Tymián je samé klíště!![]()
Chlpáči a iné
Sweet Potato no to mi neřikej, že už tu jsou!
já mám v lednici furt tu vakcínu (pro sebe) a s aplikací čekám, až opadne chřipková epidemie (nechci si to dotáhnout z čekárny bonusem)
Jakto? To už ta zima opravdu končí?
MP Marge Asi vam neporadim, ale taky praktikuju nekdy syrove a nekdy varene (vnitrnosti, hovezi). Do toho kosti. Zeleninu mistr nechce, tu rozvarenou lze rozmixovat aby to nevypreparoval (pri svyh 65kg zvladne odseparovat i zrnko ryze kdyz nema den) no a ty ksichty u toho. Jako stene dostaval hodne tvarohu a syru. Ted hlavne to maso a nevypada, ze strada. Zas bych to asi nehrotila, mi prijde, ze je spousta lidi uplne fanaticka.
MP Marge Obecně se to míchat nedoporučuje, litearatuta tvrdí, že když, tak třeba týden granule a týden barf/vařený. Já to ale zas tak striktně nevidím, nemíchala bych to v rámci jedný krmný dávky akorát, jinak souhlasím s Jos.
Jos Vlkodavka nám moc zeleninu nežrala, přílohy moc nejedeme, takže většinu života měla jen maso a kosti (a sem tam lohla bábovku) a byla tu do 10 let, takže za mě tenhle systém ok.
Včera jsme měli na cvičáku malého mudiho Mozarta, akorát byl hnědý merle.

dzizisketa krasnej! Ty merlaci se nějak rozšiřujou i u plemen, kde to driv běžný nebylo, mne se teda taky libej.
ja sleduju na insta tady toho, a to je teda vorech, ale je strasne krasnej

Potrefenáhusa ten je nadherny ![]()
Potrefenáhusa Nádhernej :-).
Jj, merle už jsou všude, však i naši mají toho merle jezevčíka
Já teda musím říct, že někdy, když se to zbarvení úplně nevyvede, se mi to nelíbí, fakt to pak vypadá jak plíseň nebo prašivina.
dzizisketa vono to vypada jsko prašivina, i když se to vyvede :-)

No, ale co vapnik? Aby jeste nedostal krivici!!!
Prosimtě, křivice je z nedostatku vitamínu D! Ten mu můžeš přidat ve formě rybího oleje... pár kapek do žrádla.
Jinak z toho zas nedělej kovbojku, dneska se to už přehání s tou psí výživou kolikrát - ani lidi se nestravujou tak pečlivě
Pokud snese všechno a nemá žádnou alergii, tak mu dej to co seženeš. A naopak, pokud máte v dosahu jen omezenej sortiment, tak psovi nevadí, jestli žere furt to samý (ty na granulích by mohli vyprávět
). Prostě nějaký maso a kosti, nějakou zeleninu a nějakou přílohu k tomu, no. S tím že masa 2/3, zbytek to ostatní. Sýry, tvaroh, kefír - občas za odměnu třeba, beztak vyžebraj přes den k tomu hlavnímu jídlu eště kdoví co ![]()
Svoje porce taky nevážíš na lékárnickejch vahách, ne? A jíš to, co je... a taky seš živá!
MP Marge Asi vam neporadim, ale taky praktikuju nekdy syrove a nekdy varene (vnitrnosti, hovezi). Do toho kosti. Zeleninu mistr nechce, tu rozvarenou lze rozmixovat aby to nevypreparoval (pri svyh 65kg zvladne odseparovat i zrnko ryze kdyz nema den) no a ty ksichty u toho. Jako stene dostaval hodne tvarohu a syru. Ted hlavne to maso a nevypada, ze strada. Zas bych to asi nehrotila, mi prijde, ze je spousta lidi uplne fanaticka.
S fanatismem ohledne zvirectva jsem obeznamena ze skupiny na Facebooku, kam jsem se prihlasila ohledne krabu poustevnicku, a opravdu bych tak nerada dopadla ![]()
No, vyzkousim a uvidim, co ten pes sezere. On me prave mate tim, jak to hovezi rad syrove a kure zasadne varene, a nejlepe s ryzi, pak se v tom vyznej
Proto me zajimalo, jestli, kdyz se jeho chuti prizpusobim, to nebude nejak na skodu. S tou zeleninou to myslim u nas dopadne stejne jako u vas ![]()
MP Marge Obecně se to míchat nedoporučuje, litearatuta tvrdí, že když, tak třeba týden granule a týden barf/vařený. Já to ale zas tak striktně nevidím, nemíchala bych to v rámci jedný krmný dávky akorát, jinak souhlasím s Jos.
Jos Vlkodavka nám moc zeleninu nežrala, přílohy moc nejedeme, takže většinu života měla jen maso a kosti (a sem tam lohla bábovku) a byla tu do 10 let, takže za mě tenhle systém ok.
Ja si prave pamatuju o tom nemichani, ale ne detaily, no a granule pouzivat vubec nechci, jedine jako opravdu nouzovku. Mne slo hlavne o to syrove hovezi versus varene kureci.
Ale nez jsem se stihla vratit do diskuse a odepsat ti, tak milostpan se rozhodl, ze syrove hovezi uz vlastne taky nechce!!! ![]()
A vis, co dostane dneska!? Bizona!!!
Prosimtě, křivice je z nedostatku vitamínu D! Ten mu můžeš přidat ve formě rybího oleje... pár kapek do žrádla.
Jinak z toho zas nedělej kovbojku, dneska se to už přehání s tou psí výživou kolikrát - ani lidi se nestravujou tak pečlivě
Pokud snese všechno a nemá žádnou alergii, tak mu dej to co seženeš. A naopak, pokud máte v dosahu jen omezenej sortiment, tak psovi nevadí, jestli žere furt to samý (ty na granulích by mohli vyprávět
). Prostě nějaký maso a kosti, nějakou zeleninu a nějakou přílohu k tomu, no. S tím že masa 2/3, zbytek to ostatní. Sýry, tvaroh, kefír - občas za odměnu třeba, beztak vyžebraj přes den k tomu hlavnímu jídlu eště kdoví co
Svoje porce taky nevážíš na lékárnickejch vahách, ne? A jíš to, co je... a taky seš živá!
Tak porce, pravda, nevazim, ale jinak si s jidlem dost vyhraju, no, aby clovek netloustl, ale zaroven dostal, co potrebuje... Hele, a jak casto u vas krmite, dvakrat denne?
Včera jsme měli na cvičáku malého mudiho Mozarta, akorát byl hnědý merle.
Jezis, co to je!? Priznam se, ze me to trochu vydesilo...
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje