Chlpáči a iné

09. srpna 2014 22:02
Offline Jos
příspěvků moje polička 08. února 2019 20:47

razorblade Ten pes vyhodnotí nebezpečí...Dokud mu nesahnout na ovci, tak si rodinky nebude všímat. Ale člověk musí být rozumnej, zbožňuju obří psy, kavkazaci/stredoasiati/moskevaci jsou nádherni, ale nejsou pro každého. Jelikož se znám, tak jsem potřebovala extra noumu velikosti shetlandskeho ponika :-) 

Offline prďola
4441 příspěvků moje polička 08. února 2019 20:49
Reakce na Zina:

...
Ale psi tak nefungují, oni nechtějí žádnou svobodu ani demokracii, jim vyhovuje hierarchie a řád, a když ho nedostanou, tak se do toho čela smečky zkusí postavit sami (což pak u těch velkých končí velkým průserem), nebo z toho propadají úzkosti, což pak nastartuje nějaký nežádoucí chování, dost často právě to ničení. 
...

​přesně, pod to bych se podepsala!  a ještě bych doplnila, že milují a vyžadují dodržování navyklých společných rituálů. vždycky mě pobavilo, jak když jsem z roztržitosti na nějaký náš rituál zapomněla, jak ho uměli připomenout a vynutit.

Offline prďola
4441 příspěvků moje polička 08. února 2019 20:51

Jos  to bych si s ním ve stoje koukala z očí do očí... 

Offline razorblade
8457 příspěvků moje polička 08. února 2019 20:51

Jos ten je krasnej

Offline Wanda von Dunajew
1145 příspěvků moje polička 08. února 2019 20:52

Jos "Extra ňouma" je super!  Zbožňujem veľkých chundeláčov.

Offline Sweet Potato
39940 příspěvků moje polička 08. února 2019 20:57

Jos 

Jeden takovýhle ňouma už tu fotky míval? Kdepak je mu konec?

Offline Wanda von Dunajew
1145 příspěvků moje polička 08. února 2019 20:58

0zero7 super retro fotky a Arnold je top meno pre buldočka!  My sme mali kríženca (pravdepodobne sa tam primotal aj nejaký stafford), oficiálne Arnie, ale väčšinou familiárne Válec  

Offline 0zero7
11607 příspěvků moje polička 08. února 2019 21:02

Wanda von Dunajew Vaaalec, hahaha, se smeju nahlas, to je bozi!! Valec byl nas druhej, asi napul mops trochu...

Offline Jos
příspěvků moje polička 08. února 2019 21:09

Sweet Potato To nevím, kdyby se objevil, bylo by to super. Ale bereme i buldocky :-) 

Online Potrefenáhusa
38530 příspěvků moje polička 08. února 2019 21:11
Reakce na MP Marge:

Janulik03 Vid, ze bych aspon na stara kolena vydelala prachy vydanim pameti "Schizofrenik, stene, krabi a ja" nebo tak neco!? 

Online Potrefenáhusa
38530 příspěvků moje polička 08. února 2019 21:12
Reakce na Zina:

MP Marge Nebo by to mohlo být "Co mi Chico dal a vzal" :-D

Offline barbucha blogger
35467 příspěvků moje polička 08. února 2019 21:13

0zero7 Wanda von Dunajew 

Arnold super a Válec zrovna tak! 

Zrovna jsme s Poppy potkali novej místní přírůstek, čtyřměsíčního strakatýho béžovýho buldočka, byl boží. Akorát Poppy na něj na výkop vycenila zuby, pročež mladej se urazil a celou dobu (co už se Poppy uklidnila a ani se nehnula! a my paničky klábosily) na ni miminkovským hláskem štěkal 

Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 08. února 2019 21:32

tak nepřišel ani teď večer prolezla jsem okolí, stodoly, není nikde.

vrátil se někomu kocour po víc než třech dnech? asi ne, že?

máme ho tři roky, nikdy nic podobného neudělal.

Online Potrefenáhusa
38530 příspěvků moje polička 08. února 2019 21:36

Jiná Realita jasne ze jo! moora by ti mohla vypravet!!!

Offline moora
8662 příspěvků moje polička 08. února 2019 21:38

Jiná Realita hele nejednou. naposled byla Bella pryč týden, to už bylo dost hustý.

Offline Ounz
20420 příspěvků moje polička 08. února 2019 21:41

Jiná Realita hele nám taky, po tejdnu jednou a párkrát po třech až čtyřech dnech. Peklo strašný jak se člověk bojí, soucítím a držím palce! (Bohužel mám ale už i tu zkušenost, že už se nevrátil)

Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 08. února 2019 21:46

ach jo, díky za zkušenosti.

takovej krásnej kocour.

nejistota je nejhorší, tady kolem je všude hodně nebezpečí, zlí psi, zlí lidi, kamiony :/ žumpy...

Offline Sweet Potato
39940 příspěvků moje polička 08. února 2019 22:06

Jiná Realita máš pravdu, nejistota je nejhorší. Držím palce moc.

Offline Sijalica
8 příspěvků moje polička 08. února 2019 22:17

Jiná Realita U nás máme i několik příchodů po více než měsíci, často pak byli rádi že jsou doma a dali chvilku pokoj. A jeden z našich současných kocourů to bere úplně volně a chodí jen na jeden víkend v měsíci (podeziram ho, že má náhradní rodinu). Držím palce!

Offline moonlight
1535 příspěvků moje polička 08. února 2019 23:11

Jiná Realita Jednomu známýmu se vrátil kocour po asi osmi měsících. Už ho teda fakt nečekal  Ale měl radost samozřejmě.  Oskar byl jednou pryč týden, byla jsem dost na nervy, ale když přišel, vypadal, jak kdyby byl pryč hodinu, musel se o něj někdo starat. A když jsme mívali nekastrovanýho kocoura, tak ten se toulal strašně, 14 dní úplně běžně. Tak myslím, že ještě není nic ztraceno...