Jeste porad?? Uaaa, to je teda na dlouho! Tak drzim palce, at je brzo fit! Nas prvni buldocek si jednou pri litani po zahrade vrazil klacek do oka, no to bylo neco, neprisel o nej, ale hruza to byla.
Chlpáči a iné
Ronýskovi jsem objednala tento pelíšek - zítra budou odesílat, tak jsem zvědavá... prý syntetická kůže... ![]()
Minulý víkend jsem mu koupila teplý kabátek, prošívaný, a má frajerskou kapucu s kožíškem - příležitostně vyfotím.
Když o tom tak přemýšlím, tak je vlastně Ronny jediný člen rodiny, co dostane dárečky ![]()
Jo a sháním samonavíjecí vodítko Giant, ale ten starý model od Flexi, ne tu jejich inovaci, co má odkrytý boky. Netušíte někdo, kde by se to ještě dalo sehnat?

A ještě jeden dotaz: moc se mi líbí tenhle hrnek, jen mi připadá, že ten pes vypadá spíš jak kočka... (mají i verzi "cat", ale fakt v tom rozdíl nevidím) - tak kdybyste měli/y tip na nějaký "psí" hrnek, budu ráda za nasměrování (potisk ne)
https://www.bonami.cz/p/hrnek-sagaform-dog-600-ml

Tady si člověk vždycky spraví náladu, tolik krásných mazlíčků. Náš mazlíček se celý dny povaluje doma, takhle trávil adventní neděli. Nazdobeno, nažehleno, tak co by se na ten stůl neuložil ![]()

Pěkný! Ale koukám na heurece, že psa nemají... to, co jsem si myslela, že by mohl být pes, je liška ![]()
jestli jste z Prahy, tak ty sagaform hrnky s kočkou a psem by měli mít v Revoluční v Naoko, tak by tam šly prohlídnout na živo.
jo, ty Kinto maj jenom ty lesní.
jo - tam se chystám zaskočit: při hledání "psího" hrnku jsem narazila na tenhle a už i vím, kdo z mého okolí ho potřebuje ![]()

Jeste porad?? Uaaa, to je teda na dlouho! Tak drzim palce, at je brzo fit! Nas prvni buldocek si jednou pri litani po zahrade vrazil klacek do oka, no to bylo neco, neprisel o nej, ale hruza to byla.
no jo, porad. Ale i na tech fotkach jde videt, jak ma oci krasne a vypadaji naprosto zdrave, jen pri opravdu detailnim pohledu ma na nich v jednom miste takovy jakoby potah. Ale je to o dost min, uvidim, co doktor na to, az dokoncime kapky. Uz bych ji prala, aby od toho mela pokoj. Je to ted sice uz jen 2x denne, rano a vecer, ale uz je to fakt snad mesic a pul.
Tvárim sa, že pletené kozačky(ozaj kozačky, to nie s ponožky?) nevidím. Bruce Wayne je boží. U nás v miestnom OZ čo zachraňujú psíky je tiež buldoček, hneď by som ho brala. Sa čudujem že ho nikto nechce, no ale už je starší tak asi preto, ľudia chcú len mladých psov. Ja by som si ho vzala hneď, len teraz nieje vhodná doba skrz Amy. Ale už uvažujem o druhom psovi, dokonca zvolil aj priateľ, ale to až za rok za dva. ![]()
a o čem uvažujete, ještě o jednom bostonovi nebo o něčem jiném?
Bourbon přeju brzké uzdravenía hlavně, aby se jí to už nikdy nevrátilo. Má ty kukadla nádherný.
Bruce Wayne je boží a k těm pleteným botám to vypadá, že má dáma i pyžamo :-D
bozeee, gymnastka Amy :-D ňuňuňu :-) mne sa na Amy konstantne paci jej neutralny vyraz tvare, taky nocionalny, v zmysle som v pohode, nic sa nedeje, co pozeras?; a ten zvysok tela v krkolomnych poziciach... no tvar je vzdy v pohode :-D ten kontrast je rozkosny a vtipny :-)
To je presná definícia.
Mňa najviac baví jej výraz, keď jej niečo vysvetľujem, sa na mňa usmieva od ucha k uchu. Usmieva sa na mňa aj keď ju pristihnem pri niečom čo nesmie robiť :D
A malá Zunka je krásna, pozdravujem.
A Blackovi držíme s Amy palce, dúfam že všetko prebehne v poriadku. So Zunkou mu určite budete oporou.
on doktor rikal, ze to ma uz asi trochu chronicky, ale ze to na druhou stranu neni nijak strasne a kdyz nezabere konzervativni lecba, ze se to da resit i operativne. Ale doufam, ze az tak daleko to nezajde. Ted se laduje granulema, pak bych si tipla, ze zalehne a zahaji dalsi uzasny kocici den.
Nie som vôbec rozhodnutá. Na jednu stranu Bostoni sú super, a určite by Amy bola rada ak by mala doma parťáka s rovnakým zmyslom pre humor :D na druhú stranu, keď čítam a vidím príbehy v útulkoch. Som skôr naklonená že to bude psík z útulku, len ho budem musieť dopasovať k Amy.
to je hrozný, no, to by si je člověk vzal nejradši všechny. Jinak já si útulkáče nemůžu vynachválit!!!![]()
Já byla odhodlaná vybírat v první řadě rozumem, jenže pak jsem objevila Rufadlo, naskákaly mi červený fleky v obličeji a bylo rozhodnuto (i když jsem chtěla původně něco trochu většího a míň špicojezevčího) a fakt si teda vůbec nestěžuju.
já měla v užším výběru ještě tyhle - toho prvního mám pocit, že jsem jednou viděla ve Stromovce a mrzí mě, že jsem se paní nezeptala, lítal tam jak šílenec a nenchal se přivolat, tak jsem si v duchu říkala, že ještě že ho nemám já :-D Taky měl za sebou nějakej hodně srdceryvnej příběh na pokraji smrti.

a teda uplně původně jsem chtěla tohoto, kterýho jsem našla hned ten den, jak Čenda umřel. Ale paní ho nebyla ochotná dát do Prahy, pak jeden víkend měla nějakou akci, druhej víkend jsme nemohli my (byl v nějakém miniutulku někde v severních čechách, kam nebyla uplně snadná doprava) a pak si ho někdo vzal.
Ale jsem ráda, byla to fakt věrná kopie mladýho Čendy, až se ve mně všechno zastavilo, když jsem tu fotku poprvý viděla. To by asi nebylo dobrý.

To sú čumáčky. Vybrať si nieje veľmi jednoduché. Hlavne ten pocit, že tam ostatných musíte nechať :( Niektoré príbehy sú strašné. Nedávno som videla príbeh staforda, mal polovicu hlavy oskalpovanú, utrhnuté obe ušy a roztrhnutú spodnú čeľusť. Dali ho zápasiť ale odmietal. Ľudia ho našli v priekope. To je strašné, len si predstavím tú bolesť čo musí zažiť.
Ach jo.
Pletené kozačky?!
To sem doufám nedorazí!
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje