Chlpáči a iné

09. srpna 2014 22:02
Offline Kokoska
34405 příspěvků moje polička 02. ledna 2017 13:41
Reakce na Potrefenáhusa:

Mě teda úplně mrazí, když vidím ty Goliáškovy ručičky na TV. To je tak odolná obrazovka, nebo kocour nezatíná drápy? U nás by to neprošlo, muž je děsně háklivý na sahání na monitory i TV.

Offline Potrefenáhusa
38541 příspěvků moje polička 02. ledna 2017 13:46
Reakce na paktofonika:

Ounz 

on ji teda snad neškrábe, my ji dneska na denním světle zkoumali a žádnej Goliášův zásek jsme na ní nenašli. Ale ona je to zadarmo starší televize z nějaký zrušený hospody a v jednom místě je ta obrazovka trošku poškozená a já navrch televizi ani nechtěla, jinak bych asi řvala víc nahlas :-D 

Offline Potrefenáhusa
38541 příspěvků moje polička 02. ledna 2017 13:51
Reakce na Kokoska:

von teda většinou jen sedí a dělá tlustý sklo

Offline Potrefenáhusa
38541 příspěvků moje polička 02. ledna 2017 13:53
Reakce na Kokoska:

ale teda to sahání na monitor - to mi dělá kolegyně (o 30 let starší a fakt nemůžu) a mně u toho úplně tečou nervy, když vidím tu barevnou skvrnu, co se dělá kolem prstu. A pak čistit ten pohmatanej monitor, uaaa

Offline Vlm
897 příspěvků moje polička 02. ledna 2017 14:00
Reakce na Potrefenáhusa:

vy jste televizi možná nechtěla,ale jak je vidět Goliáš ji moc potřeboval

Offline Potrefenáhusa
38541 příspěvků moje polička 02. ledna 2017 14:17
Reakce na Vlm:

no Goliáš potřebuje tak nějak asi všechno...:-D

Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 02. ledna 2017 14:39

když jste u televizí, zjistila jsem, že pupíček jako náš první pes sleduje TV! včera ho velmi zaujala pohádka, fakt to sledoval. ne že se díval na přístroj, ale sledovat děj, poslouchal zvuk. nejvíc se mu líbí, když hraje hudba. vypadá ut ho nesmírně důležitě.

a naučil se otevírat dveře 

Offline Kokoska
34405 příspěvků moje polička 02. ledna 2017 14:46
Reakce na Jiná Realita:

Našeho psa TV nezajímá, když nejsou na obrazovce zvířata. Na koně štěká, jinak sleduje v klidu.

Offline Sweet Potato
39952 příspěvků moje polička 02. ledna 2017 15:17

Chumelí. Netopýrka vyrazila jak sněžná fréza.

Offline dzizisketa
8865 příspěvků moje polička 02. ledna 2017 15:29
Reakce na DrowRanger:

paktofonika 

Potvrzuju Zero DC,jak rikala paktofonika. Hodne popularni a taky drahy je Non-stop dogwear,  a cesti musheri jeste pouzivaji Eurohusky nebo Manmat, to jsou obe ceske znacky. Treba muz uzivatelky tv ma prave Eurohusky. Vyhodou treba Zero DC je, ze vam usiji na miru, kdyz mate psa nezvyklych rozmeru; Non-stop naopak nabizi jen nekolik velikosti bez moznsti zakazkove vyroby, pac sijou myslim v Norsku, ale zase ta jejich voditka jsou nej prej. Nakonec si muzete poridit kazdou cast vystroje od jineho vyrobce, ze jo.

Jinak jeste nezapomente se zaprahem pockat minimalne do jednoho roku veku, u velkych plemen se dokonce doporucuje zacit az ve dvou letech. Nemusite se bat, ze by vam neco uteklo, koneckoncu je beh pro psy prirozeny.

Offline viktorka_od splavu
49114 příspěvků moje polička 02. ledna 2017 15:29
Reakce na Potrefenáhusa:

jezisi sahani na monitor! ja se tak strasne musim drzet abych nepleskla po te ruce aaa jen si to predstavim!

Offline Potrefenáhusa
38541 příspěvků moje polička 02. ledna 2017 15:30
Reakce na Sweet Potato:

sněžná fréza!!! 

Offline DrowRanger
3906 příspěvků moje polička 02. ledna 2017 18:45
Reakce na dzizisketa:

nám je to treba na bežky, keď ideme hore kopcom, elbo Riki má jemná samovražedné sklony a vrhá sa do cesty bežkárom, ktorí idú z kopca. Inak býva pustený a behá okolo a objavuje svet :). Tiež veľmi ťahá na obojku, síce mám v pláne kúpiť aj haltinku, ale s tou sa najprv musím naučiť bezpečne robiť (a predsa len, nemám to srdce mať ho na nej nonstop, musí sa aj vylietať) Časom by som s ním rada skúsila canicross, ak ho bude baviť behávať, zatiaľ chodíme len štýlom 200m beh, 200m ňuchá.

Offline Berta
3487 příspěvků moje polička 02. ledna 2017 22:12

To si tak chci zacvičit pozdrav slunci a někdo se chce přidat.  Pozice prkno  mu ale jde lépe než mně. 

Offline betsey
4257 příspěvků moje polička 03. ledna 2017 08:12
Reakce na Berta:

rozkošný

Offline dzizisketa
8865 příspěvků moje polička 03. ledna 2017 14:45
Reakce na DrowRanger:

No ještě do kopce, s tím fakt počkejte aspoň do toho roku Než mu správně narostou a srostou všechny kosti, klouby, šlachy a svaly.

Offline Zina
6320 příspěvků moje polička 03. ledna 2017 14:54
Reakce na Berta:

Pozice prkno se teda od doby, ce jsem ji viděla naposledy, dost změnila :-D.
Jinak to zabírání podložky na cvičení se u nás děje taky.

Offline paktofonika
16370 příspěvků moje polička 03. ledna 2017 16:13

Offline Mohučanka
7337 příspěvků moje polička 03. ledna 2017 17:44

Přišla jsem domů v náladě tak akorát se natáhnout a dát si nohy nahoru...a doma spoušť, kocour si otevřel koš a vyndal si z něj, co se mu zrovna líbilo. Grrrrrr...