Je to ona, všetky sú z Jysku až na hnedé, tie už mám roky. To ešte keď bolo v móde mať deky so vzorom kameňa
Boli vo veľmi dobrej akcii, tak som jej 2 šedé obetovala. Rada sa muchlá v nich Rovnaké mám aj pre nás. Včera začala hárať, tak som všetky zbalila a vytiahla najlacnejšie z Ikea a obložila nimi všetky možné plochy
Chlpáči a iné
V jysku maj některý ty deky i polštářky dobrý a mívaj furt na něco akce, tak to jde, jinak já mám pocit, že furt kupuju nějaký deky. Když voni jak to zachlupatěj, tak já to furt peru a nevydrží to dlouho v koukatelným stavu (i když uznávám, že s naším stále hnusnějším potahem ušáku mám co říkat...)
vítáme růženku :-)
No chlpy, ja mám štastie že Amy nepĺzne. Ale sestrin perzský kocúr to je teda niečo, to verím že pri dvoch chlpáčoch je chlpov až až a máte čo robiť . No a sušička...môj poklad :D A v tom Jysku si všetko rezervujem cez net, vždy toho majú len pár. Naposledy som si objednala ešte jednu tú sivú a pani vravela že mali len 5ks a rozobrali sa do hodiny skrz akciu, na mňa tam čakala do večera a v kľude a pohode som si ju vyzdvihla.
No chlpy, ja mám štastie že Amy nepĺzne. Ale sestrin perzský kocúr to je teda niečo, to verím že pri dvoch chlpáčoch je chlpov až až a máte čo robiť . No a sušička...môj poklad :D A v tom Jysku si všetko rezervujem cez net, vždy toho majú len pár. Naposledy som si objednala ešte jednu tú sivú a pani vravela že mali len 5ks a rozobrali sa do hodiny skrz akciu, na mňa tam čakala do večera a v kľude a pohode som si ju vyzdvihla.
Amy neplzne znamená nelíná? :-) A to jen jako jedinec nebo obecně jako rasa?
Nelína, áno. Napísala som to asi až veľmi optimisticky. Samozrejme že lína, ale tak minimálne že ma to vôbec neobmedzuje a nemusím kvôli tomu robiť opatrenia. Pred tým to bolo horšie skrz demodex, ale po vyliečení si nemám na čo sťažovať. A ešte som nedávno zmenila granule, ktorý mali veľmi dobrý vplyv či už na srsť a aj trávenie.
A už mají vaše zvířata přezbrojeno na zimu? Terk už nasadil zimní kožich, vypadá zase jak medvěd, flatí medvěd teda samo :-). Ciďák se teď soustředí spíš na ten růst, ani ne tak do výšky už, ale statní. Mně teda přijee pořád podobnej, ale už vyrostl z postroje na Terka, co měl Terk v jeho věku. Budu se msuet po něčem pohlédnout, než zvládneme to tahání.
S línáním jsme měli s prvním flatem štěstí, chlupy jsou z něj výrazněji jen v období přesrsťování, s druhým uvidíme. To Beliska byla naopak extrém, kvůli něaké genetické zátěži línala snad nostop, jsme na ní zničili 3 vysavače a jeden nám z reklamace vrátili s tím, že je určen na domácí použití a ne na stavební materiál :-D.
Rufík líná asi tak nějak normálně, s Čendou jsme mívali po bytě takovou šedou vatu, která dělala pod dveřma velmi rychle válečky, to teď není, ale chlupy z kocoura, to je hodně strašný ... ![]()
Zimní srst R. teda asi nemá, i když on je dost bezpodsadovej (proti Čendovi, ale to je takový matoucí srovnání, mně přijde krom tý houně na krku, ocasu a zadních nohách fakt hrozně holej, ale asi není)
Bonnie na zimu přibrala, normálně ji chytnu na zadku za špek, to přes léto neměla!
mně Rufík taky přijde takovej masitější, už z něj netrčej ty poslední žebra. On na těch fotkách nevypadá, ale hubenej je teda pořád dost
Z Otíčka donedávna ještě chlupy jen lítaly, ale teď jako když utne! Očekávám tuhou zimu...

Potrefenáhusa Kokoska jinx paktofonika dakujeme s Blacikom za drzanie palcov. vsade citam (a pocuvam), ze strata sluchu u psa nie je az taka velka katastrofa - psy s tym vraj dokazu vraj uplne v pohode existovat, nakolko maju dalsie silne zmysly a orientatory... ale za celych tych takmer 13 rokov (musim poklopat) bol u Blačka problem jedine s usami - pri kombinacii koker-labrador nic prekvapive... nuz uvidime.
lenoch ![]()

a ouřada ![]()

ze stavebny material :-D pobavilo. citam, ze Cid rastie ako z vody, no parada - tie majestatne velke cierne psy - ach, moja slabost :-)
a ano, hlasim, ze moja smecka uz je na zimu pripravena: Blačko zazimovany (tiez vyzera jak maly medved :-)) a Zuna ma odev do mrazov - vetrovku s kozusinovym golierom
bola to nudzovka - nic vhodnejsie (funkcnejsie) som tu nezohnala, kedze o svetre a pod. zaujem nemam... priznam sa, ze z tej kozusiny vobec nie som nadsena, lebo jedina kozusina, ktoru by pes mal na sebe podla mna mat, je ta jeho... ale mame tu milu pani v zverimexe, ta urobila objednavku presne v Zuninej dlzke a podla mojich poziadaviek, buduci tyzden ideme skusat & vyberat.
k tomu obliekaniu... ja neviem. asi velmi podlieham spolocenskemu tlaku; trenerka a nasi psickari (napr. s vyzlou a dalsimi holymi krizencami) vravia, ze to obliekanie psov v zime je dost precenovane, nakolko do 0 az -5 stupnov to pes zvlada, riesit to treba hlavne v dazdi a snezeni, aby pes nenamokol + ked psy behaju, tak sa zahreju... ako stena som Zunu v zime tiez obliekala do takeho neoprenu, ale stenata este nemaju tak dobre vyvinutu termoregulaciu, takze to chapem... no teraz, ked je vonku napr. 5 stupnov... no neviem. zatial mame vetrovku :-I ktoru si nechce obliekat!!! ale ked ju do nej narvem (predvecerom a vcera vecer), tak si v nej vykracuje ako... vo videu od Bee Gees - Stayin Alive :-D :-D :-D ma rytmus v chodzi, ta jej mala rit jej trci spod vetrovky (!), cupita si na tych srncich nozkach a mne hra v hlave "a a a a stayin´alive, stayin´ alive, a a a a"
takze ma ta jej vetrovka zvratenym sposobom bavi a robi mi dobru naladu, som strasny clovek :-D
maju to perfektne podelene, krasavice :-)
pozdravujeme Ruzenku, ta je rozkosna! Bonnie ma aspon dalsieho partaka :-)
+
Dámy, byla jsem koupit míček. Nechtějte vědět, na kolik mne přišel! Mně pustit do obchodů...
Pf s Otickem je velmi mila :-) a sucitim s tym problematickym obliekanim. ja to mam doma so Zunou tiez... no katastrofa, ta opica bojuje jak o zivot
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje