popraly ![]()
jinx holčička ![]()
šáchor je vyloženě kočičí rostlina :-)
moonlight no vsude jinde krome kuchyne
tam jde jen na uplny zacatek, pod polici tam maji misky se zradlem. Dal ani krok, nevim, co se ji tam nelibi, je tam krasne
Škoda, že se jich člověk nemůže zeptat...
Jiná Realita našel se kočička?
Já jsem doma nemocna a úplně vyrizena a pejskove jsou happy

Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.