"tak umazlenýho psa jsem ještě neviděla:)"
Já jo...:-D

Psala jste, že jste někdy "líná" česat. Jestli už je dcera šikovná, zkuste to pomalu přehodit na ni. Bude se cítit důležitě, bude mít svůj úkol , holky rády cešou panenky, třeba by ji to i bavilo. Samozřejmě záleží,jak se česání líbí fence a ze začátku pod dozorem , ale časem byste mohla mít o starost méně.
"tak umazlenýho psa jsem ještě neviděla:)"
Já jo...:-D

Liška! A u nás rovněž oblíbená ikeácká myš :-).
3hodiny poctivě slintanej tenisák mi byl donesen až do postele. ![]()

Na iPadu nějak neumím fotky zmenšit. Hračka vydržela asi tak dvacet minut, uz je na cucky![]()
ten kukuč ![]()
Ona umí pohled typu: " já jsem ten největší chudák! Všichni mě šidí(děti, správce...)"
už paříme

Ta zelená mu úžasně ladí k barvě kožichu!
To je neskutečný zvíře!![]()
Jejej, stafíček.
Taková titěrná hračička nemohla vydržet!
Kong medvedík aj po 2 týždňoch aktívneho ničenia žije. Švy mu zatiaľ nepraskli, nieje deravý, má všetky končatiny, pískatko funguje. ![]()

Mám strašnou chuť ho koupit Tifce, ale určitě nebude levný a mám strach, že by den nepřežil. Ona se prostě zakousne do ucha a trhá.
No je to tak stredne drahá hračka by som povedala. Už mala aj drahšie a vydržalli deň. Medveďa fakt trhá, sa s ním naťahujeme: ja držím za nohu a ona trhá(a to fest) za ruku. Ucho už tiež cupovala. Mne príde že ho pohromade drží to lano vnútri. Dokonca aj tvár drží pohromade. Som fakt v šoku že vydržal tak dlho. Nechcem Vás prehovárať ale je to jediná hračka podobného typu čo vydržala. A to už sme pár vyskúšali. Objednávala som na zoohit.
Tak já na to kouknu, ale běda Vám jestli nepřežije ani den! ![]()
Reklamácie neprijímam
Narodeninovú torta. Cha, pól minuty a tvári sa, akoby pri nej nikdy nebola
.
Reklamácie neprijímam
Vy srabe!![]()
Tak ten by sa nam hodil.Lily hracky prilis nenici.Ked bola mladsia,plysakom vacsinou 'amputovala' oci,ak boli nejake vystupene.Medzi oblubene patri bocian,ktoreho vlaci za dlhe visiace nohy,kridla ci krk.No a hracka c.1 je tento jazyk.

Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.