Chlpáči a iné

09. srpna 2014 22:02
Offline paktofonika
16370 příspěvků moje polička 15. prosince 2016 15:25

Prišiel obojok. Perfektne spracovaný, pevná koža, labka  a super cena. V obchode by som taky nezohnala. 

Offline dynda
7291 příspěvků moje polička 15. prosince 2016 23:24
Reakce na moora:

ja si to uplne nepamatuju z hlavy, ale gen pro cervenou a cernou barvu je, myslim, vazanej na chromozom X, proto kocouri nemuzou bejt zelvovinovy (zaroven cerny a cerveny), kocky jo.

Tak nějak to je, s tou červenou barvou určitě. Prostě u kocourů není tolik možností. Máma našeho zrzouna byla krásně trojbarevná, bílá s fleky dvou barev, koťata už pouze klasicky mourovatá (holky) a jeden pruhovaný zrzavec... Tak by mě zajímalo, jak vypadal táta kocour, asi měl hodně dominantní gen pro pruhy 

Offline 0zero7
11607 příspěvků moje polička 15. prosince 2016 23:50
Reakce na barbucha:

Buldočci jsou sice těžký individualisti, ale odpor k trestům mají asi jako společnej typickej rys, jak píše i wikipedie:

" Pohodlí a život bez zbytečných problémů jsou pro tohoto psa dvě velmi důležité věci. Při výchově je třeba zavrhnout veškeré násilí. Necitlivě a tvrdě vedený buldoček ztratí důvěru v majitele, odtáhne se od něho, nebo se mu bude dokonce vyhýbat. Psa je potřeba motivovat a nadšeně chválit žádoucí chování. Jako trest často postačí změna intonace hlasu. Plácnutí novinami je již těžkým kárným prostředkem, kterým je třeba šetřit." 

Jak mi nedávno zaneřádil povlečení, tak jsem samozřejmě vytekla... a zůstal schovanej pod postelí snad hodinu 

Já jsem tyhle poučky četla hned, jak s ním mladej pán přišel -  výsledkem nařízené, úzkostlivě přátelské výchovy je sice spokojenej, ale nepříčetně rozmazlenej zmetek 

No to je svata pravda, se vzdycky strasne urazi ze co to jako!! Ten nas prvni se pak vzdycky natacel zadkem, jako ze se s nama teda vazne nebavi a nastvane u toho odfukoval a trepal hlavou. Komedie proste.

Offline Zina
6320 příspěvků moje polička 16. prosince 2016 10:54

Včera jsem v rámci prokrastinace před zkouškou podívala na youtube na pár videí se "znalcem psí duše". Ty techniky, co používá, se mi za mě většinou moc nelíbí, i když výsledky s nimi má. Co mě ale rozesmálo, že po tom, co si nějakým způspbem poradil a očividně teda radí s pitbully, rotvajlery, buldoky a podobnou sortou, ho málem dostali dva nadšení retrívři. Že prý jsou hyperaktivní a mají špatnou energii, kterou ho nakazili, že přemýšlel, že to vzdá.

Podobnou špatnou energii tu teda taky mám :-D, akorát že mi přišlo, že je to prostě taková běžná retrívří dychtivost a nadšení ze světa, proti rvoucím se bullům a atakujícím malamutům mi to teda přijde jako slabé večerní té. Naopak se s tím ráda nechám trochu nakazit, i když korekce je samo taky třeba. On teda ale fakt vypadal, že toho má docela dost.

Koukal jste na ten pořad někdo, a jestli jo, co si o tom myslíte?

Offline Zina
6320 příspěvků moje polička 16. prosince 2016 10:55
Reakce na 0zero7:

Jsem něde četla, že když flat dostane moc příkazů a oprav, tak je pak demonstrativně nešťatsný, což teda sedí. Asi to nebude jen u flata :-D.

Offline dzizisketa
8865 příspěvků moje polička 16. prosince 2016 10:56
Reakce na Zina:

jdu na to kounkout, zní to, jako by mu někdo půjčil Bonnie, a to mne u ní nejvíc baví právě ty její projevy radosti ze života :D

Offline dzizisketa
8865 příspěvků moje polička 16. prosince 2016 11:19
Reakce na Zina:

Akorát tu epozidu nemůžu najít, nevíš, jak se jmenuje?

Offline Zina
6320 příspěvků moje polička 16. prosince 2016 11:30
Reakce na dzizisketa:

Jasně, je to Znalec psí duše, stín podezření, začíná to docela kousavým malamutem.

Offline dzizisketa
8865 příspěvků moje polička 16. prosince 2016 12:01
Reakce na Zina:

Díky, už jsem to zkoukla. To byli ale roztomilí pejsánci Spíš mi přijde škoda, že to vypadalo, že kromě placeného venčení, s nimi jejich rodina nic nedělá, a přitom mi přišli skvělí na různé psí sporty a hrátky, to by se i vyblbli a občas i odpočívali, haha. Ale je mi jasné, že to s nimi dělat mohou, jen se to nenatočilo a neprezentovalo. Ale skákání a chůze na vodítku se dá (od)naučit i pozitivkou, já fakt nesnáší, jak on do těch psů furt kope a šťouchá.

Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 16. prosince 2016 15:58

proč se kočky lekají okurek?

https://www.youtube.com/watch?v=JsysNml153M

Offline coralline
2297 příspěvků moje polička 16. prosince 2016 21:13

Je to odtud: http://www.boredpanda.com/animals-do-not-like-christmas/

Offline Friga
2050 příspěvků moje polička 17. prosince 2016 09:19
Reakce na coralline:

Chudak pes! Ten vrazedny pohled! 

Online Sweet Potato
39947 příspěvků moje polička 17. prosince 2016 10:53

Podařilo se nám nechat kocoura celou noc zamčeného v zádveří. S ním tam byl pytel cibule, bedna alkoholu a několik kraboc cukroví...

Alkohol přežil.

Offline Kokoska
34405 příspěvků moje polička 17. prosince 2016 11:00
Reakce na Sweet Potato:

Cibule s cukrovím je zvláštní kombinace, já bych to teda zapila 

Online Sweet Potato
39947 příspěvků moje polička 17. prosince 2016 11:08
Reakce na Kokoska:

Tu cibuli nejedl. My už taky nebudeme, ehm.

Offline dynda
7291 příspěvků moje polička 17. prosince 2016 13:05
Reakce na Sweet Potato:

Tak aspoň že to cukroví nezneuctil.  Největší kočičí škody má na svědomí vždycky člověk...

Offline moora
8663 příspěvků moje polička 17. prosince 2016 13:42
Reakce na Sweet Potato:

Tu cibuli nejedl. My už taky nebudeme, ehm.

se voloupe,ne?

Online Sweet Potato
39947 příspěvků moje polička 17. prosince 2016 13:47
Reakce na moora:

Právě, že sama se nevoloupe.

Offline Potrefenáhusa
38541 příspěvků moje polička 17. prosince 2016 17:47

Ježíšku, panáčku...!

Offline paktofonika
16370 příspěvků moje polička 17. prosince 2016 17:59
Reakce na Potrefenáhusa:

Super fotka!