Předpokládám,že se mu líbilo všechno :-)
Chlpáči a iné
Vyhnul se slupce od mandarinky ![]()

Včerejší odpolední procházka, Rózi byla ze sněhu nadšená :-)
No to je nádhera. U nás začalo snežiť večer. Tak som sa tešila že pojdeme dnes von a bude guľovačka a tak, no a samozrejme som sa ráno ani nepostavila z postele pomaly. Tak som pozerala aspoň z okna, ako sa Amy teší zo snehu, ako ojedala snehuliaka a tak. ![]()
Mohli by ste Rózi pridať častejšie :)
.
to máte ale moc šikovnou ošetřovatelku, mně se teda vždycky stoná líp obložený kožichama, blbý je, když je člověk doma sám a s tím psem se vybelhat musí.
Se svým současným psem teda zatím nevím, ale nedělám si iluze, ale s Čendou stačila nějaká indispozice třeba v podobě ztráty hlasu a hned došlo venku k naprostýmu ohluchnutí...
(A můžu se zeptat, co to máte za appku na ty fotky? Já už to hledala pod Candy na silvestra, když jste sem dávaly tu moc pěknou novoročenku s jehličím, ale nic jsem nenašla)
No ošetrovateľka je to šikovná celý deň je kľudná a spi spi mne. Asi vie ze som chorá. Našťastie je doma priateľ ktorý sa cíti lepšie ako ja takže sa dnes parádne vybehala v čerstvom snehu.
Aplikácia sa vola Candy Camera. Ja mam android takže Google play. Je to hneď ta prvá
Umřela nám psí kamarádka. Měla požehnaný věk a dožila jak nejlíp mohla, ale i tak je to smutné. Netopýrka to asi ví. Pořád postává u jejich plotu a kouká tam.
On do kopca neťahá, resp. ťahať ešte ani nevie, ako každé šteňa je zvedavý ale do kopca musí byť na vodítku (aj keď sa motá dookola), inak môže bežkárovi idúcemu dolu vbehnúť do cesty. Zas si nepredstavujte, že sa ja alebo muž postavíme a pes nás ťahá
Predsa len má cca 8,5kg, čiže by to nešlo, ale na postroj ho chcem učiť už od mala a keďže nemá dobré privolanie (zatiaľ, ale robíme na tom), musí byť aj na vodítku ;).
pekne sa Amy stara :-) zlaticko je to!
ked som chora, obe psiny (dokonca aj Zuna!!) su velmi empaticke a nepohnu sa odo mna - Zuna sa spomali a neputa pozornost, iba pri mne lezi a sleduje ma - je vtedy velmi empaticka, dokonca aj pri venceni iba urobia, co maju a bezia domov.

:-( bojim sa, ked sa nieco stane Blackovi; ma sice uz 13 rokov, ale mentalne (aj fyzicky - az na usi, oci) je v super forme /ani nova veterinarka neverila, ze ma uz tolko rokov/, ale velmi mi vadia reci ludi, ze uz je stary, dokonca som sa stretla aj s tym, ze "zaraz mu je koniec"
ved ja si uvedomujem, ze je to senior, ale naco to komentovat sposobom, ze uz je velmi stary - taku reakciu si predstavujem pri psovi, ktory uz iba lezi, nepohne sa, je apaticky, nema o nic zaujem, nezerie - Blackinko vacsinu dna prespi, ale na vzruchy a akekolvek podnety reaguje, komunikuje so mnou aj s ostatnymi psami, cely sa vrti, ked sa tesi a je spokojny, je zvedavy - proste to nie je stary pes a basta!
tie rohy su perfektne!!!
No jistě, žádný starý pes! Je to aktivní senior a ti jsou dnes in a užívají si.
aktivny senior je velmi mile, to budem pouzivat, vdaka! :-)
Umřela nám psí kamarádka. Měla požehnaný věk a dožila jak nejlíp mohla, ale i tak je to smutné. Netopýrka to asi ví. Pořád postává u jejich plotu a kouká tam.
Chudák, tohle je blbý, no. My měli kromě koček i psa, měly ho totálně ochočenýho, včetně společnýho spaní, skotačení. Kradení jídla. Když umřel, tak ho furt chodily hledat do jeho pelechu..
Lidi občas nepřemýšlejí. Říkali by tohle o člověku? Neříkali. Potkaly jsme patnáctiletého labradora. Vypadal úžasně. Jasně, nikdo tu nebude věčně, ale k čemu tohle sýčkování?!
nj. a najlepsie bolo, ked som odisla so Zunou (moj pes) aj s Blackom (rodinny pes, ktory popravde ostal visiet v lufte a nemala som to srdce opustit ho) a ludia okolo sa ma pytali "to si ich nechas oboch?"
no nie. Black je je uz aj tak stary, tak ho strcim niekam dozit ![]()
No, u nás taky leckdo nechápe, proč ty dva starý kocoury, kteří se k nám přitoulali na dvůr a evidentně neměli kam jít, jsme nevyhnali. No, nevyhnali. Já zas nepochopím lidi, co jsou schopný odložit kočku nebo psa, protože odrostli a už nejsou tak roztomilý, nebo protože prostě už je nebaví....
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje