Chlpáči a iné

09. srpna 2014 22:02
Online Potrefenáhusa
38858 příspěvků moje polička 12. ledna 2017 13:12
Reakce na Mohučanka:

slaměný jsme měli loni, a to se úplně neosvědčilo...:-D

Offline Vilemina
2360 příspěvků moje polička 12. ledna 2017 13:12

Až budu velká, tak bych chtěla bostonka!  paktofonika to vyčítavé Amyino oko - jako ven? Ses zbláznila? Víš, co je tam sněhu?

Online Potrefenáhusa
38858 příspěvků moje polička 12. ledna 2017 13:13
Reakce na Berta:

Rufík se takhle dneska vyvaloval u nás před domem na chodníku ve sněhu posypaným štěrkem....usoudila jsem, že ten kabát bude asi fakt zbytečnej a nebudu to řešit :-D

Offline Janulik03
20258 příspěvků moje polička 12. ledna 2017 13:26
Reakce na paktofonika:

Chcete vidieť video, ako sa oblieka také hovadisko?  Teda nie že by som to mala natočené, ale tie nožiská, a to krčisko.......

A ked by sa mi vyškriabala na kolená, ma picne. Proste niečo malé, milé ešte by to chcelo. Cheeky, kočka moja sa presťahovala k otcovi. Otec má svoje bývanie  vo dvore a hlavne kúri v kachliach, tak sme prehrali. 

Online Potrefenáhusa
38858 příspěvků moje polička 12. ledna 2017 13:32
Reakce na Janulik03:

vemte si malýho pidlovokýho vořecha z útulku a nebudete ho moct sundat z klína :-D

Offline paktofonika
16370 příspěvků moje polička 12. ledna 2017 13:42
Reakce na Vilemina:

Jee, a ja Vám bostonka s celého srdca doporučujem, no a k Rózi by sa hodil. Len čo ona na to?

No a povaha je úžasná. Je to teda teriér takže je energická, rada kuše, rada na niečom visí, laná to je jej, rada chodí po zadných, rada preskakuje prekážky(na jar začneme s agility) miluje slnko a opaľovanie sa, ak je zlé počasie tak jej nevadí celý deň ležať na gauči, je veľmi priateľská či už k ľudom alebo psom, je poslušná, veľmi inteligentná, prešibaná, robí úžasné ksichtíky, je žravá, za odmenky bude robiť aj piruety. No a sú také veci ktoré sa nedajú ani popísať, treba zažiť. Niektoré veci čo robia som videla sú charakteristické pre bostonov. Najlepšie popozerať videá. Ja by som už nikdy nemenila. No a totálne si získala priateľa, ktorý najprv psa nechcel nakoniec zvolil, a po pol roku už uvažuje o ďalšom bostonkovi. Nič negatívne ma nenapadá. 

Offline paktofonika
16370 příspěvků moje polička 12. ledna 2017 14:06
Reakce na Janulik03:

No ja som hlavne chcela malého psa. Aby som ho mohla vziať na ruky, na nohy, aby sa vošiel do mini auta :D

Na takú Elzičku by som si netrúfla. 

Offline moora
8668 příspěvků moje polička 12. ledna 2017 14:08

tak mne par ozdob chybi, pocitam, ze az budu vytirat pod posteli, tak se najdou. Ostatne tuhle jsem slysela, jak se jedna nasla a kutali se pres celou loznici do nove skrise...

Offline Vilemina
2360 příspěvků moje polička 12. ledna 2017 14:25
Reakce na paktofonika:

Na bostonka si myslím velmi, ale asi až na důchod naopak teď uvažujeme o tom, že bychom Rozině pořídili parťáka - stafíka. Protože stafordšíři jsou úplně skvělé plemeno - asi jsem to už psala, ale radostní, společenští (až moc), přesvědčení o tom, že každá návštěva, která přijde, přišla speciálně kvůli nim. Je to ovšem děsný závislák. Žravá je příšerně, stačí abych v kuchuni položila prkýnko a začala něco krájet, už je tam nasáčkovaná a zírá. A všechny tři kočky taky, abych jim nekřivdila Děsně ráda se přetahuje o hračky, nejlépe nějaké provazy, ovšem aportovat nechce, tedy miluje, když jí házíme třeba tenisák, s chutí ho uloví, ovšem odevzdat už nechce. Je to prostě radost, pro nás by byl život bez zvěře takovej smutnej :-)

Offline Janulik03
20258 příspěvků moje polička 12. ledna 2017 14:25
Reakce na Potrefenáhusa:

No tak popri elze by sa další pes stratil. Ale, je nás doma 7 ludí a cez sviatky 11!!!

Tak kým sa všetci neodpracú niekam inam, tak ešte vydržím. Elzu neprehliadnu, ale minipsa by mi ušlapali. Ale teda chcela by som, nie že nie.

Offline Janulik03
20258 příspěvků moje polička 12. ledna 2017 14:27
Reakce na paktofonika:

Presne na ruky. Tam mi teda Elza nevlezie. Najhoršie je, ked ideme von a pustený na voľno pes. Vtedy trpnem. Ked som mala jazvečíka, vzala na ruky a šupajdila preč. 

Edit: Elzička do miniauta vlezie v pohodeeee.

Online Potrefenáhusa
38858 příspěvků moje polička 12. ledna 2017 14:28
Reakce na moora:

my máme dost pokladů pod myčkou, ale dost špatně se tam něčím šťourá

Offline Janulik03
20258 příspěvků moje polička 12. ledna 2017 14:30

Inak mne sa páči, ked k nám príde niekto, kto nemá psa. Elzička privíta, niekedy je to na kolaps pre neznalých. Vety typu, prečo pes dnu na denine...

Potom sedíme, Elzička sa postaví veľka sediaceho návštvníka a o chvílu pozorujeme ako podvedome ju hladkajú aj najväčší odporcovia zvierat v byte.  Chá cha. 

Offline dzizisketa
8960 příspěvků moje polička 12. ledna 2017 14:30

Přítel málem přitáhl domů tohoto pejska, když šel pro svítítko na obojek - je to 5měsíční štěňátko, více informací na facebooku reedog.cz

Online Potrefenáhusa
38858 příspěvků moje polička 12. ledna 2017 14:31
Reakce na Janulik03:

přesně, já jsem teda taky nechtěla psa, kterýho neunesu a neudržim, navrch Rufíka často přes den venčí moje 70letá máma (bydlí blízko a teď to má jako relax a pohyb, nemusela by, ale chce), tak jsem nemohla domů přitáhnout velký hovado, který by ji někam odtáhlo :-D Navrch v Praze je i docela praktický, aby se to zvíře vešlo do MHD. (stížnost na nízkopodlažní autobusy, ve kterých není vůbec místo! )

Offline Janulik03
20258 příspěvků moje polička 12. ledna 2017 14:32
Reakce na dzizisketa:

Aaaach,

Offline paktofonika
16370 příspěvků moje polička 12. ledna 2017 14:32
Reakce na Vilemina:

Každá návšteva, ktorá príde, prišla špeciálne kvôli nim. Tak to je presné. Aj s tým aportom je to u nás bieda, teda ja hodím ona za ním beží, niekedy ho nechá ležať(to hlavne vonku) doma s tým uteká zásadne mimo dosah a odovzdať aport nechce. Asi sú si stafíci a bostoni bližší než som myslela :) 

Zabudla som dodať, že vítanie keď prídeme domov je atrakcia dňa :D

Online Potrefenáhusa
38858 příspěvků moje polička 12. ledna 2017 14:34
Reakce na dzizisketa:

no to je ňuňánek!

Offline Janulik03
20258 příspěvků moje polička 12. ledna 2017 14:35
Reakce na paktofonika:

Elza tiež neodovzdá aport. Chce sa ťahať. Nič iné ju nebaví. A ešte pretekať ked sa sánkujeme. 

Offline betsey
4257 příspěvků moje polička 12. ledna 2017 14:41
Reakce na paktofonika:

vítanie, to je úžasné. Naša bišonka vždy víta, ako keby človeka nezočila dva roky. Na jeseň sme znášali kvety z balkónov do pivnice, a že ich bolo fakt veľa, točili sme sa s mamou asi na šesť krát. To chúďa už bolo z toho vítania tak zblbnuté, že pri poslednom raze už fakt nevedela, čo má robiť