Chlpáči a iné

09. srpna 2014 22:02
Offline dzizisketa
8864 příspěvků moje polička 20. února 2019 14:55

MP Marge 

Jé, snad né! Já ty knihy rozhodně nedoporučovala s tímto úmyslem

A přihlásila jsem se na seminář "jak připravit psa na příchod miminka", i když si tak nějak myslím, že Bonnie se s nastalou situací určtitě vyrovná daleko lépe, než my všichni lidi. I když tady na sídlišti máme flata, který špatně snášel, že "jeho"miminko první měsíce v noci moc dobře nespalo a často plakalo, byl úplně mrtvý, ploužil se po parku jak mátoha a odpadal po pětiminutové hře

Offline MP Marge
6809 příspěvků moje polička 20. února 2019 14:56
Reakce na Samantha:

MP Marge 

A to samé ti řekne trenérka

Hele, co krabíci? Nenastydli po Chicově zásahu?

​Krabici jsou zjevne odolnejsi, nez jsem myslela  Pote, co jsem jim jako odskodne naservirovala banan s arasidovym maslem a susene krevety, znatelne pookrali! A zase rozbagrovali cele terarium 

Offline MP Marge
6809 příspěvků moje polička 20. února 2019 14:57

Samantha Jo, a vis, co bude nejvetsi legrace!? Kdyz knizka bude rikat neco jineho a trenerka taky 

Offline Samantha
3285 příspěvků moje polička 20. února 2019 14:59

MP Marge 

Ty krabíkům dáváš sušené krevety  ? Není to trochu něco jako kanibalismus?

Offline MP Marge
6809 příspěvků moje polička 20. února 2019 14:59
Reakce na dzizisketa:

MP Marge 

Jé, snad né! Já ty knihy rozhodně nedoporučovala s tímto úmyslem

A přihlásila jsem se na seminář "jak připravit psa na příchod miminka", i když si tak nějak myslím, že Bonnie se s nastalou situací určtitě vyrovná daleko lépe, než my všichni lidi. I když tady na sídlišti máme flata, který špatně snášel, že "jeho"miminko první měsíce v noci moc dobře nespalo a často plakalo, byl úplně mrtvý, ploužil se po parku jak mátoha a odpadal po pětiminutové hře

​To je super 

Jeste tak kdyby byl nejaky seminar "jak pripravit psa na zivot se schizofrenikem". Pritel se ted s prichazejicim jarem zase nejak horsi, a ja myslim, se ten pes to citi...

Offline MP Marge
6809 příspěvků moje polička 20. února 2019 15:00
Reakce na Samantha:

MP Marge 

Ty krabíkům dáváš sušené krevety  ? Není to trochu něco jako kanibalismus?

​Je, ale oni kanibalove jsou - tak jen at si daji do nosu 

Online Potrefenáhusa
38530 příspěvků moje polička 20. února 2019 15:01

MP Marge jestli neni možný, že mu to doma vadí, tak to jakože uklízí, feny takhle žerou po štěňatech? (jen moje interpretace)

Offline Samantha
3285 příspěvků moje polička 20. února 2019 15:01
Reakce na MP Marge:

Samantha Jo, a vis, co bude nejvetsi legrace!? Kdyz knizka bude rikat neco jineho a trenerka taky 

​Tak na to se spolehni. Za posledního půl roku, co sháním trenéra, který by vyhovoval mým časovým požadavkům, jsem se dozvěděla od tří různých koučů tři různé názory na povel "sedni" :)

Offline MP Marge
6809 příspěvků moje polička 20. února 2019 15:02
Reakce na Potrefenáhusa:

MP Marge jestli neni možný, že mu to doma vadí, tak to jakože uklízí, feny takhle žerou po štěňatech? (jen moje interpretace)

​No, to je od nej hezky  Ale driv, kdyz se mu stala nehoda, to nedelal...

Offline MP Marge
6809 příspěvků moje polička 20. února 2019 15:03
Reakce na Samantha:

​Tak na to se spolehni. Za posledního půl roku, co sháním trenéra, který by vyhovoval mým časovým požadavkům, jsem se dozvěděla od tří různých koučů tři různé názory na povel "sedni" :)

​Toho se presne obavam 

Offline prďola
4441 příspěvků moje polička 20. února 2019 15:22
Reakce na MP Marge:

​No, to je od nej hezky  Ale driv, kdyz se mu stala nehoda, to nedelal...

​jenomže jste ho to mezitím odnaučili a myslím, že on to teď po sobě chce uklidit (souhlasím s Potrefenáhusa ), protože je už poznamenaný výchovou a ví, že slušně vychovaný pes do pelechu (doma) hromádku nedělá 

Offline Zina
6320 příspěvků moje polička 20. února 2019 15:51

MP Marge Hele, to máš jedno, ono to nikdy není tak, že existuje jen jedna cesta, jak něco naučit nebo odnaučit. Důležitý je najít tu, která ti bude vyhovovat.

Ad požírání bobků - může po sobě uklízet (nedostal někdy za ty bobky nějaký větší sprdunk?), nebo mu i může chybět nějakej minerál. Já bych podložku prostě zrušila - i za cenu toho, že bych v první fázi občas uklidila bobek.

Offline MP Marge
6809 příspěvků moje polička 20. února 2019 17:16

Zina Vidis, ten mineral, to by davalo smysl. My totiz porad mame problem, ze on nechce zrat to, co zrat ma, a snazi se z nas vyloudit to, co zrat nema  Pritel je v tomto ten slabsi clanek, ale na jeho obranu musim rict, ze psisko si nekdy postavi hlavu a konzervy se netkne treba tri dny v kuse, a to i pres to, ze od stolu nic nedostane. Tak mi pripada, ze zere nevyvazene 

Mimochodem, ty jeho preference jsou nekdy fakt na hlavu: Kureci s ryzi a zeleninou (coz byvala jeho oblibena konzerva) si ani nevsimne, ale s nadsenim sezere pecenej lilek s kozim syrem, zahradni salat se zalivkou z citronu a olivoveho oleje, grilovaneho lososa, jablko, spagety jen tak bez niceho, nebo japonsky ryzovy kolacek s naplni z cervenych fazolek (to posledni mu nedavam, to sproste ukradl!). I nadale by se utloukl po syrovem hovezim, ale od syroveho kurete znechucene odejde. A tak dale...  

Offline MP Marge
6809 příspěvků moje polička 20. února 2019 17:18
Reakce na prďola:

​jenomže jste ho to mezitím odnaučili a myslím, že on to teď po sobě chce uklidit (souhlasím s Potrefenáhusa ), protože je už poznamenaný výchovou a ví, že slušně vychovaný pes do pelechu (doma) hromádku nedělá 

​Hele, ja mam tak nejak z principu problem pripustit, ze by ten pes by mel nejake uslechtile pohnutky! Mne ti porad prijde, ze to psisko je Satanovo pleme...

Online Potrefenáhusa
38530 příspěvků moje polička 20. února 2019 17:30

MP Marge ale to nejsou ušlechtilý pohnutky, já myslim, že nenasrat si do vlastního hnízda je tak nějak univerzální pud většiny savců :-))))

a náhodou na žrádlo má vybranej vkus, Rufíček se taky dost vofrňuje a dost tomu pomohlo to syrový maso a zbytek hodně najemno a rozhňahňat, aby to nemohl přebírat (a potravní konkurence, ale to ti radši neradim)

Offline prďola
4441 příspěvků moje polička 20. února 2019 17:30
Reakce na MP Marge:

MP Marge ale ono to tak určitě je! stačí se na Chica podívat a člověk má hned jasno: domestikovaný Satan ušatý je to! 

Offline MP Marge
6809 příspěvků moje polička 20. února 2019 17:36
Reakce na Potrefenáhusa:

MP Marge ale to nejsou ušlechtilý pohnutky, já myslim, že nenasrat si do vlastního hnízda je tak nějak univerzální pud většiny savců :-))))

a náhodou na žrádlo má vybranej vkus, Rufíček se taky dost vofrňuje a dost tomu pomohlo to syrový maso a zbytek hodně najemno a rozhňahňat, aby to nemohl přebírat (a potravní konkurence, ale to ti radši neradim)

​Jezis, s konkurenci radsi nestras, pritel s tim zase minulej tyden zacal, ze pry mozna, az budou Chicovi dva roky a bude vycvicenej (ha ha!), tak bychom mohli jeste jednoho poridit 

Ja s tou myslenkou BARFU porad koketuju, ale nechci se do toho pustit, dokud si o tom neco neprectu, a nezjistim, kde bych mohla pripadne ziskavat kosti. Mame tady reznictvi, nezavisly rodinny podnik, kde si maso bouraji, ale je od nas celejch DESET minut, takze ze mi nikdo nemuze divit, ze jsem tam jeste nezasla, ze jo 

Offline MP Marge
6809 příspěvků moje polička 20. února 2019 17:37

prďola No jiste!!! Pekelne pleme uz od pohledu 

Online Potrefenáhusa
38530 příspěvků moje polička 20. února 2019 17:42

MP Marge zajdi s Chicem, třeba něco kápne zadara od cesty, až ho uviděj třeba kosti vyhazujou

Offline MP Marge
6809 příspěvků moje polička 20. února 2019 17:47

Potrefenáhusa No a i kdyby nevyhazovali, par kosticek by na dobre ucely venovat mohli, ze jo  Ale to je dobrej napad, vzit Chica s sebou! Porad se nad nim nekde nekdo rozplyva, neni divu, ze o sobe ma tak vysoke mineni, hajzlik!!! Tak by to aspon mohlo poslouzit dobremu ucelu...