Každý správný Bertíšek má sedm kilo.![]()
Zdravíme zrzundu!
paktofonika Je to Gino ![]()
Ounz Ty oči u nás umí všichni, hlavně když je v dosahu jídlo ![]()

Potrefenáhusa Vlm Berta Máme taky ještě briťáka a je pěkně tlusťoučkej. Má břišní vak tak na slůně. Ale u nich to jde nějak samo, všechny naše ostatní kočky někde lítaj po zahradě, hrajou si a tak. On se věčně válí, nebo žere. Běžet jsem ho snad ještě neviděla, lenocha ![]()
Dobrá smečka, taková různorodá ![]()
Berta Jojo, máme systém - k jednomu zachráněnýmu patří jeden s PP
Ne záměrně teda...
po téhle fotce by mi zhořklo výčitkami každé sousto ![]()
Absolutně nestíhám tohle vlákno dočítat.
Dadooo, jsem ráda, že to vypadá lépe, držím palce dál.
Barbucha - je mi líto, že má bobek takový trápení. My taky kočku léčili z průjmu vařeným masem s rýží, ještě jsme jí dávali kousíček Entizolu a pak takovou "betonovací" pastu. Ale to je kočka, tam je to jiné. Držím palce, ať se vše spraví a je z něj zas váleček, jak má být.
Šmarjá jak tohle můžete vydržet??? Dejte jim ale honem něco k jídlu, chudákům vyhladovělým! Dyk vyhynou!!!
to je dobrá smečka!
ahaa, tak už je mi to jasný, náš mr. hopkirk, t.č. 5,5 kg je dobře maskovanej briťák:-)
Tato trojka je uzasna.A tie oci...![]()
To teda není,měl by minimálně o 2 kg víc! Přijeď se na poctivého briťáka podívat!
Dadoo všechny pozdravuje!
Dnes si dala na veterině opět kapací kůru. Docela mě překvapila. Z ordinace vystřelila zas jak srnka ale pak klidně šla se sestřičkou do výtahu, ani se nevzpírala. Injekcí si zase ani nevšimla, až byla sestra překvapená, že ta jedna je bolavá, štípací, že všichni psi kňučí. Dadoo ji asi ani nezaregistrovala.
Je to docela lahůdka jet každý den těch 25 km tam a zpět a navíc dvakrát, v poledne a pak večer. Dneska cesta příšerná! Chumelenice, vichr, sněhové jazyky, silnice neupravené. Ale zvládly jsme to obě.
Doktor ji chválil, že se hojí dobře. Chůze lepší nebude, jsou to degenerativní změny. Nádůrky na mléčných žlázách ji přímo neohrožují, tak ji s nima už trápit nebudeme. Doktor hlásil, že je to tvrdohlavá palice. Když nechce jít, zapíchne se a hlavu by si nechala utrhnout :-)
Doma pak zbouchala plnou misku teplé polévky, odfrkla, padla, a usnula.
Takže zítra už jedeme jen ambulantně, napíchají ji a pak dostane pilulky :-)
je to dobré, a vám všem moc děkujeme za podporu. Pomohlo to! ![]()
Jsem ráda, že je to s Dadoo na dobré cestě :-).
Super, díky za dobré zprávy! Myslíme na vás!
Šikovná holka, vlastně obě![]()
A koucouři k nám docházejí stále. Foceno dnes :-)

oni myslím dospívají pomaleji že? hopineček je teprv koťátko:-)) (rok a půl cca)
Tak ale vy mate Britky,ne,tam je to normos :-)
a at sem dá moora svyho macicka!!!!!
tak macík má slabejch 6,5 kilo (už jsem ho teda dlouho nevážila). on je strašně hubenej. fakt strašně (Bella = druhá mainka dtto). zato bonsaicats jsou v kondici. jako kožní řasu nemaj, ale žebra z nich taky nelezou. prostě ukázková standardní tříkilová kočka :-)
![]()
macík vlevo, bonsaicat vpravo

No ten je!!! ![]()
no ten je dokonalý! goliášek právě získal vážnou konkurenci ![]()
Nádhernej!!!
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.