Chlpáči a iné

09. srpna 2014 22:02
Offline Zina
6320 příspěvků moje polička 30. listopadu 2016 20:04
Reakce na Potrefenáhusa:

no ale musím říct, že mi teda taky vždycky přišlo, že jsou ti černí labradoři trochu drsnější a i se víc perou.  

Já nevím, když to vezmu podle těch ze cvičáku, tak jsem nějakou souvislost s barvou nepozorovala. Možná se do toho černýho "labradora", co člověk potká, spíš schová nějakej kousavější předek jinýho plemene. Pravda je, že jsem se o tom nikdy s nikým zasvěceným nebavila, čili jsou to fakt jenom takový úvahy.

U pudlů to prý tak ale je, že se povaha odvíjí i od barevného rázu. Co je vtipný, že nejmírumilovnější a povahově nejvyrovnanější by měli být právě černí a bílí pudli, když s nimi chtěl někdo něco podnikat, tak se doporučovaly právě tyhle dvě barvy, apricoti a stříbrní jsou prý na tom o poznání hůř.

Online Potrefenáhusa
38537 příspěvků moje polička 30. listopadu 2016 20:24

Ja tohle zas několikrát četla o zlatých kokrech,kteří mají mít nejakou agresivnější linii dovezenou sem snad za totality z Anglie. Pamatuju,ze za myho dětství se ty kousavy kokri tradovali,ted tu máme samy slusnaky

Offline Allysa
883 příspěvků moje polička 30. listopadu 2016 20:44

Offline Allysa
883 příspěvků moje polička 30. listopadu 2016 20:45

Žiš to je zas nějaký obří, no ale co. Zrzavý jsou prej nejlepší a pod ocáskem mají hvězdičku 

Online Potrefenáhusa
38537 příspěvků moje polička 30. listopadu 2016 20:52
Reakce na Allysa:

ten je boží! 

Offline Allysa
883 příspěvků moje polička 30. listopadu 2016 20:58
Reakce na Potrefenáhusa:

ten je boží! 

Děkujeme a souhlasíme 

Online Potrefenáhusa
38537 příspěvků moje polička 30. listopadu 2016 21:39

Zahájili jsme teoretickou přípravu na pečení buchet!

Offline barbucha blogger
35467 příspěvků moje polička 30. listopadu 2016 22:11
Reakce na 0zero7:

No jsou. A ten jekot pak. Cha cha, nejaka historka z nataceni by nebyla? A ma Oticek neco na svatbu??

Otíček má na svatbu hlavně partnerku - synkovo děvče má fenku buldočka  To bude mazec... ale oblíkat je do ničeho nebudeme, děvče ani já moc na takový veselý taškařice (jako psík s cylindrem) nejsme 

Online Potrefenáhusa
38537 příspěvků moje polička 30. listopadu 2016 22:17
Reakce na barbucha:

Ani motýlka? :-D

(jo, vim, že je to boston)

Offline barbucha blogger
35467 příspěvků moje polička 30. listopadu 2016 22:19
Reakce na Potrefenáhusa:

Nic. Otíček by se stejně vzteknul.

Offline 0zero7
11607 příspěvků moje polička 30. listopadu 2016 23:09
Reakce na barbucha:

Otíček má na svatbu hlavně partnerku - synkovo děvče má fenku buldočka  To bude mazec... ale oblíkat je do ničeho nebudeme, děvče ani já moc na takový veselý taškařice (jako psík s cylindrem) nejsme 

Jezis to jo, ja jsem myslela spis specialni obojek. Ja taskarice s oblecenajema zviratama taky nemusim!

Tak ale to nam musite vyfotit pak Oticka na svatebnim rande!

Offline paktofonika
16370 příspěvků moje polička 01. prosince 2016 07:55
Reakce na Sweet Potato:

Haha, čo som našla 

Offline Zina
6320 příspěvků moje polička 01. prosince 2016 08:39
Reakce na RoSa:

Děkuju za odkaz na pelech, jsem docela zvědavá, jak s ním budete spokojená. A tu bílou obdivuji, my máme podobný tmavě šedý dva roky a přemýšlím, že poletí. Ne že by se nějak rozpadal nebo něco, ale už vypadá dost jetě -to polstrování a boky by mělo být otíratelné, ale ani při nejlepší vůli to nevypadá zrovna výstavně (polštář je v pohodě, ten jde vyprat).

Offline Bledule
4711 příspěvků moje polička 01. prosince 2016 09:11

Tady je tolik krásné zvěře, že nestihám reagovat.

Potrefenáhusa Aby nakonec neuměl Rufíček ty buchty líp, než vy.

PS: Včera jsem koupila droždí, tak uvidíme.

Offline Bledule
4711 příspěvků moje polička 01. prosince 2016 09:14

Dvě vzpomínkové. Jedna psí kreveta a jedna špageta.

Online Potrefenáhusa
38537 příspěvků moje polička 01. prosince 2016 09:16
Reakce na paktofonika:

jak mi ty oblečený zvířata v těch různých sukýnkách atd., i tahle židlička, aby pes mohl sedět u stolu, přijdou jako strašný zhůvěřilosti, tak musím přiznat, že jsem viděla fotky ze svatby, kde měli corgiho s takovým úplně malým kloboučkem a bylo to strašně roztomilý :-D

Online Potrefenáhusa
38537 příspěvků moje polička 01. prosince 2016 09:18
Reakce na Bledule:

jak leží na tý spodní fotce - takhle líhal Čenda, když měl dojem, že jsme mu způsobili nějakou křivdu, ještě si u toho občas tak ublíženě odfouknul, jakože tíha celýho světa leží na bedrech jednoho malýho pejska :-D

Ferda má taky dobrou hřívu :-D

Offline Bledule
4711 příspěvků moje polička 01. prosince 2016 09:25
Reakce na Potrefenáhusa:

Jo, vždycky měl nejvíc chlupů kolem krku a ty rajtky, jen měl asi mnohem menší hlavu než Rufík. Měl takový krátký čumák, takže měl celý život takový babyface, že vypadal pořád jako štěně.

Offline moora
8662 příspěvků moje polička 01. prosince 2016 09:26

ad cernej zlej pes: v dobach, kdy jsme mivali jen cuvace a borderku, byly bezny reakce "nechod k tomu cernymu psovi, pohlad si toho bilyho" 

Online Potrefenáhusa
38537 příspěvků moje polička 01. prosince 2016 09:33
Reakce na Bledule:

Byl fakt strašně roztomilej!