Tak aspoň něco. A dáváš jí do toho ty pamlsky
? A dost? Protože jestli s tím štrachá a řachtá, tak jí z toho musí něco padat!
Chlpáči a iné
Teda, teď jsi mne dostala, tím dotazem! To je skoro jak v té anekdotě "milí chovanci, když budete hodní, tak vám k příštím Vánocům do toho bazénu napustíme i vodu."![]()
Ano prosím, dávám pamlsky, jinak by to přece neštěrchalo!
Občas jí něco vypadne, ale nemá holt takovou sílu, takže jak to není přeplněné, sama to nevytřepe. Ale hlavně, že si s tím hraje, zkouší to a baví se tím. A nás taky.
Však znáš to: "Důvěřuj, ale prověřuj!" a proto byl u toho dotazu smajlík ![]()
Stromeček uz naštěstí zitra jde,taky mam jenom jedny nervy

moje nervy jsou v krabici na pude uz od Silvestra. Coz je prekvapivy pokrok od lonska, kdy byly na pude uz na Stepana
A vy vlastně máte Lucy docela krátce z útulku, teď se mi to vybavilo, jak se sžíváte? Ty útulkáči jsou stejně takový dojemný (já jsem táhnutá na vařený nudli)
haha, no tak zas je to zábava jenom jednou za rok :-D Silvestr je teda oproti loňsku slušný skóre :-D
Naše kočky letos stromeček kupodivu vůbec nezajímá, takže asi sejde na sešlost věkem. Ani pod ním moc nelehají - po zkušenostech jsme pod něj tentokrát nedali ubrus, vždycky byl akorát pořád zmuchlaný a srolovaný - takže skoro nuda. Ani při rozbalování dárků nikdo moc neřádil v papírech, nějaké divné Vánoce to byly.
Máme ji měsíc a kousek..jak se sžíváme? omotala si nás:)..jako všechna naše zvířena, povaluje se nám po gauči a my vzorně sedíme na židlích :) protože je veeeeeliká a potřebuje pro sebe gauč celej, že jo.
Dcera je z ní kakaová, mazlí ji a mazlí..a mě teda drtěj chlupy..všude
vyčesáváme vyčesáváme, ale jak nevyčešu den dva(páč jsem lenoch) tak bych pak z chlupů udělala dalšího psa.
To byl nápad vzít si dlouhosrstýho :)
No a s kocourkem to taky nějak zvládaj i když v jedný místnosti je bez dozoru nenechávám, protože ta malá rozára si na kocoura dovoluje, a on se jí teda bojí, ale jinak ji má na háku :)..vyskočí někam, kam Lucy nemůže a tam se mu pošklebuje :)
Jinak toto je velice častý obrázek (dceřin šťastný úsměv od ucha k uchu si domyslete, ten jsem smazala :) ) a já pěním, že je pes zas v posteli :)..ale mám to srdce jí to zakázat?..nemám
je, ta je boží, fakt!
![]()
ťuťuňuňu!
Jakoby zkřížili Rufíka s Čendou, což?
jojo, přesně jsem si říkala :-D
takovejhle malinkej pejsek, ten se přece vejde všude, ani o něm nevíte!!! :-D

muhaha
Ta je sladká, ťuťuťu!
Jinak já tady zrovna uvažuju o deportaci netopýrky do nejbližšího babyboxu. I kočky rychle pochopily, že venku je fakt hnusně, jen tohle mrně z toho nemá rozum a furt se snaží prohrabat dveřmi. Já ji samozřejmě nakonec vždy pustím, protože co kdyby přece jen opravdu potřebovala... Chvíli radostně hopská ve sněhu a za chvíli se ještě radostněji vrací domů s úlovkem - zmrzlým ho.... v hubě. Šacuju ji hned ve dveřích, ale nic moc tedy. Nestihli jsme posbírat, než nasněžilo.
klasika...:-D Taky venku pozor na zmrzlý klacky, co se jenom tvářej jako klacky
Tak jestli vás to uklidní, tak línající krátký chlupy se likvidují mnohem hůř než dlouhý, nejde to z koberce vysavačem, kartáčem ničím, protože se to zabodne jako jehličky, buďte ráda za dlouhý.
Ta ztráta srsti v takové míře (abyste musel ob den čeat a pokaždé vyčesala chlupy na dalšího psa) není úplně běžná, ale může teď ještě přestsrťovat, nám se do toho pustil flat a je toho z něj docela dost.
Ohledně gauče bych se přimlouvala za spoluužívání, zažila jsem situaci, že na gauči ležel ridgeback a ostatní (jako lidi) posedávali na štokrletecha na schodech, bylo to na statku, takže na těch schodech v zimě docela táhlo, to už mi přišlo přece jen trochu divný :-).
Edit: jsem zapomněla - je fakt krásná!
Aha vidíte to mě nenapadlo, že to není normální. Myslela jsem, že ti dlouhosrstí to tak mají. Každopádně v lednu jdem na očkování tak se na to zeptám. Díky za postřeh. A co se týče gauče byla to trochu nadsázka ona nás tam samozřejmě pustí, ale pak hrozí smrt ulizanim a utulenim:) tak umazlenýho psa jsem ještě neviděla:)
Jinak toto je velice častý obrázek (dceřin šťastný úsměv od ucha k uchu si domyslete, ten jsem smazala :) ) a já pěním, že je pes zas v posteli :)..ale mám to srdce jí to zakázat?..nemám
Hele neremcejte a buďte ráda, vždyť dceři zlepšuje imunitu!
jinak je krásná a že by Vás umazlila? Bodejť by ne, když jste ji otevřeli dveře do ráje!
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje