Mě teda úplně mrazí, když vidím ty Goliáškovy ručičky na TV. To je tak odolná obrazovka, nebo kocour nezatíná drápy? U nás by to neprošlo, muž je děsně háklivý na sahání na monitory i TV.
Chlpáči a iné
a Ounz
on ji teda snad neškrábe, my ji dneska na denním světle zkoumali a žádnej Goliášův zásek jsme na ní nenašli. Ale ona je to zadarmo starší televize z nějaký zrušený hospody a v jednom místě je ta obrazovka trošku poškozená a já navrch televizi ani nechtěla, jinak bych asi řvala víc nahlas :-D
ale teda to sahání na monitor - to mi dělá kolegyně (o 30 let starší a fakt nemůžu) a mně u toho úplně tečou nervy, když vidím tu barevnou skvrnu, co se dělá kolem prstu. A pak čistit ten pohmatanej monitor, uaaa
vy jste televizi možná nechtěla,ale jak je vidět Goliáš ji moc potřeboval
no Goliáš potřebuje tak nějak asi všechno...:-D
když jste u televizí, zjistila jsem, že pupíček jako náš první pes sleduje TV! včera ho velmi zaujala pohádka, fakt to sledoval. ne že se díval na přístroj, ale sledovat děj, poslouchal zvuk. nejvíc se mu líbí, když hraje hudba. vypadá ut ho nesmírně důležitě.
a naučil se otevírat dveře ![]()
Našeho psa TV nezajímá, když nejsou na obrazovce zvířata. Na koně štěká, jinak sleduje v klidu.
Chumelí. Netopýrka vyrazila jak sněžná fréza.
Potvrzuju Zero DC,jak rikala paktofonika. Hodne popularni a taky drahy je Non-stop dogwear, a cesti musheri jeste pouzivaji Eurohusky nebo Manmat, to jsou obe ceske znacky. Treba muz uzivatelky tv ma prave Eurohusky. Vyhodou treba Zero DC je, ze vam usiji na miru, kdyz mate psa nezvyklych rozmeru; Non-stop naopak nabizi jen nekolik velikosti bez moznsti zakazkove vyroby, pac sijou myslim v Norsku, ale zase ta jejich voditka jsou nej prej. Nakonec si muzete poridit kazdou cast vystroje od jineho vyrobce, ze jo.
Jinak jeste nezapomente se zaprahem pockat minimalne do jednoho roku veku, u velkych plemen se dokonce doporucuje zacit az ve dvou letech. Nemusite se bat, ze by vam neco uteklo, koneckoncu je beh pro psy prirozeny.
jezisi sahani na monitor! ja se tak strasne musim drzet abych nepleskla po te ruce aaa jen si to predstavim!![]()
sněžná fréza!!! ![]()
nám je to treba na bežky, keď ideme hore kopcom, elbo Riki má jemná samovražedné sklony a vrhá sa do cesty bežkárom, ktorí idú z kopca. Inak býva pustený a behá okolo a objavuje svet :). Tiež veľmi ťahá na obojku, síce mám v pláne kúpiť aj haltinku, ale s tou sa najprv musím naučiť bezpečne robiť (a predsa len, nemám to srdce mať ho na nej nonstop, musí sa aj vylietať) Časom by som s ním rada skúsila canicross, ak ho bude baviť behávať, zatiaľ chodíme len štýlom 200m beh, 200m ňuchá.
To si tak chci zacvičit pozdrav slunci a někdo se chce přidat. Pozice prkno mu ale jde lépe než mně. 
rozkošný ![]()
No ještě do kopce, s tím fakt počkejte aspoň do toho roku
Než mu správně narostou a srostou všechny kosti, klouby, šlachy a svaly.
Pozice prkno se teda od doby, ce jsem ji viděla naposledy, dost změnila :-D.
Jinak to zabírání podložky na cvičení se u nás děje taky.
![]()

Přišla jsem domů v náladě tak akorát se natáhnout a dát si nohy nahoru...a doma spoušť, kocour si otevřel koš a vyndal si z něj, co se mu zrovna líbilo. Grrrrrr...
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje