Chlpáči a iné
Ja se z toho psa fakt zjevim
Vcera se mu pres den podarilo vytrhnout snuru ze zasuvky, takze krabum prestala hrat vyhrivaci podlozka v terariu - a samozrejme venku zase mrzlo, az prastelo!. Kdyz jsem vecer prisla domu, tak bylo v terariu jako na Sibiri! Jestli nekterej krab chcipne, tak at si me to psisko nepreje...
Jinak ale doba jeho teroru se blizi ke konci!!! Kamaradka mi doporucila vybornou psi trenerku, ktera dochazi domu, aby mohla nejruznejsi nesvary opravovat primo na miste. Tak jsem ji napsala, domluvily jsme se, a na konci unora zaciname; bude k nam chodit v sobotu odpoledne. Nemuzu se dockat!!!
Dojali mě naši tygříci. Ráno jsme odjeli, večer Merlinek vyhlížel na sloupku, Mourek vítal jak svědomí před garáží, Oskárek mňoukal doma. Chtěli nažrat všichni![]()
Tady byl dneska zase tezkej veget. My jsme o tech vikendech nejak cim dal tim linejsi...

MP Marge nezdá se, že by to pejskovi vadilo. Na akci je času dost, až nebudete doma!
Kokoska Tak ![]()
Povaleč jeden, pak mají ty záhony nějak vypadat
Allania sladous ![]()
Elzička už týžden odmieta raňajky. Ledva ju dostanem von pred odchodom do práce. Potom spí ešte doma do desiatej, kedy si ju vezme otec. A jedlo si dá až okolo 6,00 večer. Hmmm, taká strava by sa aj mne zišla ![]()
Už nám všetkým chýba pohyb vonku bez blata.
Janulik03 To bylo u našeho Barta podobný, když bylo venku škaredě. Snídani neee, vyčurat se v 11 po velkým přemlouvání, ještě teda nějak opatrně, aby si u toho moc nenamočil nohy, a večeři teda milostivě sněd'. Dokud se neudělalo venku hezky, tak by klidně prochrápal celej den, ideálně s hlavou naravanou do kamen. Ještě mě teda coby provozovatele chlemtacího plemene fascinovalo, že když měl vařenou stravu, tak krom velkých hiců skoro neměl potřebu pít.
Zina tak to si ma ukludnila, už som myslela že má tu, onu, ...depresiu ![]()
Oni prej psi na normální stravě (vařený nebo ještě líp barf) vůbec míň pijou. No, má to logiku ![]()
Prosim vas, proc to psisko zere h...a!? Cizi ne, ale vlastni! Mne je z toho vzdycky tak soufl...
MP Marge jako venku?
A ted nevim, jestli uz jsem psala, ze jsem nasla psi trenerku, ktera ma vybornou povest, a od prvniho breznoveho vikendu k nam bude chodit domu? Nemuzu se dockat...
Taky mi konecne prisla jedna z knizek, ktere jsem objednala na radu Potrefene husy a Dziziskety, tak jsem moc zvedava. Urcite se dozvim, ze delam blbe uplne vsechno ![]()
MP Marge jako venku?
Doma. My jsme ted prozivali zvyseny pocet nehod, protoze se kvuli pocasi moc nedalo chodit ven, a kdyz uz se slo, tak on odmital curat i kakat, protoze mu byla zima. Jak uz byl predtim temer vzornej, tak ta zima to uplne zkazila... Ucili jsme ho doma nakonec prece jen na tu steneci treninkovou podlozku
No a on jak se vysere, tak to sezere ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje