Dalia ale to uplne staci. Ziadne velke hrdinstva, pekne pomalicky.
A mala biela nadhera je balzam na dusu ![]()
Chlpáči a iné
Dalia Vy jste holky statečný ![]()
Dalia Drz se, myslim na tebe ![]()
Chico vypada, ze poeticky cumi do pampelisek, ale ve skutecnosti se chysta s revem vystartovat na motyly ![]()

Dalia
to je spravny postup
MP Marge zlatusik, o tych motyloch ti neverim, ![]()
Janulik03 Pry "zlatusik"
Je to krvelacna selma psovita, ktera se snazi (zatim nastesti marne) vyvrazdit vsechny veverky, ptaky, zajice, a ted i motyly v sousedstvi ![]()
Damy, ale mam starost! Pred chvili jsem prisla domu z nejakych pochuzek, a krvelacna selma psovita me uvitala tim, ze kulha na levou zadni nozku
Kdyz jsem odchazela, tak mu nic nebylo! Na noze ani na tlapce neni vubec nic videt, a kdyz jsem mu nozku prohlizela a prohmatavala, tak byl v klidu, ani nezaknucel, tak si rikam, ze to musi byt dobre znameni, ze to neni zase tak vazne! Ale ted tady polehava a nic do nej neni.
Co by to mohlo byt!? ![]()
MP Marge koukni i mezi prsty, muže tam mít něco zapíchnutýho, třeba osinu. Ale k tomu si často tu packu i lizou
Potrefenáhusa Nic nevidim ![]()
MP Marge tak uvidis, třeba to do zítřka zmizí
U nás je to tak strasne boží, že by tam chtěl žít každý

Vlaštovky teda nevidely tuhle skvadru, to by si to asi rozmyslely

Potrefenáhusa lastovicky
u nas uz sme dlho nevideli, este ked na druzstve to fungovalo a chovali tam dobytok, bolo ich tu strasne vela. Teraz nic len vrabce a drozdi
Janulik03 já doufam, ze si to rozmysli, prý se snažily intenzivně nacpat dovnitr cely den, čekaly, jen co se otevřou dvere a lidem skoro pristavaly na hlavě.
My je mivali u babičky, tam jich bylo, i jiřičky. Měly hnízdo v průjezdu a u bývalé vysoké truhlarske dílny pod střechou ![]()
černá kočička už je nase, rikala sousedka, ze když tam nejsme, chodí k nim, ale sotva prijedem, už ji nevidi, dokud neodjedem (ale u nich kočky nechodí vůbec do domu a na zahradě je porad sice hodnej, ale velkej pes , tak se nedivím, ze u nás je to lepší :-) ta černá kočka je hrozne milá, kontaktní a porad něco povida
Venku prší, tak já vstávat nebudu. Běž se, paničko, vyvenčit sama ...

Dalia haha, ten pohled je vserikajici ![]()
Potrefenáhusa oni lastovicky vedia byt urputne. Sidlili nam popod balkony neboll to zrovna uzasne, ale ony sami su neskutocne.
Kontaktna kocicka je sice super ale niekedy az moc kontaktu vadi
Micka je taka stale by nas umyvala
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje