dobrej kocouří zločineckej gang u vás!
Chlpáči a iné
Máte krásnou smečku. ![]()
Taky pozdravuji Dadoo,
myslím na ni, ať se brzy uzdraví. Na vás myslím taky, protože to je velký nápor na psychiku.
PS: Asi si budu muset uvařit polévku. Dobrý, silný vývar. ![]()
jj, britské mačky. Ešte mám v živej pamäti, ako mi tú moju doniesli ako 12-týždňovú, a ja som neverila, že nie je dospelá (dovtedy som nemala žiadne poznatky o rasách). Kým som si to dala vysvetliť, aj som si pofňukala, že ja som predsa chcela mačiatko ![]()
Zdravím Gina, no a to už chcelo tú Vašu podarenú smečku predstaviť celú, a tie oči...tie oči!!! :D
Kocouří prevíti mají jídlo na druhé straně chalupy. Pod pergolou, aby jim do něj nesněžilo. Jenže.. té kůže je pro ty potvory lítací evidentně škoda. Tmavší kocour je výrazně drzejší, takový průzkumník. Druhého, bělavého bych tipovala na kočičku, není tak drzá. Ale nejspíš to bude úplně jinak. Jsou ale strašně krásní, mají úplně úžasně hustou srst a jsou celí takoví kulatí. Želvové kuličky :-) Jsem zvědavá, jestli zůstanou. bertičku z nich sice asi trefí šlak, ale já bych se nezlobila :-) (tedy kdyby zůstali, že..)
Však jsi kočičáka chtěla, tak budeš mít rovnou dva. Ehm, zatím dva.
A kočičky nepodceňuj, většinou jsou chytřejší a podnikavější, kocouři bývají naboudlí.![]()
a přijde mi teda, že teď na zimu taky malinko to sádlo nabral, z něj trčely kosti a teď je takovej víc válec, tak ale doufám, že to nebude pokračovat :-D Ale má docela svaly na kejtách, viditelný i přes chlupy, tak snad dobrý.
Nám se na zimu pes taky kulatí, přitom dávky a procházky zůstávají nezměněný. Terkovi jsem dokonce trochu ubrala, protože přece jen u něj záleží na každém kile, které nosí, ale stejně má do atletické postavy daleko - pas se rýsuje jen velmi zlehka :-).
Von ísť nechcela potvora

Ale nakoniec išla a z čerstvého snehu sa veľmi tesila

Ja si snád zoženiem tiež takého. ![]()
Však máte Elzičku :)
Nestíhám dočítat, ale s radostí jsem zaregistrovala, že Dadoo se úspěšně zotavuje, to je skvělé.
Dadoo i ostatní chlupáči jsou všichni nádherní, jeden každý bez rozdílu.
Potrefenáhusa Divím se, že se Goliáš divil, kde je stromeček. On ho nepomáhal odstrojovat? U takové taškařice že by chyběl?
odstrojování někde prochrápal, asi už to bylo okoukaný :-D
Neuvěřitelné! Čekala bych, že si nenechá ujít prohnat pár kouliček po pokoji ![]()
tak on tak průběžně očesával celý Vánoce, sovičku jsme našli pod kredencí, jednou kouličku na jídelním stole...
U nás visí na stromku hlavička andělíčka, tělíčko bylo nalezeno v ložnici pod komodou. Zdobila jsem tedy asi tak deseti slaměnými ozdobami a pěti kolečky usušeného pomeranče.
Já jsem dnes kousek od parkoviště viděla zlatého retrívra, jak se labužnicky válí v hromadě čerstvého bílého sněhu. Úžasný pohled, ani odjet se mně nechtělo
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.