Ještě bych chtěla podotknout, ze vanu se sedatkem potřebuje kazdej, kdo se rad koupe s kočkou

Ještě bych chtěla podotknout, ze vanu se sedatkem potřebuje kazdej, kdo se rad koupe s kočkou

Dobrý ráno, snídaně by nebyla?
Catherinne nebyla!!!

Potrefenáhusa Máte doma veselo!

Ke mně se zase někdo nasáčkoval... Ale potřebuju zahřívat, něco na mě leze, sakryš, sto let jsem nebyla nemocná, to asi to bláznivý počasí.
Potrefenáhusa no Goliáš vypadá taky překvapeně...
...princezna
Catherinne Potrefenáhusa genialni kontrast mezi vasima kockama :D catherinnina je tkaova distingovana dama... a pod ni Goliasek s tim jeho divym pohledem :D
Potrefenáhusa trnečka ve mně opět vzbuzuje chuť dát jí pusinku na čumáček ![]()
Potrefenáhusa goliáš a trnka ![]()
Copak je to tam za bílou anténku?

Květnová sobota ...

Dalia Šla si zaplavat?
Potrefenáhusa trnečka ve mně opět vzbuzuje chuť dát jí pusinku na čumáček
a to vona by asi ocenila!

Dalia Šla si zaplavat?
Ne, dobrovolně by do vody nevlezla.
Jenom tam něco čenichala.
andulka01 Co ta bílá kočička? Bude nebo nebude? Jak jsi o tom psala, tak se mi zdálo, že se starám o kotě. My bychom bílou moc ocenily (já a dcery), ta co nám umřela, byla taky světlá.
Dalia Tak takovou máme taky. Hlavně se nenamočit.
Elzicka sa dnes zoznamila s najmensim clenom rodiny. Trosku vyjukana, velmi nezna a opatrna. Ked to zamrnkalo, usla k sebe ![]()
![]()
Dalia tak uz bola prechadzka? ![]()
Dalia tak uz bola prechadzka? ![]()
Janulik03 Chodím k našemu rybníčku. Mám to asi patnáct minut chůze, takže žádná dálka. Tam si vždy chvíli sednu, čerpám energii a jdu zpátky. Na větší si zatím netroufám. Jsem stále celá bolavá, ještě mám i stehy.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.