paneboze, malicky Goliasek s ruzovymi labkami
a Goliasek objavitel, haha:-D
nemozete mi poslat novorocne PF s Goliaskem a Rufikem? rok 2017 bude drsny.. ;-) vymenim za Zunu & Blacka! :-)
paneboze, malicky Goliasek s ruzovymi labkami
a Goliasek objavitel, haha:-D
nemozete mi poslat novorocne PF s Goliaskem a Rufikem? rok 2017 bude drsny.. ;-) vymenim za Zunu & Blacka! :-)
a to ma kerku v uchu a v kotecim veku punkersky zahucela do wc uplne stejne jako ten maly zrzavy zvedavec o kousek vys ![]()
bozeee, gymnastka Amy :-D ňuňuňu :-) mne sa na Amy konstantne paci jej neutralny vyraz tvare, taky nocionalny, v zmysle som v pohode, nic sa nedeje, co pozeras?; a ten zvysok tela v krkolomnych poziciach... no tvar je vzdy v pohode :-D ten kontrast je rozkosny a vtipny :-)
Bonnie aka je permanentne nablyskana, ta ma doma pravidelne wellness!
a uz som zvedava na knizku, len nestiham citat teraz... :-/
posobi absolutne punkersky! ![]()
děkuji, já jdu dneska do knihovny zaplatit tučnou pokutu, tak se po ní kouknu :-D
Ta domácí výroba je mi náhodou sympatická. Mně přijde dobrý, že se učej tim nosem taky něco dělat, protože zatím oba mí psi především koukali, což když člověk uváží, že nejspíš viděj dost kulový, je spíš nepraktický :-D
I když Rufík normálně chodí koukat z okna a třeba na psy reaguje za tím oknem na fakt velkou vzdálenost. Mě z okna taky pozná, tak možná to tím jedním okem nebude až zas tak špatný :-D
ja mam teraz seriozne podozrenie na to, ze je Black skutocne hluchy; ze to uz nie su len take male maniere a finticky, ako ma nepocuvat... sprava sa ako hluchy pes, dokonca Zuna zacala voci nemu fungovat ako vodiaci, resp. zvolavaci pes... vo stvrtok je objednany na jednu kliniku, nech viem, na com sme... drzte palce.
fiiiha, krasny!
a nostalgicky este jednu malu Zunku (o tyzden slavime spolocny rok!)

Prosím, jakou velikost toho míčku má Rufík? Pro westíka to tipuju na stejnou.
ta malinká Zunka je úplně k sežrání!
Blackovi držíme palce!
Jo, tak to bude ono, tenisák má tak akorát pohodlně do huby. Dík!
Držím!
Bourbon s nim soucitim, porad se leci s ocima. Doufam, ze to bude v poradku.
jedina aktivita, kterou dnes vyvinula, spocivalal v tom, ze se prevalila z jednoho boku na druhy
zrzavy kozich dtto

nádherná fotka.. a modelka samozřejmě taky ![]()

Z iPadu mi nešel vložit text. Tohle je Nina, původem z Andalusie ze sirotcince, přivezla dcera.
aaaa, joga po ranu. Amy je bozi. Vsichni tady jsou bozi, mam obstak, protoze se svym rozvrhem nemuzu mit domaci zvire. Nejlip psa, ale aspon me chodi kontrolovat kocka domacich. A dneska jsem potkala Bruce Wayna po ceste do prace, vypada prinasrane skzr ten modrej svetr, ale hnedka se osmelil a nechal se pomuchlat. Povsimnete si pletenejch kozacek majitleky, existuji i zde!! Nicmene diky Brucovy vse odpusteno, ze ano. 
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.