![]()
Chlpáči a iné
Fusekle byla letos u dvou stromečků, poprvé, je jí rok. Ten veliký v bytě v Praze dlouho ignorovala, pak chvíli dělala dárek a milostivě si pohrála s rolničkou, co jsem pro ni zavěsila na nejnižší parto. Na Štěpána zkusila jak se po stromku šplhá, ale jak byl hustohustý, tak prej nic moc a přestal ji bavit.
Z druhého stromku nenápadně orvává chlupaté řetězy, kouličky ji nebaví.
Ona je co se týká hraček nějaká ostýchavá. Na podzim jsem jí pořídila gumové míčky s rolničkou uvnitř a nerovným povrchem, takže se tak divně kutálí a odráží. Dlouho se toho bála, až teď si občas pohraje, ale to jí to musím připomenout, když vidím, jak se vyloženě nudí. Většinou to dopadne tak, že jí kopnu kuličku, ona si pro ni dvakrát doběhne, pak se k ní svalí a čeká že jí to budu házet rovnou do tlapek. Je to lemra líná tlustá, asi to chytila od paničky :-)
A nemám otravovat když pozoruje ptáky!

Dcera psala, že Tiffanka po návratu z venku dostala teplou koupel s mydlošem ze Sušienkova a Tifča teď voní po levandulích :-)
vítanie, to je úžasné. Naša bišonka vždy víta, ako keby človeka nezočila dva roky. Na jeseň sme znášali kvety z balkónov do pivnice, a že ich bolo fakt veľa, točili sme sa s mamou asi na šesť krát. To chúďa už bolo z toho vítania tak zblbnuté, že pri poslednom raze už fakt nevedela, čo má robiť ![]()
U nás je taky vítání veliké, klidně i když jdu jen se smetím a sranda je, že když vítá fakt hodně, tak vrtí nejen ocasem, ale celým zadkem- jako tanečnice twerku :-)
fusekle by asi chtěla vykopnout do sněhu, aby si nějakou hračku našla sama!!!
Rufíček je taky hodně vítací typ, většinou ho slyším už v přízemí u schránek, pak k vítání samotnému si bere naštěstí do huby nějakej roubík, většinou botu (zvládá i nízký kozačky), ale může být i ponožka nebo i kus papíru. Ty zvuky jsou strašný :-D
ja jsem zklamana, ze po vitacim kocourovi (ktery fakt skalal jak pes, jen tim zadkem nevrtel:-) ted mame kocury celkem laxni. asi ze jsou dva tak pro ne prichozi neni takova atrakce
bostonek je teda na prvnich prickach kandidatu, su zvedava jestli kouzlo Amy neco prekona:-)) teda casu je na to minimalne par let, ted to neni aktualni, ale! nununu:-)
No když ona ten sníh fakt nepochopila, zkouším to dvakrát denně! :-)
A Fuska je vítací, když přijdu domů já a ona je doma, i když je chvíli venku a přibíhá na zavolání, to se fakt směje (a prej že kočky se smát neuměj).
Ja by som to vítanie aj natočila, len máme tak nefotogenickú chodbu...možno raz. Ale našťastie je to bez zvukov. Ono Amy veľmi nešteká, iba keď sa hnevá že držím jej hračku. No ale skáče doslova do výšky pásu, naťahuje packy všelijako, a je úplne pošalená. Ale zase rozlišuje vítanie :išla iba do obchodu a vítanie: konečne kde si bola toľko.
Ja rada vôňu levandule, a dochádza nám šampón...
Ja som si vždy myslela(neviem prečo), že Rufík je neštekavý typ. Až som ho počula na videu a prišlo mi to vtipné ako mu ten jeho psí hlas nepasuje. A už dlho som Vám chcela napísať, len som zabudla, že máte pekný vres na okne. Ja mám takú slamu no..
Chuderka, a čo bude robiť na jar?? ![]()
Ja rada vôňu levandule, a dochádza nám šampón...
Čerstvě vykoupaná. Prý tu vůni musíte cítit až u Vás.
von moc neštěká, jenom když ho něčím fakt se*u :-D (nejdu, stojím, nevšímám si apod.), ale jinak je strašně hlučnej, furt vydává nějaký zvuky, nejčastějc tak různě pobručívá, ale u toho vítání to jsou strašný zvuky, něco jako kvičení prasete :-D
natočenýho ho mám, ale bez toho zvukovýho doprovodu je to jenom půlka legrace. Nejlepší je mic, kterýho to fakt nezvedlo z pelechu :-D Ale Goliáš je teda taky vítací, ale chodí až v tom druhým sledu, aby nebyl pošlapán a omlácen botou v psí hubě :-D

no, mačka je úplný salámista. Dokonca koľkokrát netuším dlhú dobu po príchode, kde sa vlastne nachádza ![]()
bude nosiť kvetináče s nami ![]()
za pochvalu vřesu děkuji, je fakt pěknej, zrovna jsme se včera doma bavili, jestli se má zalít = zmrzne, nebo nezalít = uschne.
Ale teda ještě se mi nikdy nepovedlo ho uchovat do příštího roku, tenhle zkusím na jaře strčit na dvoře do záhonu, tak jsem zvědavá.
Ty slaměný jsou nový, nemám k nim vztah. Zato korálkové předválečné ozdoby po dědovi jsem už dva roky (=dvě koťata po roce) ani nesundala z půdy.
Náš psí blbounek vítá jak o život, vždycky říkám, že jdu navštívit psa a na rodinu se teda taky podívám, když už tam bydlí. Chce na člověka skákat, na povel teda sedne, ale vrtí nejen ocasem a zadkem, ale třese se celý jak v horečce, jak by chtěl vylítnout a skákat a skákat a vítat. Musím ho podrbat a říct mu, že ho ráda vidím, že je vééélikej fešák, pak teprv dá pokoj.
Aport ho absolutně nezajímá, vždycky se jen líně a lhostejně koukne, to se to tam kutálí, zívne a jde si lehnout a nejlíp ještě olizovat určité tělesné partie, aby dal na jevo, co si o té buzeraci myslí ![]()

Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.